Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با اشاره به کاهش ۲۰ الی ۳۰ درصدی جنگل‌های کشور در سال‌های گذشته گفت: نظارت بر جنگل‌ها باید با استفاده از تجهیزات نوین هوشمند شود.

عبدالرضا مصری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به معضل چوب‌سوخت در جنگل‌های غرب کشور گفت: مردم این منطقه به دلیل سهمیه کم سوخت، مجبور به قطع درختان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر طبق بند ق ماده ۱۴ قانون بودجه ۹۴ به روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی صورت می‌گرفت، بی‌تردید درختان کمتری در جنگل‌های بلوط غرب کشور قطع می‌شد؛ البته همچنان روستاهای این منطقه با مشکل نبود گاز دسته و پنجه نرم می‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با اشاره به ماده ۳۸ برنامه ششم توسعه خاطرنشان کرد: وجود درختان خشک در جنگل‌ها، بهانه‌ای برای غارت آنها شده بود؛ به این دلیل، تصمیم بر آن شد تا در طول اجرای برنامه قطع درختان ممنوع شود.

وی ادامه داد: این روند یعنی عدم قطع درختان ممکن است در انتهای برنامه به خشک شدن کل درختان جنگل منجر شود.

مصری با اشاره به کاهش ۲۰ الی ۳۰ درصدی جنگل‌های کشور در سال‌های گذشته، گفت: این موضوع نشانگر سیاست‌های غلط دستگاه‌های متولی است که باید برای آن فکری کرد تا سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، تقویت شده و برای جلوگیری از بهره‌برداری غیرمجاز از جنگل‌ها، نظارت‌ها بیشتر شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها،‌ مراتع و آبخیزداری با محدودیت نیرو انسانی مواجه است، گفت: باید نظارت‌ها با استفاده از دوربین‌ها و تجهیزات نوین در گلوگاه‌های حساس، هوشمند شود تا بتوان از قاچاق چوب جلوگیری کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد