Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جدید دانشگاه آزاد، برای بازگرداندن وضعیت این دانشگاه در زمینه جذب یا بکارگیری اساتید در ریل قانونی، از قطع همکاری با نیمه‌وقت‌هایی که تمام وقت دانشگاه‌های دولتی هستند آغاز کرده است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، ابعاد تخلف‌های سالیان طولانی دانشگاه آزاد در زمینه نحوه بکارگیری اساتید دانشگاه‌های دولتی در واحدهای این دانشگاه، چنان شور شده بود که به تازگی صدای مسئولان وزارت علوم دولت همسو با روسای سابق این دانشگاه را نیز درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور غلامی وزیر علوم کابینه دوازدهم و شریعتی نیاسر معاون آموزشی این وزارتخانه در روزهای اخیر، اقدام فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد در زمینه قطع همکاری اساتید تمام وقت دانشگاه‌های دولتی که از سال‌ها قبل به صورت نیمه وقت در دانشگاه آزاد هم مشغول شده بودند را مورد تمجید قرار دادند.

مسئولان ارشد وزارت علوم، ضمن اینکه بکارگیری نیمه وقت اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه‌های دولتی در سایر دانشگاه‌ها را غیرقانونی خواندند، تصمیم رئیس دانشگاه آزاد برای قطع همکاری این افراد با دانشگاه آزاد را حرکتی در راستای سیاست‌های کلی آموزش عالی کشور قلمداد کرده و تاکید کرده‌اند که بر خلاف القای «اخراج» این افراد، باید تلقی عدم تمدید قرارداد را برای این استادان چند شغله بکار برد.

یکی از تخلفات، حضور صوری این اساتید بوده است؛ یعنی فقط «نام» آن‌ها بر سر کلاس درس‌شان حضور داشته و برای تدریس، دستیارانشان را روانه کلاس می‌کرده‌اند!

در کنار قبح اقدام غیرقانونی دانشگاه آزاد در بکارگیری اساتید تمام وقت دانشگاه‌های دولتی، ابعاد جدیدی از تخلف‌های این اساتید نیمه وقت دانشگاه آزاد که در میان آنها چهره‌های مسن و بعضاً مشهور و به اصطلاح برند هم کم نیستند، به دست آمده است.

یکی از تخلفات، حضور صوری این اساتید بوده است؛ یعنی فقط «نام» آن‌ها بر سر کلاس درس‌شان حضور داشته و برای تدریس، دستیارانشان را روانه کلاس می‌کرده‌اند! این اساتید غالباً در طول‌ترم تنها چند بار در کلاس حاضر شده و برای بقیه ترم، کلاس را به دستیارهایشان که اغلب دانشجوی دکتری بوده‌اند، می‌سپردند. در این خصوص سوء استفاده‌های مالی از دانشجویان دانشگاه آزاد صورت گرفته که مسئولان دانشگاه در حال پیگیری موضوع هستند.

این اساتید غالباً در طول‌ترم تنها چند بار در کلاس حاضر شده و برای بقیه ترم، کلاس را به دستیارهایشان که اغلب دانشجوی دکتری بوده‌اند، می‌سپردند.

اما دامنه تخلفات دانشگاه آزاد در زمینه بکارگیری یا جذب هیات علمی در سالیان گذشته به همین جا ختم نمی‌شود. از جمله، بکارگیری تمام وقت اساتیدی که در یک دانشگاه دولتی هم تمام وقت بوده‌اند! البته گاهی اوقات این بی‌قانونی‌ها، واکنش‌هایی اجتماعی نیز در پی داشته است. به عنوان نمونه، رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی در سال 89، تعداد 10 نفر از اعضای هیات علمی تمام وقت این دانشگاه را که همزمان با دانشگاه آزاد هم قرارداد تمام وقت داشته‌اند شناسایی کرد و عذرشان را خواست.

اما نمونه دیگر تخلف‌ها، جذب هیئت علمی در دانشگاه آزاد خارج از فراخوان جذب است. همچنین جذب هیات علمی بدون گذراندن مراحل گزینش!

برای جذب در دانشگاه‌های دولتی، متقاضیان باید از هفت خوان مرکز جذب عبور کنند و مراحل گزینش‌های عمومی و اختصاصی را با موفقیت پشت سر بگذارند، اما متاسفانه در سال‌های اخیر در دانشگاه آزاد افرادی جذب شده‌اند که حتی پرونده گزینش هم برای آنها تشکیل نشده است!

نمونه دیگر اقدام‌های خلاف قانون در دانشگاه آزاد این است که بر اساس آئین‌نامه‌های موجود این دانشگاه، وقتی فردی یکسال به عنوان عضو هیات علمی قراردادی مشغول به کار می‌شود، دانشگاه موظف است در پایان این مدت، به تعیین تکلیف وی بپردازد؛ یعنی یا با او قرارداد دائم منعقد کند و یا عذرش را بخواهد ... اما امروز دانشگاه آزاد با جمعیت قابل توجهی از اعضای هیات علمی این دانشگاه مواجه است که سه سال پی در پی با آنها قرارداد سالانه منعقد شده و در زمانی که باید، تعیین تکلیف نشده‌اند!

میراث بی‌قانونی‌های گذشته، اکنون به فرهاد رهبر رسیده است. رئیس جدید دانشگاه آزاد، برای بازگرداندن وضعیت این دانشگاه در زمینه جذب یا بکارگیری اساتید در ریل قانونی، از قطع همکاری با نیمه‌وقت‌هایی که تمام وقت دانشگاه‌های دولتی هستند آغاز کرده است.

فرهاد رهبر راه درازی پیش رو دارد تا هم فضایی امن و آرام و در شأن اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد رقم بخورد و هم این که حیاط خلوت اساتید دانشگاه‌های دولتی، هویتی تازه بگیرد و با حضور اساتیدی که بنیان خدمت‌شان دانشگاه آزاد است، به عنوان دانشگاهی در تراز عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی» به فعالیت خود ادامه دهد.

منبع: مشرق

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام عباس خیر اندیش اظهار داشت: ثبت نام هفتمین جشنواره علامه حلی(ره) در استان هرمزگان برای طلاب و اساتید در سال جاری آغاز شد.

وی افزود: در این جشنواره طلاب جوان زیر ۳۵ سال حوزه‌ علمیه برادران و خواهران استان هرمزگان، متولدین ۱۳۶۸/۰۱/۰۱ و مابعد آن تا پایان روز یک‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ فرصت دارند فرایند ثبت‌نام در این جشنواره را تکمیل نمایند.

معاون پژوهش حوزه علمیه هرمزگان بیان کرد: همچنین، اساتید بدون شرط سنی و با داشتن کد استادی در حوزه‌های علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزه‌های علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، می‌توانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.

حجت‌الاسلام خیر اندیش خاطرنشان کرد: آثار ارسالی می‌بایست در یکی از گروه‌های علمی ده‌گانه جشنواره شامل: «تفسیر و علوم قرآنی»، «علوم حدیث و درایه»، «کلام»، «اخلاق و تربیت»، «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و منطق»، «اصول فقه»، «تاریخ اسلام»، «ادبیات» و «علوم انسانیِ مرتبط با حوزه دین» و در قالب: «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایان‌نامه سطح سه حوزه یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب» باشد.

وی با اشاره به اینکه «نقش حوزه‌های علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دین‌داری جامعه» و " پژوهش و تبلیغ؛ ابزارها و شیوه ها" به عنوان موضوعات بخش ویژه جشنواره کشوری است، یادآور شد: افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از ۵ امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل ۱.۵ برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهره‌مند خواهند شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه هرمزگان، ابراز کرد: لینک ثبت‌نام و فایل راهنمای ثبت‌نام در سامانه جشنواره برای ثبت نام علاقمندان به شرح زیر است:

http://ssmp.ismc.ir/?token=۰BB۵۳۱FB-۹۱A۸-۴FAF-B۲۹۹-۳۷۶۳۶B۰۴BDB۳، همچنین علاقمندان می‌توانند برای دریافت فایل راهنمای ثبت‌نام در سامانه جشنواره به لینک زیر
https://eitaa.com/pazhoohesh_hormozgan/۴۵۲۹ مراجعه کنند. 

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • مدیران اجرایی استان بوشهر باید در میدان حضور داشته باشند
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • مدیران برای خارج‌شدن از بن‌بست اقتصادی بیشتر تلاش کنند
  • تخلفات کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌ آزاد اسلامی شامل چه مواردی است؟