Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@16:37:24 GMT

212 گونه گياه دارويي در زنجان شناسايي شده است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۳۵۹۳۱

212 گونه گياه دارويي در زنجان شناسايي شده است

خبرگزاري آريا - زنجان - ايرنا - معاون پژوهشي مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان اعلام کرد: حدود 212 گونه گياه دارويي در اين استان شناسايي شده است که مصرف کنندگان گياهان دارويي اغلب با اين گونه ها آشنايي ندارند.

پرويز مرادي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: جمع آوري و شناسايي گياهان استان زنجان يکي از طرح هاي تحقيقاتي است که طي آن حدود يک هزار و 100 گونه گياهي در استان جمع آوري شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به شناسايي و نگهداري گونه هاي مختلف گياه دارويي اشاره کرد و يادآورشد: مصرف کنندگان با اين تعداد گياه دارويي آشنايي ندارند و فقط 50 گونه آن را مي شناسند.
معاون پژوهشي مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان گفت: کلکسيوني جامع از گياه دارويي آويشن در اين ايجاد شده است و با حمايت جهاد کشاورزي و منابع طبيعي هر شهرستاني صاحب کلکسيوني از گياهان دارويي همان منطقه خواهد شد.
مرادي هدف از تهيه کلکسيون گياهان دارويي در شهرستان هاي استان زنجان را اطلاع کارشناسان از وجود اين گياهان دانست و افزود: کشاورزاني که خواهان کشت اين گياهان باشند نيز مي توانند فعاليت هاي خود را در اين زمينه آغاز کنند.
معاون پژوهشي مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان اظهارکرد: طرح هاي اطلس جنگل هاي استان تهيه شده و مطالعات سدهاي زير زميني نيز به پايان رسيده است.
مرادي، طرح هاي در دست اجرا را درجه بندي مراتع استان زنجان به لحاظ گونه هاي با ارزش مرتعي، مشارکت روستائيان در طرح هاي آبخيزداري، منابع طبيعي و مناطق بياباني برشمرد.
وي تاکيد کرد: در طرح بياباني، محدوده مناطقي که در حال بياباني شدن و يا بيابان شده است مشخص مي شود، نوع گياهان موجود در اين مناطق و گياهان مناسب براي کاشت در آن براي جلوگيري از بياباني شدن در دست مطالعه قرار دارد.
معاون پژوهشي مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان با بيان اينکه يکي ديگر از فعاليت هاي تحقيقاتي اين مرکز پخش سيلاب است، گفت: مهمترين ايستگاه هاي پخش سيلاب آبخيزداري ايستگاه قره چريان اين استان به شمار مي رود که در حال حاضر منطقه را به لحاظ تامين منابع آبي متحول کرده است.
مرادي يادآوري کرد: در حال حاضر سياست سازمان برون داد تحقيقات است تا بر اساس آن طرح ها دربخش اجرايي استان زنجان قرار گيرد.
به گزارش ايرنا، گرايش هاي مختلف منابع طبيعي، بخش علوم دامي، اقتصادي - اجتماعي، اصلاح بذر، آبخيزداري، گياه پزشکي و خاک و آب در مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان انجام مي شود.
در سال سالجاري 100 طرح تحقيقاتي در بخش هاي مختلف توسط 45 محقق در دست انجام است.
6085/7325
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!