Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به سرقت های انجام شده از صندوق های صدقات کمیته امداد، اظهار کرد: هزار صندوق صدوقات در معابر، منازل و فضاهای بسته وجود دارد، اما عمده درآمدهای صدقات از صندوق های خانگی یا مکان های سربسته است و رقم صندوق های معابر کمتر است، اما کل صندوق های امداد در سال جاری ایمن سازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایسنا، حمیدرضا شیران امروز (دوشنبه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران، هم زمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی اظهار کرد: در دو سال اخیر حدود 6200 شغل ایجاد شده است و در این راستا بسیاری از خانواده های تحت حمایت کمیته امداد توانمند و از پوشش کمیته امداد خارج شده اند، بنابراین خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد امسال افزایش پیدا نکرد. جامعه تحت حمایت کمیته امداد، جامعه ای اثرگذار است، در حالی که پنج درصد جمعیت کل کشور را مددجویان تشکیل می دهند، 20 درصد تولیدات کشاورزی، 16 درصد صنایع دستی و بیش از 60 درصد تولید فرش به دست آنان است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان از لحاظ هم افزایی با خیریه ها و خیرین رتبه یک در کشور را دارد، افزود: 25 هزار کودک در استان اصفهان وجود دارد که اگر هر چهار خانوار تنها تکفل یک فرزند را بر عهده بگیرند، این کودکان توانمند خواهند شد.

مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان تصریح کرد: در 11 ماه سال جاری 24 میلیارد تومان از صندوق صدقات استان به دست آمده است، که اگر میان100 هزار خانوار تحت حمایت تقسیم شود، 240 هزار تومان به هر خانوار تعلق خواهد گرفت که اگر مبلغ کل آن را به یک فرزند بدهیم تنها هزینه پوشاک عید او می شود. البته میانگین پرداختی در سال گذشته 70 هزار تومان بود و امسال این میانگین به 200 هزار تومان رسیده است.

شیران با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر 50 درصد پرداختی ها به صورت دیجیتال است، ادامه داد: اپلیکیشن کمیته امداد تا خردادماه سال 1397 تکمیل می شود. هنوز پرداخت دیجیتال صدقه باب نشده است و عمده پرداختی ها به صورت دستی انجام می شود.


مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان گفت: در حال حاضر خانواده ای که توانایی انجام کار داشته باشد اما کار نکند، تحت حمایت قرار نخواهد گرفت. نام این کمیته، امداد است و به صورت امداد و اورژانسی از افرادی که توانایی انجام کار ندارند، حمایت می شود.

شیران افزود: تعداد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد نه تنها افزایش نیافته بلکه رو به کاهش است. خانواده هایی که توانایی انجام کار دارند، توانمند شده و از پوشش کمیته امداد خارج می شوند. در دو سال اخیر حدود شش هزار و 200 شغل ایجاد شده است و 44 هزار طرح اشتغال جاری نیز در دست داریم. تاکنون هشت هزار خانواده از تحت حمایت کمیته امداد خارج شده اند.

وی تصریح کرد: حدود هفت هزار یتیم دارای حامی هستند و هر یتیم از خیرها حدود 200 هزار تومان دریافت می کنند. حدود 7 تا 10 حامی تنها از یک یتیم حمایت می کنند تا این میزان ماهیانه برای او تامین شود.

مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان ادامه داد: حدود 18 هزار کودک در طرح محسنین هستند که یتیم نیستند و به صورت میانگین حدود 50 هزار تومان از حامیان خود دریافت می کنند. تاکنون 25 میلیارد تومان از طرح اکرام محسنین دریافت شده است و تا پایان سال به 26 میلیارد تومان خواهد رسید.

شیران گفت: حدود 86 هزار خانواده مستمری بگیر و حدود 100هزار خانواده تک خدمتی و یا چند خدمتی (در بدو ورود به کمیته امداد و یا خروج از آن) قرار دارند.

وی افزود: سال گذشته جشن نیکوکاری شش میلیارد و 100 میلیون درآمد بوده است که عمده این پول در مدارس جمع آوری می شود که آن را از مدارس دریافت نمی کنیم تا در همان مدارس به نیازمندان کمک شود مگر آنکه خود افراد در مدارس توانمند باشند.

مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان با تاکید بر اینکه نگاه ما نگاهی فرهنگ ساز در کار خیر است، اظهار کرد: روز 16 اسفند در مدارس، 17 اسفند در میادین و معابر اصلی و 18 اسفند در نماز جمعه جشن نیکوکاری برگزار خواهد شد، هم چنین در 17 و 18 اسفند بازارچه خیریه ای در باغ موزه چهل ستون و در کمیته امداد در خیابان قدس برگزار خواهد شد.

شیران با بیان اینکه در استان اصفهان چهار هزار و 100 پایگاه وجود دارد، تصریح کرد: 24 میلیارد تومان از صندوق های صدقات به دست آمده است که به هر خانواده 24 هزار تومان می رسد. کمیته امداد در خصوص امور مالی دارای محدودیت است، اما از لحاظ کمک برای ایجاد شغل محدودیتی ندارد و اگر فرد تحت حمایت کمیته امداد به دنبال ایجاد شغل باشد، از او حمایت می کنیم.

وی ادامه داد: برای کمک به زلزله زدگان کرمانشاه صندوق های مخصوصی قرار داده شده بود که 350 میلیارد تومان از آن ها به دست آمد و ارسال شد. کار خیر یکی از کارهایی است که باید به صورت مردمی اجرا شود و دولت تنها باید بر آن نظارت داشته باشد.

مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان اظهار کرد: زنان مطلقه و بد سرپرست از بزرگ ترین محورهای فعالیت کمیته امداد هستند و حدود 70 درصد شغل ها توسط آن ها انجام می شود.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه

رضا طاهری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت : این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوار‌ها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوار‌های مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت‌ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوار‌ها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می‌کنند و برای همین نمی‌خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهاد‌هایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک‌های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می‌رسد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند