Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه قوچان گفت: فروپاشی خانواده‌ها در جوامع امروزی یک معضل بزرگ اجتماعی محسوب می‌شود و ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی در شرایط فعلی جامعه یک ضرورت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، عصر امروز حجت الاسلام محمدعلی دستجردی در حاشیه بازدید از موسسات خیریه فعال در حوزه خانوده با ابراز نگرانی نسبت به آمار بالای فروپاشی خانواده ها و ضرورت آموزش زوجین در بهبود مهارت های زندگی، اظهار کرد: برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی، نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی دارد و استمرار این آموزش ها در طول زندگی زوجین نقش موثری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه فروپاشی خانواده ها یک معظل بزرگ اجتماعی جوامع امروزی محسوب می شود، ادامه داد: در شرایط فعلی جامعه، ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی یک ضرورت محسوب می شود.

 

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و فقر مالی منجر به رشد آسیب های اجتماعی و مشکلات فرهنگی می شود، تصریح کرد: متاسفانه در غالب خانواده هایی که با مشکلات اقتصادی و مالی دست و پنجه نرم می کنند، مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی نیز پررنگ است و به همین دلیل موسسات خیریه ای که در حوزه خانواده فعالیت می کنند می بایست نسبت به این دو مساله به‌صورت همزمان و جدی توجه داشته باشند.

 

در ادامه، نوروزعلی گله دار، مدیر موسسه خیریه آبشار عاطفه ها در قوچان گفت: همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) بیش از 50 سری جهیزیه با همیاری و مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) قوچان، به نوعروسان نیازمند این شهرستان اهدا خواهد شد.

 

وی  با بیان اینکه مراسم اهداء جهیزیه در روز جمعه 18 اسفند ماه برگزار می شود، ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 33 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در این شهرستان اهدا شده است که این رقم تا قبل از عید نوروز به بیش از 80 سری جهیزیه افزایش می یابد.

 

گله دار با بیان اینکه هر ساله در سه نوبت و در مناسبت های نیمه شعبان، ولادت امام علی(ع) و ولادت حضرت زهرا(س) جهیزیه ها به نوعروسان اهدا می شود، تصریح کرد: هر یک از 50 سری جهیزیه بین 30 تا 40 میلیون ریال ارزش دارد که میان 50 نوعروسان نیازمند که توسط این موسسه شناسایی شده اند، توزیع خواهد شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر