Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  علیرضا کاظمی در همایش تجلیل از معاونین و مربیان پرورشی، مشاوران مدارس با اشاره به تاریخچه عملکرد مربیان پرورشی اظهار کرد: ماموریت و فلسفه رسالت رسول خدا(ص) و اهل بیت(ع) پرورش مردم بوده است.   نقش پررنگ معاونان پرورشی در انقلاب

وی با بیان اینکه رسالت سنگین انتقال باورها و ارزش‌های جامعه به نسل بعد به عهده معاونان پرورشی است عنوان کرد: در دوران‌های تثبیت ارزش‌های انقلاب، دفاع مقدس، انتقال مفاهیم انقلاب و دوران سخت جنگ نرم که امروزه بر جامعه حاکم است معاونان پرورشی تنها کسانی هستند که از میراث عظیم انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: معاونان پرورشی علاوه بر تربیت دانش آموزان بسترهای مناسب برای کشف استعدادهای قرآنی و فرهنگی را نیز فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امروزه نیازمند یک بازبینی و بازنگری جدی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی هستیم مطرح کرد: امروزه تمام عوامل و کادر مدرسه باید نیروهای تربیتی و فرهنگی باشند چراکه دشمنان انقلاب و اسلام برنامه‌های بسیاری را برای تخریب نسل جوان دارند.

تبیین راهبردهای اساسی برای فعالیت‌های پرورشی

کاظمی با بیان اینکه رویکردهای مدرسه محور باید به مدارس بازگردانده شوند، تصریح کرد: تمرکز بر مدرسه، تمرکز بر مشارکت دانش‌آموزان، کاهش فعالیت‌های رقابتی و ایجاد فضاهای نشاط آور در سطح مدارس باید در راس فعالیت‌ها در مدارس قرار بگیرند.

وی با اشاره به اینکه 20 راهبرد اساسی برای فعالیت‌های پرورشی تبیین شده است خاطرنشان کرد: سه راهبرد بر اساس شرایط جامعه دارای اولویت هستند که شامل توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت، ارتقای مهارت‌های دانش آموزان و فعالیت‌های اخلاق محور و ایجاد روحیه امید و نشاط در میان دانش‌آموزان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود