Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@19:09:41 GMT

دولت براي حضور زنان در ورزشگاه ها تلاش مي کند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۳۷۷۵۴

دولت براي حضور زنان در ورزشگاه ها تلاش مي کند

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-معاون رييس جمهوري در امور بانوان و خانواده گفت: دولت در خصوص حضور زنان در ورزشگاه ها تمام تلاش خود را انجام مي دهد.

به گزارش ايرنا، معصومه ابتکار روز دوشنبه در پرسش به سوال هاي دانشجويان در همايش محروميت هاي جنسيتي زنان و راهکارهاي رفع آنها که توسط انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين برگزار شد،افزود: دولت مي کوشد در فوتبال همچون رشته بسکتبال بانوان امکان حضور در ورزشگاه و تماشاي مسابقات را پيدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رييس جمهوري در امور بانوان و خانواده همچنين در پاسخ به سوال يکي از دانشجويان در خصوص مساله رفع حصر،گفت: در اين خصوص تلاش هاي زيادي از سوي دولت انجام شده و کسي اعتقاد ندارد شرايط قابل قبول است اما بايد پذيرفت در اين خصوص همه چيز در دست رييس جمهوري نيست.
وي همچنين گفت: گفتمان ملي سياسي تاکيد رييس دولت اصلاحات بوده است تا خداي ناکرده شاهد ايجاد فضاي امنيتي در کشور نباشيم چرا که در چنين فضايي هيچ اتفاق مثبتي نخواهد افتاد.
ابتکار ادامه داد: اينکه بگوييم هيچ تحولي رقم نخورده، بي انصافي است و همه ما بايد با مرور تاريخ معاصر کشور از تحولات بوجود آمده آگاهي پيدا کنيم.
وي در خصوص وعده رييس جمهوري مبني بر انتخاب وزير زن که سوال يکي از دانشجويان بود نيز با اشاره به رويکرد جدي دولت براي تقويت جايگاه زنان در نظام مديريتي کشور،گفت: براي دوران بعد نيز زنان توانمند زيادي براي وزير شدن در آينده داريم و تحولات امروز کشور در اين زمينه چشمگير است اما با برنامه ريزي هاي صورت گرفته مي توان به اين هدف دست يافت.
وي يادآور شد: در کشورمان 33هزار دهيار داريم که 2 هزار و 500 نفر آنان زنان تحصيلکرده هستند که اين خود يک تحول بزرگ در حوزه بانوان است.
ابتکار اضافه کرد: در دوره جديد تعداد زيادي از اعضاي شوراهاي اسلامي شهرها را زنان تشکيل مي دهند بنابراين نبايد مشکلات حوزه بانوان را بدون در نظر گرفتن تحولات و نتايج مثبت اين حوزه ديد.
معاون رييس جمهوري در امور بانوان و خانواده در بخش ديگري از صحبت هاي خود گفت: براي تحولات واقعي جامعه ضمن لزوم مطالبه گري و وجود جريان بيدار دانشجويي که بدون لکنت زبان سخن بگويد بايد به سمتي برويم که از تصميماتي که تبعات سنگين براي کشور داشته‌ باشد، دوري کنيم.
وي درباره ديدگاه خود درباره حجاب اجباري نيز که پرسش يکي از دانشجويان بود،گفت: حجاب،مبناي روابط اجتماعي صحيح بين انسان ها بوده و براي حضور شهروندان در اجتماع در هرجامعه موازين و چارچوب هايي وجود دارد که بايد رعايت شوند.
ابتکار با بيان اينکه سوء استفاده جنسي را زنان تحمل نمي کنند،افزود: چرا نبايد ما چارچوب هايي بگذاريم که هدف غايي قرآن کريم است؟
وي ادامه داد: يکي از درس هاي قرآن کريم چشم پوشاندن از نگاه به نامحرم چه از سوي زن و چه مرد است.
معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده اضافه کرد: مفهوم حجاب که برخي معادلات اجتماعي مرد و زن را ايجاد کند، کنترل افراد نيست بلکه استقلال فکر و انديشه است که يک بخش آن پوشش مي باشد و گفتار و رفتار و احترام به آزادي آنها نيز بخش هاي ديگر آن است.
پوشش پيام دارد و در تمام جوامع دنيا هم چارچوبي براي آن مشخص شده است.
وي افزود: در جمهوري اسلامي ايران هم اين يک بخش از مجموعه معادلات تعيين کننده روابط زن و مرد در جامعه است که براي آن بايد آموزش و فرهنگسازي مناسب داشت.
ابتکار اضافه کرد: البته برخوردهاي قهري با بي حجابي نيز موفق نبوده است.
وي همچنين گفت:پوشش چادر انتخاب من بوده و ما براي ترويج سنت هاي ايراني بايد لباس هاي قومي که نشاندهنده هويت ما است ترويج کنيم.
ابتکار در خصوص نام خود نيز که پرسش يکي از دانشجويان بود،گفت: 2 اسمي بودن من جنجال آفرين شده و نيلوفر نام خانوادگي ام و معصومه نام شناسنامه اي من از زمان تولد بوده است.
7388*3013
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟

هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی امروز پیگیری شده و به اتمام می‌رسد که در یکی از مهم‌ترین بازی‌ها، پرسپولیس در قائمشهر به مصاف نساجی می‌رود تا یکی از دو دیدار مهم روز را برگزار کند. درباره اهمیت فنی این دیدار نکات مهمی وجود دارد، ولی موضوع قابل بحث، ممنوعیت ورود تماشاگران زن برای تماشای این بازی است.

هواداران زن باشگاه نساجی از زمانی که اجازه ورود آن‌ها به ورزشگاه صادر شده، همواره حضور پررنگ و تا جای ممکن پرشوری در ورزشگاه داشته‌اند، ولی برای تماشای این بازی مهم، از حضور در ورزشگاه منع شده‌اند. این موضوع محل اختلاف شده و بسیاری آن را با اتفاقات هفته گذشته دیدار پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی مرتبط کرده‌اند. در آن دیدار، یکی از هواداران سپاهان توهین‌های ناشایستی را درباره زنان پرسپولیسی به کار برد و پس از آن فضای رسانه‌ای ملتهب شد.

وزارت ورزش از فدراسیون فوتبال خواست تا سریع به این موارد رسیدگی شود و فدراسیون هم در حکمی سریع، رأی به محرومیت ۱۰ ساله تماشاگر مذکور از حضور در ورزشگاه‌های مختلف برای تماشای فوتبال و زیرشاخه‌هایش داد. با‌این‌حال، هم‌زمانی این اتفاق و البته ورود جیمی‌جامپ زن در دیدار استقلال با آلومینیوم در اراک، دست به دست هم داد تا شایعه مذکور که اجازه ورود زنان هوادار نساجی به ورزشگاه به همین دلیل صادر نشده، پخش شود. ضمن اینکه پس از ماجرای ورزشگاه اراک، ورود زنان تبریزی هم به ورزشگاه ممنوع شد و همان داستان همیشگی مهیا‌نبودن زیرساخت مطرح شد.

باوجود ممنوعیتی که شورای تأمین مازندران اعلام کرده، مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران شایعات مطروحه را رد کرده و گفته است که اتفاقات هفته‌های اخیر در ورزشگاه‌ها دلیلی برای ممنوعیت ورود زنان تماشاگران قائمشهری به ورزشگاه نیست. مهدی رضی در گفت‌وگویی که ایرنا، خبرگزاری دولت، آن را منتشر کرده، گفته است: «برای دیدار نساجی و پرسپولیس با توجه به ظرفیت ورزشگاه ۶۰۰ بلیت به هواداران تیم پرسپولیس اختصاص داده شد و با توجه به حساسیت این مسابقه و احتمال بروز تنش بین هواداران تصمیم بر این شد تا ورودی هواداران پرسپولیس جدا باشد. به همین دلیل سکوی ویژه بانوان هوادار نساجی در این مسابقه و دیدار با استقلال به هواداران تیم میهمان اختصاص داده شد. از طرفی نیز با توجه به فراهم‌نبودن ورودی و سکوی مجزای دیگر در این ورزشگاه امکان در‌نظر‌گرفتن فضای جایگزین برای بانوان هوادار نساجی در این مسابقه فراهم نبود. حضور بانوان هوادار نساجی در ورزشگاه شهید وطنی برای این باشگاه و هیئت فوتبال مازندران ارزشمند است و همبستگی فضای اجتماعی قائمشهر در حمایت از تیم نساجی را نشان می‌دهد، اما در این مسابقه به دلیل محدودیت ساختاری ورزشگاه امکان حضور بانوان گرامی هوادار نساجی وجود ندارد».

با توجه به اظهاراتی که در این زمینه عنوان شده نه‌تن‌ها بازی امروز بلکه بازی دو، سه هفته آینده نساجی برابر استقلال در این ورزشگاه هم بدون حضور تماشاگران زن برگزار خواهد شد. با‌این‌حال، ابهام کلی همچنان به قوت خود باقی است؛ چراکه مسئولان این شهر با اطلاع از زمان میزبانی از دو تیم پرسپولیس و استقلال و در‌اختیار‌داشتن ماه‌ها زمان، فکری برای حل‌کردن جایگاه زنان برای زمان میزبانی از دو تیم پایتخت نکرده‌اند؟

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟
  • حضور بانوان در دیدار پرسپولیس ممنوع شد!
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • پرسپولیس - نساجی بدون حضور زنان
  • بازی پرسپولیس-نساجی، بدون حضور بانوان!
  • (عکس) استوری اوسمار ویرا برای زنان پرسپولیسی