Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فرمانده نیروی زمینی ارتش در دهمین همایش فرماندهان یکان های عمده نزاجا گفت: تحرک و هوشمند سازی تجهیزات به ویژه در یگان های توپخانه از جمله اهداف مهم و اجرایی در نیروی زمینی ارتش است که تا کنون به نتایج مطلوبی دست یافته ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در دهمین همایش فرماندهان یگان های عمده این نیرو گفت: سه اصل ولایت محوری، عدالت محوری و شایسته سالاری در نیروی زمینی در دستور کار قرارگرفته که برابر منویات مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) باید به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود:ولایت مداری یعنی تمام برنامه ها و فعالیت های ما در نیروی زمینی ارتش برابر فرامین فرماندهی معظم کل قوا باشد چرا که ولی فقیه برای ما حجت و صراط مستقیم است.

امیر حیدری برگزاری همایش فرماندهان را بسیار مطلوب خواند و تاکید کرد: در این همایش، عملکرد یکان ها، طرح ها و برنامه ها بررسی و نتایج آن در جهت ارتقاء آمادگی رزمی، توان دفاعی و آموزشی یکان ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

  فرمانده نیروی زمینی ارتش بیان داشت: در حال حاضر پیشرفت های مشهودی در زمینه بالگردی بوجود آمده است، بالگردهای ما در گذشته به دوربین دید در شب مجهز نبودند، با توانمندی مهندسین جوان و خلاق هوانیروز و صنعت دفاعی کشور بالگردهای هوانیروز  در حال حاضر و با نصب این نوع از دوربین ها به راحتی می توانند ماموریت های شبانه را انجام دهند.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه در سال گذشته تمهیداتی در خصوص یگان های توپخانه در سطح نیروی زمینی ارتش صورت گرفته است گفت: تحرک و هوشمند سازی تجهیزات به ویژه در یگان های توپخانه از جمله  اهداف مهم و اجرایی در نیروی زمینی بود که تا کنون نتایج مطلوبی را در این حوزه بدست آورده ایم ، تهیه و تولید توپ 155 میلی چرخ دار عاشورا مهمترین نمونه در چابکی و تحرک  یگان های توپخانه بود که در سال جاری رونمایی شد .

 وی خلاقیت و نو آوری را در پیشرفت امور بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: در حوزه خلاقیت و نوع آوری باید بیشتر تلاش کنیم، در همایش حضرت علی اکبر (ع) که تمامی نخبگان در آن شرکت می کنند باید از دل آنها طرح های خوبی بیرون آید و از آن طرح ها در جهت ارتقاء توان رزمی و پیشبرد اهداف سازمانی  استفاده بهینه شود،  در زمینه تولید و ساخت قطعات مورد نیاز باید به یک الگو رسیده  و برابر آن الگو قطعات و تجهیزات همسان تولید کنیم .

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین در خصوص روز آمدی تجهیزات و تسلیحات نیروی زمینی گفت: نیروی زمینی ارتش در حال حاضر در اوج آمادگی رزمی قرار دارد و باید اینگونه باشد چرا که نیروی زمینی برابر فرمایشات مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) نقش محوری در ارتش دارد.

سرتیپ حیدری در پایان خطاب به فرماندهان تاکید کرد: نشاط، شوق و انگیزه را در یگان های خود گسترش دهید تا بهتر بتوانید در ماموریت های محوله به موفقیت های چشمگیری دست یابید.

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • آغاز طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها