Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@06:12:28 GMT

بانوان، 49 درصد نخبگان خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۳۹۸۲۹

بانوان، 49 درصد نخبگان خراسان رضوی

به گزارش ایرنا سیدرضا احمدی زاده روز دوشنبه در دیدار با استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: سالانه به طور میانگین 160 نخبه به جمعیت نخبگان خراسان رضوی افزوده می شود.
وی اظهار کرد: نخبگان تحت حمایت این بنیاد، رتبه های برتر المپیادها، کنکور رتبه های یک تا سه جشنواره های ملی و بین المللی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی زاده گفت: حمایت بنیاد نخبگان برای دانشجویان جوایز تحصیلی است چنانکه دولت برای این دانشجویان380 میلیون ریال هزینه می کند که شامل پرداخت ماهیانه بین چهار تا 20 میلیون ریال برای دانشجویان مقاطع کارشناسی تا دکتری است.
وی تصریح کرد: تامین هزینه پایان نامه ها و هسته های پژوهشی که یک مساله از صنعت را رفع کنند و سفرهای خارج کشور، شرکت در سمینار و فرصت های مطالعاتی بخشی از حمایت های بنیاد نخبگان است.
احمدی زاده گفت: یکی از حمایت های بنیاد نخبگان در بحث خدمت نظام وظیفه آقایان است که نخبگان به جای خدمت مقدس سربازی می توانند با اجرای طرحی مشکلی از سازمانی را برطرف کنند و در حین انجام خدمت ممنوعیتی برای استخدام رسمی ندارند .
وی با اشاره به 16 نوع خدمات تسهیلات بنیاد نخبگان افزود: در مقطع دکتری مجوزی از هیات وزیران برای جذب سالانه 200 عضو هیات علمی از بین نخبگان دریافت شده که سبب شده 840 نخبه مقیم خارج به کشور برگشته و در دانشگاهها مشغول فعالیت شوند.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت محدود دولت برای استخدام گفت: یکی از راههای حفظ نخبگان در استانها و مناطق، ایجاد شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور است تا نخبگان در آن مشغول فعالیت شوند.
احمدی زاده گفت: در خراسان رضوی 330 شرکت دانش بنیان وجود دارد که پیش بینی افزایش آن به سه هزار شرکت در دستور کار قرار دارد.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی افزود: دانشگاه حکیم سبزواری از قطب های دانشگاهی شرق کشور است که می تواند شرکت های دانشگاهی دانش بنیان ایجاد کند.
احمدی زاده گفت: رویکرد امروز ایجاد دانشگاهای نسل سوم و چهارم است که به جای آموزش محوری به پژوهش، کارآفرینی، اشتغال و رفع مشکلات جامعه توجه شود.
دانشگاه حکیم سبزواری دارای هشت هزار دانشجو است که 2 هزار و 300 نفر آنان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می کنند.
سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
8145/7495/5132
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است
  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • درحال ساختن بودن۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد در حال ساخت است