Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی زندیه وکیلی عصر دوشنبه در دیدار با سفیر کشور رومانی در سالن جلسات استانداری مرکزی افزود: خواهر خواندگی شهر اراک با پیتشت رومانی سبب توسعه همکاری های مشترک اقتصادی و تجاری می شود.
وی ادامه داد: استان مرکزی در بخش های صنعتی، کشاورزی و فرهنگی قابلیت های منحصر به فردی دارد که با توجه به روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با رومانی، می تواند در توسعه اقتصادی کشور موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: این استان در حوزه صنعت، کشاورزی و موقعیت راهبردی در تقاطع شبکه ریلی شمال به جنوب و شرق به غرب و بهره مندی از فرودگاه اراک، استعداد مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه دارد.
زندیه وکیلی با اشاره به مزیت های حمل و نقل ترکیبی در استان مرکزی افزود: با وجود شبکه حمل و نقل ریلی، هوایی، جاده، آزادراه و بزرگراه های مختلف در استان و فعالیت حدود 3 هزار واحد صنعتی، چشم انداز روشنی قابل ترسیم است.
وی ادامه داد: استان مرکزی با بهره مندی از معادن سرشار به ویژه سنگ، ظرفیت های ناب کشاورزی و مزیت های خاص صنعتی می تواند در تقویت مناسبات اقتصادی ایران اسلامی با کشورهای مختلف مثمر ثمر باشد.
زندیه وکیلی به معرفی دیگر ظرفیت‌های استان مرکزی پرداخت و گفت: کشاورزی و پرورش گل و گیاه به عنوان یکی از مزیت های خاص استان مرکزی نیز از جایگاه مناسبی برخوردار است و بسیاری از فرآورده‌های دام و طیور قابلیت صادراتی دارند.
وی تصریح کرد: کمترین نرخ بیکاری در کشور مربوط به استان مرکزی است و رغبت سرمایه گذاران در سال های اخیر برای کارآفرینی در این استان افزایش چشمگیری داشته است.
معاون استاندار مرکزی تصریح کرد: تولید نیمی از آلومینیوم کشور در اراک و وجود صنایع بزرگی همچون پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه و بسیاری دیگر از واحدهای تولیدی زمینه ساز همکاری های مشترک تجاری و اقتصادی است.
وی با اشاره به وجود 100 هزار دانشجو دربیش از 100 واحد دانشگاهی استان مرکزی گفت: ضریب نفوذ جمعیت دانشجویی در این استان، نشان از ظرفیت علمی و تحقیقاتی است.
زندیه‌ وکیلی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای منطقه تصریح کرد: مهمترین نیاز امروز ایران، درک صحیح دنیا از موقعیت و مزیت های خاص کشور است که باید در کنار توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی، فرهنگ غنی و صلح دوستی ایران به مردم کشورهای مختلف از جمله رومانی منتقل شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی از شرکت‌های توریستی و گردشگری رومانی برای سفر به استان مرکزی دعوت کرد تا ضمن بهره مندی از مزیت های بکر حوزه توریسم، با ظرفیت‌های این استان از نزدیک آشنا شوند.
راهکارهای تقویت مناسبات اقتصادی، تجاری و فرهنگی و نیز بررسی مولفه های خواهر خواندگی دو شهر اراک و پیتشت رومانی مطرح و مورد استقبال هر دوطرف قرار گرفت.
شهر پیتشت در شهرستان ارجش در کشور رومانی واقع شده‌ و جمعیت این شهر 168 هزار و458 نفر است.
کلانشهر اراک که مرکز استان مرکزی است دارای 520 هزار نفر جمعیت است.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه