Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد هرمزگان، فقر را چالشی اجتماعی دانست و با اشاره به توطئه دشمن برای القای احساس فقر در کشور، گفت: فقرای امروز از ثروتمندان دهه ۶۰ وضعیت بهتری دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، علی الهیاری در نشست خبری از فقر به عنوان چالشی اجتماعی نام برد و داشتن جامعه عاری از فقر را نیازمند یک جریان سازی قوی دانست و گفت: نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ انفاق نوع دوستی و رفع فقر بی بدیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه اگر همگان به رسالت خود در زمینه فقرزدایی به خوبی عمل کنند، چالش فقر براحتی حل خواهد شد، افزود: فقر چالشی اجتماعی و مشکلی همگانی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد زیرا هرگاه با نگاه صنفی به آسیبی اجتماعی نگاه کرده ایم شاهد شیوع و فراگیری هرچه بیشتر تبعات آن شده ایم.

 

الهیاری با اذعان به اینکه اگر در بحث فقر و محرومیت زدایی همه نگاه ها به سمت فعالیت های کمیته امداد باشد، قطعا راهگشا نخواهد بود، تاکید کرد: نمایندگان مجلس، استانداران، فرمانداران، اصناف و همه مردم باید با هم همراه باشیم و سهم خود را در این رابطه انجام دهیم تا بتوانیم از پس مشکل فقر برآییم.

 

وی با ابراز تاسف از اینکه مردم فکر می کنند که سهمشان در زمینه فقرزدایی پول های خرد ته جیبشان است که صدقه پرداخت می کنند، گفت: فقر مشکل همه جامعه است و از این رو نباید نگاه صنفی به فقر شود.

 

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان به تشریح آثار و پیامدهای فقر در جامعه پرداخت و گفت: فقر، فساد، دزدی، سرقت و دیگر آسیب های اجتماعی را به همراه دارد .

 

وی با اشاره به نقش اتحاد و همدلی و همراهی مردم در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: امروز نیز با یک هم افزایی و مشارکت عمومی می توانیم معضل فقر را ریشه کن کنیم.

 

الهیاری با تاکید بر اینکه نباید به سادگی از کنار موضوع فقر بگذریم، افزود: فقر، همه مشکلات را یک جا به همراه دارد.

 

وی با اذعان به اینکه به جرات می توان گفت که نظام جمهوری اسلامی در بحث فقر بسیار موفق عمل کرده است، تعریف فقر دیروز و امروز را بسیار متفاوت دانست و تصریح کرد: فقرای امروز قطعا وضعیت بهتری از ثروتمندان دهه 60 دارند.

 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه در دهه 60 فقر مطلق بود اما امروز نسبی است، یادآور شد: در آن دوران مددجویان در روستاهاها از خانه ای با سازه مناسب برخوردار نبودند و یا عموم مردم برای دریافت مایحتاج ضروری خود در صف های طولانی می ایستادند اما امروز بیشتر درخواست های مددجویان در رابطه با کمک هزینه تحصیلات تکمیلی فرزندان و یا جهیزیه و تسهیلات اشتغالزایی است.

 

وی با اذعان به اینکه نگرانی امروز مردم سطح زندگیشان نیست بلکه بابت فاصله طبقاتی نگرانند، گفت: امروز دشمن در راستای اهداف شوم خود به دنبال ترویج احساس فقر در جامعه با هدف القای ناکارآمدی نظام است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان در ادامه با یادآوری اینکه 51 هزار خانوار مشتمل بر 120 هزار نفر در استان هرمزگان تحت پوشش کمیته امداد هستند، افزود: خانواده های یک تا پنج نفره ماهیانه بین 148 هزار تومان تا 465 هزار تومان مستمری دریافت می کنند

 

وی با بیان اینکه با پرداخت مستمری ماهیانه مخالف هستم، تصریح کرد: پرداخت یارانه و مستمری موجب تنبلی و بیکاری در بین مددجویان کمیته امداد شده است و تنها افرادی که توان انجام کار را ندارند و از کارافتاده مطلق هستند از مستمری استفاده کنند که این افراد 20 درصد از مددجویان را شامل می شوند.

 

الهیاری با اشاره به اختصاص سه هزار میلیارد ریال اعتبار دولتی در سال جاری برای فقر زدایی و کاهش فقر به کمیته امداد هرمزگان افزود: تاکنون 90 درصد از این اعتبار جذب شده است.

 

وی ادامه داد: خیران نیک اندیش در سال جاری 440 میلیارد ریال به نیازمندان تحت پوشش امداد در هرمزگان کمک کردند که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال 64 درصد رشد داشته است.

 

این مقام مسئول به پایین بودن سرانه کمک مردمی به نیازمندان در هرمزگان نسبت به میانگین کشوری و نگرانی ها در این زمینه اشاره و خاطرنشان کرد: این سرانه در هرمزگان یک میلیون و 30 هزار ریال و متوسط کشوری 2 میلیون ریال است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امسال 820 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از محل منابع بانکی و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به مددجویان پرداخت شد، تصریح کرد: امسال دو هزار و 500  خانوار تحت پوشش کمیته امداد هرمزگان که با دریافت تسیهلات اشغالزایی خودکفا شده اند از تحت پوشش کمیته امداد خارج می شوند.

 

الهیاری با ذکر این جمله که مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد مادام العمر نیست، گفت: مددجویانی که تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی دریافت کنند بنا به شرایط و نوع بازدهی شغل مستمری آنها قطع می شود.

 

وی با اشاره به مشکل فرهنگی عمیقی در بحث فقر، اذعان کرد: بسیاری از خانواده ها هستند که حاضرند اشتغال خود را از دست دهند تا فقیر شده و مستمری دریافت کنند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان، فرایند خروج خانواده های نیازمند از تحت پوشش کمیته امداد را ماحصل کار کارشناسی دقیق دانست و تصریح کرد: خروج مددجویان از چرخه حمایتی کمیته امداد هیچ گاه بی دلیل نبوده و توجیه پذیر است.

 

وی شرط تحت پوشش قرار گرفتن خانواده هایی که سرپرستشان معتاد باشد را مراجعه آن فرد به کمپ های ترک اعتیاد اعلام کرد و افزود: باید زمینه های اصلاح حتما در فرد معتاد دیده شود تا خانواده او تحت پوشش کمیته امداد قرار گیرد.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله صالحی با قدردانی از همراهی خیرین در برنامه‌های کمیته امداد اظهار کرد: با مشارکت و همدلی خیرین زنجانی؛ کمیته امداد استان زنجان رتبه نخست کشوری را در نگهداشت حامیان دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قریب به ۴۹۰۰ یتیم تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند، اضافه کرد: این تعداد فرزند در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین از حمایت های کمیته امداد برخوردارند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین از همکاری ۳۶ هزار و ۴۸۰ حامی با این نهاد خبر داد و گفت: قریب به ۴ هزار نفر از این حامیان در ماه رمضان جذب شدند.

صالحی همچنین از افزایش دریافتی ایتام زنجانی خبر داد و گفت: دریافتی ماهیانه ایتام به حدود ۲ میلیون تومان در ماه رسیده است و دریافتی فرزندان مشمول طرح محسنین هم ۹۱۰ هزار تومان در ماه است.

وی با بیان اینکه خیرین با هر مبلغی می توانند در طرح اکرام ایتام و محسنین مشارکت کنند، اضافه کرد: خیران نیک اندیش زنجانی می‌توانند از طریق ارسال عدد یک به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۴ و یا مراجعه به سایت Ekram.emdad.ir حمایت مادی و معنوی فرزندان ایتام و محسنین را عهده دار شوند.

کد خبر 6096863

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود