Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد- سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان گفت: روزانه ۵۰ نفر در تصادفات رانندگی کشور جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آریایی عصر دوشنبه در جشنواره ایمنی رانندگان حرفه‌ای لرستان اظهار داشت: تأثیر عامل انسانی بر ۷۰ درصد تلفات جاده‌ای، اهمیت مقوله ایمنی رانندگی را بیش‌ازپیش روشن می‌سازد به عبارتی ایمنی رانندگی شعار نیست بلکه یک الزام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان مصداق‌هایی از خسارت‌های هنگفت تصادفات جاده‌ای گفت: تصادفات علاوه بر عواقب جانی، پیامدهای ناگوار بسیاری نظیر ازهم‌پاشیده شدن بنیان خانواده‌ها، راه‌یابی افراد به زندان و ... را به دنبال دارد.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان تأکید کرد: این در حالی است که با رعایت قانون می‌توان بر نقص جاده و وسیله نقلیه نیز غلبه کرد.

آریایی تصریح کرد: امید است بافرهنگ سازی شاهد سیر نزولی تلفات جاده‌ای و از بین رفتن تعداد کمتری از سرمایه‌های انسانی باشیم.

وی بابیان اینکه وقتی در کشور سالانه با آمار  ۱۸ هزار نفر تلفات انسانی ناشی از تصادفات رانندگی روبرو هستیم یعنی اینکه در هرروز تقریباً ۵۰ نفر و در هر سه روز  ۱۵۰ نفر انسان در اثر تصادفات رانندگی در جاده‌ها و معابر درون و برون‌شهری ما کشته می‌شوند گفت: یعنی در هر سه روز به‌اندازه سقوط یک هواپیمای مسافربری متوسط تلفات انسانی در کشورمان داریم و این  هم در بعد انسانی و هم در بعد خسارات مادی به عموم جامعه فاجعه است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان گفت: تا زمانی که فرهنگ رانندگی و ترافیکی، رعایت قانون و احترام به قوانین و مقررات رانندگی در بین مردم جامعه ما نهادینه نشود به‌طورقطع شاهد وقوع این قبیل حوادث دردناک رانندگی در نقاط مختلف کشور خواهیم بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نقی پور در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.

وی افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عاملی بسیار مهم در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناسایی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر اعلام و اظهار کرد: متأسفانه آمارهای مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

کد خبر 6087477

دیگر خبرها

  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی