Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: کسی که مسئولیت نظام اسلامی را بر عهده دارد نه خواب و نه خوراک باید داشته باشد و باید دور آقایی خود را خط بکشد والا باید منتظر آتش جهنم باشد. ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید علی حسینی اشکوری امروز در جلسه درس خارج فقه خود، رسیدگی بر اموال مسئولان را مورداشاره قرار داد و اظهار داشت: مبنا و رویه نظام اسلامی برای مسئولان از بالاترین نهاد تا کوچک‌ترین و پایین‌ترین مسئول خوردن و بردن نیست بلکه مسئولیت امانتی است که باید به دست امانت‌دار سپرده شود و به نحو احسن امانت‌داری انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) در رابطه با امانت‌داری در انجام مسئولیت‌ها گفت: بر اساس این روایت، برای مدیریت جامعه باید فکر جدی کرد و رسیدگی به امور مردم داشت، برای کسانی که پیرو اهل‌بیت(ع) هستند حضرت می‌فرمایند که باید شاکر باشید که خداوند مسئولیت را از روی دوش شما برداشته است چرا که اگر مدیریت و مسئولیت داشتید در مضیقه بودید.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: در نظام جمهوری اسلامی به برکت امام راحل، همت علما، بزرگان و ملت بزرگوار ایران حکومت اسلام تشکیل و به دست مسئولان افتاده است، اما کسی که مسئولیت نظام اسلامی را بر عهده دارد نه خواب و نه خوراک باید داشته باشد و  باید دور آقایی خود را خط بکشد والا باید منتظر آتش جهنم باشد.

حسینی اشکوری خاطرنشان کرد: ما به مقدار کافی عبادت می‌کنیم و مشغول کارهای خود هستیم، مردم عادی که مسئولیت ندارند بسیار بهتر و راحت‌تر از مسئولان نظام و کسانی که متصدی امور هستند و کسانی که مسئولیت امور را  بر عهده ندارند باید خداوند را شاکر باشند.

وی با تأکید بر اینکه مسئولیت مسئولان امانتی از جانب خداوند بر عهده آنان است، ابراز کرد: مسئولان باید حواس خود را در ارتباط با مسئولیت‌های خود جمع کنند، اینکه آیا نظام اسلامی می‌تواند نسبت به اموال مسئولانی که در رده‌های بالای نظام هستند رسیدگی کند؟ برخی می‌گویند بر اساس آنچه قانون اساسی مقرر کرده رسیدگی شود اما می‌توان به اموال نمایندگان مجلس، قضات و سایر مسئولان که دارای مقام هستند رسیدگی کرد و درخواست رسیدگی اموال را در آغاز و پایان مسئولیت داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: غالباً رسیدگی به اموال همه مسئولان نمی‌شود برای نمونه کسانی که در نظافت شهر دخیل هستند را نمی‌شود موردبررسی قرار داد بلکه باید به اموال مسئولانی که در رده‌های بالا قرار دارند رسیدگی صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود

رئیس جمهور گفت: باید ببینیم که آمارها به افزایش رضایت اجتماعی و بهبود وضعیت جامعه منجر شده است یا نه؟

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی امرپز- چهارشنبه ۳۰ فروردین- در نشست شورای اداری استان در قالب برنامه‌های سفر یکروزه دولت سیزدهم به سمنان در سالن شهید سلیمانی دانشگاه این شهر افزود: دستگاه‌های اجرایی در هر کدام از شاخص‌ها آمارهایی را ارائه می‌دهند که نادرست هم نیست. اما باید ببینیم که این آمارها به افزایش رضایت اجتماعی و بهبود وضعیت جامعه منجر شد یا نه؟ اگر نتیجه‌بخش بود یعنی خوب است. اما اگر نشد یعنی یک جا در فرآیند انجام کار مشکلی وجود دارد.

وی با بیان اینکه اصل بر پاسخگو بودن است. مدیر باید طوری عمل کند که آشکار و پنهان او در فعالیت باید کاملاً مسئولانه باشد و با داشتن روحیه مسئولیت‌پذیری به وظایف خود عمل کند، تاکید کرد: کسی که در یک حوزه قبول مسئولیت کرد باید تلاش کند که آن مسئولیت را تمام و کمال به انجام برساند. هرگونه کوتاهی و کم‌کاری و بی‌انگیزگی یا مسئولیت‌نشناسی در کل نظام اداری اثرگذار است.

رئیس جمهور بیان کرد که در مساله‌شناسی و راهکارهای حل مساله نسبت به یک پدیده که در شهرستان یا استانی وجود دارد وقتی ابعاد قضیه را بررسی می‌کنم می‌بینیم کم‌کاری یک بخش یا انجام نشدن مسئولیت در زمان خودش بخش‌های دیگر را نیز از کارایی انداخته است. در هر فرآیند اجرایی انجام هر بخشی منوط به این است که بخش قبلی درست انجام شده باشد.

وی با بیان اینکه با یک نگاه دقیق در سال ۱۴۰۳ باید ببینیم همانجایی که باید قرار داشته باشیم هستیم یا می‌توانیم جلوتر حرکت کنیم و پیش‌تر از جای کنونی‌مان باشیم، ادامه داد: در حوزه دانش و فناوری می‌توانیم دانش‌بنیان‌تر حرکت کنیم. در حوزه اجرای عدالت در جامعه یا یافتن استقلال به ویژه استقلال اقتصادی هم باید همین نگاه را داشته باشیم.

رئیس دولت سیزدهم به اهمیت انتظار رهبری فرزانه انقلاب در سال ۱۴۰۳ تاکید و اشاره کرد: انتظار مردم، انتظار انقلاب و فرهنگ انقلابی زیستن و انقلابی اندیشیدن و عمل کردن از یک مدیر مجرب دانش‌آموخته دارای پیشینه در آن حوزه یا حوزه‌های مشابه برآورده می‌شود.

توسعه یافتگی همگام با نظام انقلابی

وی ادامه داد: به هر دستگاهی اگر مراجعه کنیم آماری درباره عملکردشان می‌دهند. حتماً هم درست می‌گویند. در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، نظام اداری همه گزارش‌ها و عملکردهایی ارائه می‌دهند. اما آیا خروجی کار به آن‌چه که انتظار داشتیم رسیده است؟ باید ببینیم توسعه‌یافتگی متناسب با نظام انقلابی در خروجی فعالیت‌های ما دیده می‌شود یا نه.

فراتر رفتن از عنوان‌ها تا استفاده از ظرفیت علمی

آیت الله رئیسی افزود: عناوینی که به مدیران می‌دهند نباید ما را دچار اشتباه کند. برخی از عناوینی که به من می‌دهند برازنده اساتید و دانشمندان است، در حالی که من یک طلبه هستم. باید ببینیم مردم از ما چقدر رضایت دارند؟ امروز انتظار مردم از این دوره از کار و مدیریت این است که طرحی نو دراندازیم و کاری متفاوت ارائه دهیم. ظرفیت هم در کشور بسیار بالاست.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف فرمایشاتی داشتند که مخاطب این اظهارات ما هستیم، خاطرنشان کرد: صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری در استان سمنان و دانشگاه‌های متعدد وجود دارد. ۱۰۰ هزار عضو هیات علمی در کشور داریم که ظرفیت بسیار بالایی برای انجام کارهای پژوهشی و علمی هستند. امروز از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان بهره‌مند هستیم. استان سمنان هم از این ظرفیت برخوردار است.

رئیس جمهور افزود: باید یک بازنگری در نوع بهره‌وری داشته باشیم. ببینیم آن‌چه که نتیجه و بهره‌وری از این همه امکانات است به همین میزان است یا می‌تواند بیشتر باشد؟ من معتقدم در همه حوزه‌های کشور نسبت به بهره‌وری باید تجدیدنظر کنیم.

این خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 745827

دیگر خبرها

  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • تسلیت مسئولان دولتی و کشوری در پی درگذشت پرویز داودی
  • رئیسی: مسئولان عملکرد خود را با اقتضای انقلابی زیستن،‌ اندیشیدن و عمل کردن ارزیابی کنند
  • رئیس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • ریل‌گذاری نظام بانکی چگونه باشد؟
  • جان‌باختگان سیل در افغانستان به بیش از ۷۰ نفر رسید
  • افزایش شمار جان‌باختگان سیلاب در افغانستان
  • پیام قدردانی خانواده شهیدان خرسندیان از مردم و مسئولان
  • عدالت محوری در دستور کار مسئولان دادگستری باشد
  • اقدام سپاه علیه رژیم غاصب صهیونیستی غرورآفرین بود