Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- حقوقدان واستاد دانشگاه گفت: ناکارآمدی رسانه های رسمی موجب کاهش اعتماد عمومی شده است زیرا اگر خبر را کالا در نظربگیریم، مردم هیچ گاه کالای تاریخ مصرف گذشته، با بسته بندی نامطلوب، تقلبی و یا دست چندم را خریداری نمی کنند و اینجاست که فضای رسانه ملی عقب می ماند و مرجعیت خود را از دست می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگاراجتماعی ایرنا، کامبیز نوروزی روز دوشنبه درهمایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی در خدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی، در دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: اکنون روزنامه ها و خبرگزاری ها در ایران به دلیل فشارهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی بسیارضعیف هستند و کارکرد آنها کاهش یافته است همچنین رسانه ملی به دلیل جهت گیری های کاملا سیاسی و پرهیز از پیروی قواعد حرفه ای رسانه، کارآمد نیست.
وی با بیان این که روزنامه نگاری ایران درسه دهه اخیر به دلیل وجود تکنولوژی های نوین ارتباطی دچار انقطاع نسلی شده است، گفت: این مساله باعث شده تا تجربیات نسل های مختلف انتقال نیابد و رسانه کارآمدی خود را از دست داده است.
این حقوقدان یکی از کارکردهای اصلی رسانه های رسمی را تصویر سازی از وقایع دانست و افزود: رسانه های رسمی حرفه ای هستند و علاوه بر آن مسئولیت اخلاقی و قانونی هم دارند بنابراین در انتشار اخبار باید به این مسائل توجه داشته باشند.
وی اظهارکرد: شیب تند تحولات ادامه دارد ومردم به منابع خبری غیر رسمی گسترده ای دسترسی دارند و چون رسانه های رسمی کارآمدی لازم را ندارند، به سراغ رسانه های دیگر می روند و نقطه خطرناک اینجاست که حتی امنیت ملی را تهدید می کند و آن این است که رسانه تحت فشار و بازمانده از تحولات، نمی تواند تصویر مسئولانه ای از وقایع ارائه دهد.
نوروزی یادآورشد: در این شرایط هرکس تصویری از واقعیت ارائه می دهد اما این تصاویر مانند تصویر آینه شکسته است و این تکه تکه های منقطع، تصویر ناقصی از واقعیت را انعکاس می دهد.
این استاد دانشگاه با مقایسه زلزله بم و کرمانشاه گفت: زمان وقوع زلزله بم، تصویر واحدی از فاجعه نقش بست اما در زلزله کرمانشاه هیچ تصویر واحدی شکل نگرفت و بی نظمی در مدیریت بی سابقه بود و ناامنی، اضطراب، التهاب را در پی داشت.
نوروزی اظهار کرد: با نگاه جامعه شناسی حقوقی باید گفت که با آنومی گسترده و پیچیده ای مواجه شده ایم و امروز توهم از واقعیات داریم و به بیانی دیگر امروز رسانه نداریم بلکه با توهم رسانه ها مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: وقتی کانال های تلگرامی با خبرسازی و انتشار اخبار دروغ درباره شخصیت های نظام، پرونده افراد را می پیچند، یعنی سیستم رسانه ای فلج است، کارآمد نیست اما نمی خواهند باور کنند.
این حقوقدان اضافه کرد: این وضعیت حیات ملی ما را به مخاطره انداخته است و روایت واقعیت موجود، ناشی ازهمهمه های فضای مجازی و صداهای بلندتری است که خارج از فضای ملی مطرح می شود.
نوروزی گفت: راه نجات ملی، تضمین آزادی مطبوعات ونوسازی عمیق سازمان صدا و سیماست واگر چنین نشود، روزهای پرخطری خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا، همایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی درخدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، رئیس ستاد مدیریت بحران، رییس دانشگاه علامه طباطبایی، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، جمعی از استادان و صاحبنظران برجسته علوم اجتماعی و ارتباطات، امروز دوشنبه در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در حال برگزاری است.
دراین همایش چهارپنل تخصصی مدیریت بحران از منظرآموزشی و اجتماعی، پنل رسانه های اجتماعی،ارتباطات ریسک، ارتباطات بحران، پنل رسانه های جدید و ارتباطات ریسک و ارتباطات بحران و پنل اخبار جعلی و شایعات رسانه ای در مواجهه با بلایای طبیعی برگزار می شود.
اجتمام*1724*3229

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند

به گزارش همشهری آنلاین پرسپولیس و سپاهان در شرایطی بازی اخیرشان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر را مقابل هم برگزار کردند و در ورزشگاه آزادی به تساوی بدون گل رسیدند که حواشی این بازی که بیشتر مرتبط به سکوهای دو تیم بود، همچنان ادامه دارد.

مصطفی لشگری، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و مسعود سعیدی، مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال سپاهان شب گذشته در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهاراتی را علیه یکدیگر مطرح کردند و البته صحبت‌هایی هم درباره حمایت‌ها از دو باشگاه توسط فدراسیون و ... داشتند.

این اظهار نظرها توسط مدیران روابط عمومی و رسانه‌ای دو باشگاه با واکنش سریع کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همراه شده و احتمالا جرایمی برای هر دو طرف در نظر گرفته شود.

در اطلاعیه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پیرامون این موضوع آمده است: «با توجه به حواشی رخ داده پس از مسابقه تیم های پرسپولیس و سپاهان اصفهان و پیرو اطلاعیه قبلی در این باره، ابلاغ می‌شود مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و مدیر رسانه‌ای تیم سپاهان جهت ادای پاره ‌ای از توضیحات در کمیته انضباطی فدراسیون حاضر شوند.»

کد خبر 849108 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه سپاهان باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • احضار مدیر روابط عمومی پرسپولیس و مدیر رسانه سپاهان به کمیته انضباطی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • احضار ۲ مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی