Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون امید نسبت به فاصله گرفتن دولت از حامیان اصلی خود هشدار داد و گفت: رابطه فراکسیون امید با دولت علیرغم همراهی نمایندگان با دولت، رابطه ای قوی نیست. احساس عمومی اعضای فراکسیون امید این است که دولت با حامیان اصلی خود رابطه قوی ندارد. ما یک کارگروه سه نفره تشکیل دادیم که چگونگی کار با دولت را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در دیدار شب گذشته با رییس دولت اصلاحات به همراه جمعی از اعضای فراکسیون امید به مناسبت دومین سالگرد برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفند ضمن ارائه گزارشی از فعالیت فراکسیون امید و تشکر از همراهی و همکاری اعضای فراکسیون گفت: خوشبختانه فراکسیون امید از انسجام خوبی برخوردار است، معمولا حرکت‌ها بر اساس میثاق با مردم پیگیری می شود و عموما اعضا وفادار به تصمیم جمعی هستند. به طور کلی فراکسیون امید تلاش کرده در موارد کلیدی و حساس تصمیم گیری کند به همین دلیل در فراکسیون با وفاق خوبی رو برو هستیم و اعضا به تصمیمات فراکسیون وفادار هستند.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه یکی از دغدغه های اصلی ما در مجلس را رسیدگی به وضعیت مردم بخصوص وضعیت معیشتی آنها عنوان و اظهار کرد: همه ما می دانیم مردم عزیز کشورمان بخصوص اقشار آسیب پذیر در وضعیت مناسبی از لحاظ معیشتی قرار ندارند به همین دلیل با اصلاحاتی که در بودجه سال ۹۷ انجام دادیم تلاش کردیم فشاری به اقشار کم درآمد وارد نشود.

عارف با اشاره به مشارکت خیلی خوب و موثر نمایندگان در فراکسیون امید در مجلس گفت: کمتر جلسه ای در فراکسیون امید تشکیل شده که به رسمیت نرسیده است. در ۲۱ ماه گذشته، ۹۲ جلسه هیات رییسه داشتیم؛ متشکل از ۹ نفر که به طور متوسط هفته ای یک و نیم جلسه داشتیم. شورای مرکزی فراکسیون ۴۰ نفر عضو دارد. ۳۹ جلسه شورای مرکزی و ۴۱ جلسه مجمع عمومی داشتیم و ۱۷۲ جلسه رسمی داشتیم و ۷ کمیته تخصصی فعال داریم.

وی با اشاره به تشکیل کمیته های ویژه بر حسب ضرورت به تشکیل کمیته های گفت و گوی ملی، کمیته اشتغال، محصولات تراریخته، آب، مدیریت بحران، زلزله کرمانشاه و پلاسکو اشاره کرد و افزود: مسایل عمومی که احساس می کنیم وظیفه فراکسیون است دنبال می کنیم که از جمله آن پیگیری وضعیت دانشجویان را است که کارگروه حقوقی داریم که در ارتباط با قوه قضاییه، مسایل را به طور جدی دنبال می کنیم.

عارف افزود: راهبردی که فراکسیون از ابتدا داشت، این بود که در مسایل تخصصی با همکاری دیگر نمایندگان مجلس، موضوعات را دنبال کند.

وی در ادامه با ارائه گزارشی از محوریت اعضای فراکسیون امید در فراکسیون های تخصصی مجلس گفت: دوستان ما در فراکسیون های تخصصی ورزش، زنان، دیپلماسی، پیشگیری از جرم و محیط زیست حضور فعال دارند و از ۱۰۳ نفر عضو شورای عالی مجامع گروهی، ۵۷ نفر از فراکسیون امید هستند و ۴۶ نفر از دیگر فراکسیونها حضور دارند.

عارف با اشاره به حضور اعضای فراکسیون امید در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا بر تاثیرگذاری اعضای فراکسیون و مشخص شدن تلاشها در انتخابات شوراها تاکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت و تلاش اعضای فراکسیون در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در رای به کابینه روحانی، ما جلسات متعددی با وزرای پیشنهادی داشتیم و کمیته های تخصصی تشکیل دادیم و علیرغم وجود برخی چالشهای جدی برای همراهی با دولت، حتی الامکان از دولت حمایت کردیم.در سال دوم در موضوع نظارت و تحقیق و تفحص در صنعت خودرو فعال تر و در سوال و نظارت بر کار وزرا جدی تر هستیم.

عارف با بیان اینکه رابطه فراکسیون امید با دولت علیرغم همراهی نمایندگان با دولت، رابطه ای قوی نیست و ضعیف است افزود: احساس عمومی دوستان ما این است که دولت با حامیان اصلی خود رابطه قوی ندارد. ما یک کارگروه سه نفره تشکیل دادیم که چگونگی کار با دولت را بررسی کنند.

وی همچنین به گلایه های نمایندگان مجلس از برخی وزرا اشاره و اظهار کرد: فراکسیون امید در دو سال گذشته با انسجام خوب و همدلی پیش رفته است و تاکنون با مشکلی مواجه نیست. انتظاری که دوستان فراکسیون دارند کمک بیشتر نخبگان و صاحب نظران اصلاح طلبان است که در طرح ها به ویژه در مورد معیشت و رونق اقتصادی و آسیب های اجتماعی بیشتر به نمایندگان کمک کنند.

در این دیدار که برخی از اعضای فراکسیون مستقلین نیز حضور داشتند، حضرتی، سلحشوری، جعفرزاده، حسین‌ زاده، وکیلی، کواکبیان، مازنی، بهروز نعمتی، جلال میرزایی، مرادی، میرزایی نکو، فیضی، رجبی، نوبخت و یار محمدی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند که شاه بیت مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان مجلس انتقاد از بی توجهی دولت به عقبه گفتمانی اش و فاصله گرفتن از حامیان اصلی اش بود.

در پایان رئیس دولت اصلاحات به ایراد سخنرانی پرداخت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • دُم خروس بیرون زد!
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند