Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به جذب ۶ هزار سرباز معلم توضیحاتی را درباره استفاده از معلمان خرید خدمات آموزشی در هنرستان‌ها ارائه کرد. ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۲ اجتماعی آموزش و پرورش نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرپرست آموزش و پرورش عشایر وزارت آموزش و پرورش حذف «سرباز معلم» جهت آموزش دانش آموزان عشایر و راه‌اندازی دوباره «تربیت معلم عشایر» را از جمله راهکارهای برون رفت از شرایط فعلی آموزش و پرورش عشایر می‌داند و معتقد است که حذف سرباز معلم از سیستم آموزش و پرورش منجر به افزایش کیفیت آموزش در مدارس عشایر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید طرح سرباز معلم در سال 97 اجرا می‌شود و معتقد است: ایران یکی از کشورهای پیشرو در بحث پوشش تحصیلی دانش آموزان لازم التعلیم در مقاطع مختلف تحصیلی به ویژه دوره ابتدایی است به گونه‌ای که در حوزه کشورهای غرب آسیا رتبه نخست، آسیا و اقیانوسیه رتبه 16 و کل دنیا رتبه 42 به لحاظ پوشش تحصیلی دوره ابتدایی داریم.

وی افزود: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان دوره ابتدایی نیازمند به کارگیری تمام امکانات و ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت موجود در نیروهای مسلح است. سربازمعلمان سربازان وظیفه‌ای هستند که پس از دوره آموزش نظامی وارد آموزش و پرورش شده و در مناطق مورد نیاز دو سال خدمت سربازی را در کلاس‌های درس طی می‌کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد سربازمعلمان را نیاز آموزش و پرورش در مناطق مختلف مشخص می‌کند و از طریق فراخوانی که به اطلاع سربازان می‌رسد کار ثبت نام از آنها انجام می‌شود که در صورت داشتن شرایط لازم و با تأیید نیروهای مسلح به آموزش و پرورش می‌آیند.

اللهیار ادامه داد: سربازمعلمان در مناطقی که آموزش و پرورش اعلام نیاز می‌کند می‌توانند خدمت کنند و تمایل به استفاده از نیروهای بومی همان منطقه داریم.

وی با اشاره به اینکه در یک سال تحصیلی مجموع ساعت‌هایی که باید تدریس انجام شود مشخص و بخشی که توسط نیروهای رسمی، پیمانی و حق التدریس تکمیل می‌شود مجزا و مابقی توسط سربازمعلمان تأمین خواهد شد، افزود: سالانه 5 تا 7 هزار سرباز معلم نیاز داریم که برای سال جدید به 7 هزار نفر نیاز است که با بکارگیری 6 هزار نفر موافقت شد و این افراد از ابتدای هر سال به دوره آموزش نظامی اعزام و پس از پایان آن در تیرماه به آموزش و پرورش معرفی شده و دوره دو ماهه آشنایی با روشهای تدریس را طی کرده و از ابتدای مهر وارد مدارس می‌شوند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش در خصوص امکان استخدام سربازمعلمان در آموزش و پرورش عنوان کرد: طبق قانون نیروهای آموزش و پرورش از طریق آزمون جذب می‌شوند و سربازمعلمان باید در این آزمون شرکت و حدنصاب نمره را کسب کنند و در مرحله مصاحبه و گزینش دوره دو ساله سربازمعلمی آنها تأثیر مثبت خواهد داشت.

* استفاده از نیروهای خرید خدمات آموزشی در هنرستان‌ها

الهیار در خصوص استفاده از نیروهای خدمات آموزشی در هنرستانها گفت: آموزش و پرورش گستره وسیعی در ارائه خدمات دارد و تأمین نیرو در مناطق مختلف سختی‌ها و محدودیتهایی دارد بنابراین مجبوریم از تنوع نیروها استفاده کنیم که یکی از این روشها خرید خدمات است.

* ظرفیت پذیرش 500 هزارنفر در کلاس‌های درس در ایام نوروز

وی ادامه داد: در طرح خرید خدمات آموزشی با موسسان غیردولتی برای جذب دانش آموزان قرارداد منعقد کرده و آنها آموزش را عهده‌دار می‌شوند و آموزش و پرورش پول را به موسسان پرداخت می‌کند. عمده معلمان خرید خدمات آموزشی در دوره ابتدایی و مناطق روستایی فعال هستند و با توجه به اینکه کیفیت آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش به خدمات کارگاهی و نیروهایی که دروس عملی را به خوبی برگزار می‌کنند نیاز دارد، در برنامه است از نیروهای خرید خدمات در ارائه آموزش‌های عملی استفاده کنیم.

الهیار درباره اسکان نوروزی فرهنگیان عنوان کرد:‌ سامانه اسکان فرهنگیان فعال شده است و فرهنگیان باید وارد سایت اسکان شوند و تا 27 اسفند ماه برای ثبت‌نام فرصت دارند. امسال دو دسته مرکز داریم باشگاه‌های فرهنگان و مراکز اقامتی و بخش دیگر نیز کلاس‌های درس است. ظرفیت در باشگاه‌های فرهنگیان 15 هزار نفر و کلاس‌های درس تا حدود 500 هزار نفر و عمد خدمت رسانی ما به فرهنگیان است و نسبت به سال گذشته افزایش قیمت نداریم.

انتهای پیام/

R1014132/P1361/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط علی الهیار معاونت توسعه آموزش و پرورش طرح خرید خدمات آموزشی معلمان

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نقدی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به در پیش بودن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری و هفته معلم اظهار کرد: معلمان در کشور ما نقش مهمی در عرصه‌های مختلف جامعه دارند و باید قدردان زحمات خالصانه آنها بود.

فرماندار شهرستان شفت با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در جهت توسعه زیرساخت‌ها است، افزود: نقش‌آفرینی شوراهای آموزش و پرورش می‌تواند مشارکت و نظارت مردم را در امر تعلیم و تربیت تضمین کند.

وی با بیان اینکه یکی از مناسبت‌های شمسی مهم در کشور ما بزرگداشت هفته مقام معلم است، گفت: باید این هفته پرشور برگزار شود از مقام شامخ معلمان و فعالان عرصه تعلیم و تربیت به نحو شایسته تکریم و تجلیل به عمل آید.

فرماندار شهرستان شفت ادامه داد: جایگاه این قشر فرهیخته در جهت رشد و تعالی جامعه، بر کسی پوشیده نیست، زیرا در دین اسلام به آن بهای زیادی داده شده است و همانگونه که حضرت علی (ع) فرموده‌اند هر کس کلمه‌ای به من بیاموزد مرا بنده خویش کرده است.

وی حفظ حرمت کسی که پیش خدا جایگاه دارد را ضروری خواند و ادامه داد: کرامت و جایگاه معلم در جامعه باید حفظ شود، زیرا معلم زمینه ساز شکوفایی و اعتلای کشور است.

نقدی با بیان اینکه نهاد آموزش و پرورش تربیت نسل‌ها را برعهده دارد لذا شورای آموزش و پرورش باید با برنامه‌ریزی دقیق زمینه توسعه و پیشرفت کشور را فراهم آورد، عنوان کرد: شورای آموزش و پرورش به عنوان بازوی توانمند فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی، زمینه‌ساز رشد همه جانبه جامعه است.

وی به ارزش و جایگاه معلم در جامعه اشاره کرد و افزود: با توجه به در پیش بودن هفته گرامیداشت مقام معلم، برنامه‌ریزی‌ها باید به دقت انجام پذیرد تا بتوانیم شأن و جایگاه معلمان عزیز و زحمت‌کش شهرستان شفت را حفظ کنیم.

لزوم تبیین جایگاه معلم برای مردم

نقدی خدمت به معلمان را یک وظیفه انسانی عنوان کرد و بیان کرد: آینده کشور در دست توانای معلمان است پس هر روز و هر هفته و همیشه روز معلم است و به همین دلیل است که باید همواره از این قشر تلاشگر و زخمت کش تقدیر کرد.

نقدی گفت: امروز به واسطه تلاش معلمان سخت‌گوش و ایثارگر ایران اسلامی، جوانانی برومند اداره امور کشور را در دست گرفته و میسری که به واسطه خون هزاران شهید در اعتلای ارزش‌های اسلامی ترسیم شده را طی می‌کنند.

فرماندار شفت افزود: مسئولیت خطیر معلمی و زحمات فعالان عرصه تعلیم و تربیت بسیار ارزشمند و شایسته بهترین تقدیرها است و این امر را نباید فقط به روز و هفته معلم محدود کرد.

نقدی بیان کرد: باید با ارتقا روحیه خود باوری، فعل خواستن و توانستن را در دانش آموزان ایجاد کنیم تا در آینده بتوانند در مسوولیت‌های اجرایی که بر عهده می‌گیرند به خوبی به ایفای نقش بپردازند.

کد خبر 6087582

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • تقدیر از معلمان نمونه برتر استان مرکزی
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در بردسکن
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • البرز آماده بزرگداشت هفته معلم است/ تقدیر از معلمان نمونه
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود