Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، در جلسه ای که به منظور تکریم و معارفه برگزار شد؛ دکتر نوذرپور، شهردار منطقه ۲۲شهرداری تهران، در مراسم تودیع و معارفه شهردار جدید ناحیه ۳ و رئیس ستاد مدیریت بحران این منطقه در سخنانی خاطرنشان کرد: «بی شک شیوه مدیریتی شهرداری تهران در دوره های گذشته در حوزه مدیریت بحران شیوه ای غلط و غیرقابل قبول است، چرا که نمی توان با سیستم اداری پاسخگوی مدیریت بحران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با بیان اینکه عمده فعالیت ستاد مدیریت بحران باید قبل از وقوع حادثه صورت گیرد، ادامه داد: بحث ایمن سازی ساختمان ها یکی از موضوعات مهم در منطقه ۲۲ به شمار می رود و با توجه به اینکه این منطقه، منطقه پشتیبان شهر تهران در هنگام وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی است، مبحث ایمن سازی با دقت نظر بیشتری پیگیری شود.

شهردار منطقه ۲۲ از آغاز مراحل مطالعاتی بوستان ایمنی در منطقه خبر داد و گفت: «ساخت بوستان ایمنی از جمله پیشنهاداتی است که از سوی شهردار محترم تهران داده شده و در سال اینده در منطقه و برای اولین بار در تهران اجرا می شود.»

به گفته نوذرپور، مجموعه افرادی که در سیستم مدیریت بحران مشغول به کار می شوند، باید افرادی علاقمند، فعال و درگیر با موضوع باشند.

او با تاکید بر احصا و حل مسائل و مشکلات شهروندان توسط شهرداران نواحی، خاطرنشان کرد: «مدیران شهری و شهرداران نواحی باید پاسخگوی مشکلات مردم باشند و این انتظار وجود دارد که شهرداران نواحی با توجه اختیارات و مسئولیت هایی که بر عهده دارند، بیشتر و بیشتر به مسائل مردم رسیدگی کنند.»

شهردار منطقه ۲۲ گفت: «مدیران در سطح نواحی در شکل گیری مدیریت های محله و تقویت سراهای محلات همکاری های لازم را داشته باشند و با همراهی با شورایاران، هیات امنا و سمن های مستقر در منطقه، فعالانه ورود پیدا کنند و ناحیه تحت امر خود را در اختیار داشته باشند. هیچ اتفاقی در ناحیه اتفاق نمی افتد، مگر اینکه شهردار ناحیه در جریان چند و چون رخدادها باشد.»

نوذرپور تاکید کرد: «از انجام ساخت و سازهای غیرمجاز خارج از پروانه جلوگیری شود و این قانون شامل کلیه مجموعه های نظامی، دولتی، غیردولتی و مشارکتی خواهد شد. همه باید مطابق با مر رفتار کنند و تمامی افراد از هر سازمان و نهادی در برابر قانون مساوی هستند.»

او با تاکید بر رفتار مناسب با مردم به عنوان اربابان رجوع در شهرداری منطقه ۲۲، گفت: «کلیه همکاران باید با مردم به درستی رفتار کنند تا آنها این تغییر رفتار را در مدیریت جدید شهرداری ببینند و احساس کنند که مدیریت جدید شهر تهران، نگاه طلبکارانه و از بالا به پایین به مردم ندارد. خود را خادم مردم و پاسخگوی مشکلات آنها بدانیم.»

شهردار منطقه ۲۲ تاکید کرد: «در برابر کسانی که تخلف می کنند، قاطعانه عمل کنیم. با اقدامات خود، مردم را علاقمند به ادامه همکاری با مدیریت شهری و وفادار به کشور و جامعه کنیم. نسبت به خانواده شهدا، رزمندگان و کسانی که به این مملکت زندگی دادند و رفتند حساسیت نشان دهیم و از خانواده خود بدانیم و دستگیری از نیازمندان و افراد ضعیف جامعه را وظیفه خود بدانیم.»

او با بیان اینکه مدیریت شهری تهران بر این باور است شهر را نمی توان بدون همراهی مردم اداره کرد،گفت: «ما به عنوان مدیران شهری شهر تهران و منطقه ۲۲ باید به این باور برسیم که شهر مال مردم این است، مردم هستند که ما را انتخاب کرده اند. باور کنیم که شهر مجموعه از ساختمان، معبر و خیابان نیست و آنچه شهر را شهریت می دهند؛ انسانهایی است که در آن زندگی می کنند.»

نوذرپور، بداخلاقی و بدرفتاری با مردم را ناشایست و غیرقابل قبول دانست و گفت: «شهر یک سازمان اجتماعی است نه یک سازمان صرفا کالبدی، پس توجه به جان و حیات شهر که همان مردم هستند، از اولویت ها خواهد بود. از بعد اجتماعی شهر حیات دارد و مانند هر موجود زنده ای، دارای رشد ، تحول و تکامل است.»

شهردار منطقه ۲۲ در پایان سخنان خود بر ضرورت علاقمندی همکاران به مطالعه در حوزه های تخصصی خود تاکید کرد و گفت: «همکاران را تشویق به مطالعه کنید. مدیریت جدید شهری، پرداختن به موضوع معرفت زایی در تمامی حوزه های دینی، فرهنگی، فنی و تخصصی را مدنظر قرار داده است و ما باید با سیاست های مناسب کاری بتوانیم زمینه ساز و بسترساز این تحول در مجموعه خود باشیم.»

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سال گذشته در کشور ۱۶ هزار زلزله به ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار شرکت صنعتی بالای 500 نفر و 150 هزار شرکت معدنی وجود دارد، اظهار داشت: این کارکنان می‌توانند در قالب تیم‌هایی تحت آموزش قرار بگیرند و در بحران‌ها در کنار دستگاه‌های امدادرسان باشند.

وی با بیان اینکه در صنعت بیمه باید از روش‌های نوین استفاده شود که سبب جذب مشتری شود افزود: براساس آمار اعلام شده تکرار وقوع زلزله در کرمانشاه حدود 40 تا 45 سال بوده و در آخرین زلزله 37 هزار واحد تخریب شده است و نسبت به میزان دریافتی بیمه این تعداد بسیار ناچیز است.

نامی گفت: باید مردم به بیمه اطمینان داشته باشند و ظرفیت آن افزایش یابد که در صورت تخریب منزل، فرد اطمینان داشته باشد که با خسارت بیمه منزل او تا انتها ساخته می‌شود و دغدغه دیگری نداشته باشد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در سیل خرداد ماه سال گذشته 179 هزار هکتار خسارت دید که کمتر از 10 درصد بیمه بودند افزود: 1961 خودرو گرفتار سیل شدند که هیچکدام بیمه نبودند و این هنر بیمه‌گران است که مردم را ترغیب کنند.

نامی با بیان اینکه 8000 کیلومتر شبکه برق، آب و گاز در کشور وجود دارد که باید بیمه شود عنوان کرد: ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه شوند و در صورت تخریب مکانی بالاترین فرد در دستگاه مسئول است و این موضوع به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه از 66 مخاطره‌ای که تاکنون در دنیا شناسایی شده 44 مورد ان در کشور ما به وقوع پیوسته است گفت: مهمترین مخاطرات کشور ما به ترتیب سیلاب، زلزله، فرونشست، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی و غیره است و دو مورد اول از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه برای زلزله باید عزم عمومی وجود داشته باشد که مقاومت سازه را به هشت ریشتر و برای اماکن حساس به 10 ریشتر برسانیم افزود: سالانه در کشور حدود 15 هزار زلزله رخ می‌دهد که یک پنجم آن بالای چهار ریشتر است.

نامی گفت: در سال‌هایی که زلزله‌های مهم در کشور رخ داده همچون زلزله کرمانشاه 19 هزار و 300 زلزله به ثبت رسید و در زلزله بم 18 هزار و زلزله منجیل نیز به بیش از 20 هزار زلزله رسیده بود و این نشانگر مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار زلزله به ثبت رسید افزود: صفحه ایران از چهار صفحه از بیرون تحت فشار است که خطرناک‌ترین آن شبه جزیره عربستان است و در نیمه اول سال گذشته در حرکتی غیرقابل انتظار حدود 21 میلی‌متر حرکت کرد در حالی که سال‌های قبل کمتر از یک میلی‌متر حرکت داشت و در یک منطقه در مدت پنج ماه و 10 روز بیش از 2400 زلزله رخ داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: وضعیت 220 سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت و متوجه شدیم در این مدت 12 زلزله بالای هفت ریشتر رخ داده که آخرین آن 7.7 ریشتر بوده است و این نشان داد اگر مقاومت سازه به استاندارد 7 ریشتر برسد زلزله به یک پدیده تبدیل می‌رسد.

نامی با اشاره به اینکه این فرهنگ بین مردم تقویت و نسبت به مقاوم سازی منازل خود حساس باشند گفت: 33 وزارتخانه، سازمان و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری نسبت به مدیریت بحران وظیفه دارند و همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.

وی با بیان اینکه سیلاب یکی از خطرناک‌ترین مخاطره‌های امروز است افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی در دنیا به هم خورده باید هر روز منتظر این مخاطره باشیم و یکی از 34 چالش موجود در دنیا است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه برای در امان بودن از سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری نداریم گفت: آبخیزداری در بالادست بسیار مهم است و علاوه بر حفظ خاک مانع از بروز سیلاب می‌شود.

نامی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی به طور جدی جلوگیری شود، عنوان کرد: از دادستان‌ها درخواست شده این موضوع را کنترل کنند، زیرا این موضوع بدهکار کردن جامعه به آینده است و این سبب حفظ جان و دارایی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه 144 هزار و 610 کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که 6820 کیلومتر ان از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند، گفت: باید با احداث سیل‌بند عرضی، اصلاح مسیر رودخانه‌ها و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز از وقوع اتفاقات ناگوار پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور