Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@22:31:04 GMT

کلاهبرداری های مهندس با لباس پلیس

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۴۸۹۸۴

روی میزاتاق رئیس پلیس راهورتهران، لباس مأموران راهنمایی و رانندگی با درجه سروانی قرار داشت و چند قدم آن طرف‌تر، مردی ۳۲ ساله با موهای جو گندمی ایستاده بود.

آشنایی به بهانه دریافت گواهینامه

چند قدم آن طرف‌تر از مأمور قلابی، سه زن و یک مرد ایستاده‌اند که از شاکی‌های پرونده هستند. یکی از آنها در مورد مأمور قلابی گفت: داشتم از خیابانی پایین‌تر از ایستگاه مترو توحید عبور می‌کردم که صدای مردی را شنیدم که لباس مأمور راهنمایی و رانندگی به تن داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که با تلفن همراه صحبت می‌کرد گفت: «اصلاً نگران گواهینامه نباش، بدون امتحان و با کمترین قیمت برایت آماده‌اش می‌کنم.» از آنجا که مدتی بود به فکر گرفتن گواهینامه بودم و می‌خواستم به آموزشگاه راهنمایی و رانندگی بروم بی‌اختیار ایستادم و به او گفتم من ناخواسته صحبت‌های شما را شنیدم و می‌خواهم گواهینامه بگیرم. او گفت اصلاً نگران نباش و تمام گواهینامه‌ها از زیر دست من رد می‌شود و اصلاً نیازی نیست که در آموزشگاه ثبت‌نام کنی و... او ادامه داد: ثبت‌نام در آموزشگاه ۶۵۰ هزار تومان می‌شود و من در ازای این کار ۵۰۰ هزار تومان می‌گیرم ،بعد هم با خوشحالی قبول کردم و شماره تماسم را به مأمور جوان دادم. به شرکت که رفتم موضوع را به یکی از همکارانم گفتم و او گفت چقدر عالی. کاش می‌توانست جریمه یک میلیون و صد هزار تومانی مرا هم صفر کند. بنابراین موضوع را به مأمور جوان -قلابی -گفتم و او گفت می‌تواند خلافی را هم صفر کند و برای این کارهم ۵۰۰ هزار تومان از همکارم گرفت ولی هیچ کاری انجام نداد.چندباری با او تماس گرفتیم و وقتی دیدیم که نه خلافی صفر شده است و نه او پــــــــــــــــــــول‌ها را باز می گرداند، شکایت کردیم، البته این را هم بگویم که در این میان، مأمور جوان می‌گفت در جست و جوی دختر خوبی برای ازدواج است.سه شاکی دیگر هم گفتند که مأمورقلابی به بهانه دریافت گواهینامه و صفر کردن جریمه مبالغی ازآنها گرفته و متواری شده است.با شکایت این زنان و مردان جوان بود که پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بلافاصله وارد عمل شد تا اینکه ۲۴ ساعت قبل متهم جوان بازداشت شد. او در بازجویی به جرایم‌اش اعتراف کرد و از سوی شاکی‌های پرونده مورد شناسایی قرار گرفت. عابر بانک‌های ۲۰ هزار تومانی

طعمه هایت را چطور شناسایی می‌کردی؟ من شناسایی نمی‌کردم، آنها خودشان مرا شناسایی می‌کردند. باور کنید بیشتر ازاینکه من مقصر باشم، خودشان مقصر بودند. آنها خودشان با پای خودشان می‌آمدند و می‌گفتند لطفاً از ما پول بگیر.
باورکنید گوشه خیابان می‌ایستادم و تلفن همراهم را دستم می‌گرفتم و با صدای بلندی می‌گفتم می‌توانم گواهینامه برایت بگیرم یا خلافی ات را صفر کنم و... رهگذرانی هم که صدایم را می‌شنیدند خودشان پیشقدم می‌شدند. آنها اگر به سراغ من نمی‌آمدند من جرأت نمی‌کردم به آنها پیشنهاد بدم.

پول‌ها را چطور دریافت می‌کردی؟ شماره کارت می‌دادم، البته نه شماره کارت خودم، کارت عابر بانک می‌خریدم. کارت عابر بانک می‌خریدی؟ بله، معتادان و کارتن خواب‌ها، کارت هایشان را خیلی راحت می‌فروشند. یک سری افراد نیازمند هم هستند که واقعاً ۲۰ هزار تومان برایشان کلی پول است. کارت‌ها را از آنها ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان می‌خریدم.

لباست را از کجا آوردی؟ خریده بودم؛ ۶۰ هزار تومان. خرید این لباس‌ها که کاری ندارد. بی‌سیم هم داشتی؟ بله برای طبیعی جلوه دادن و اینکه مردم باورشان شود که من پلیس هستم؛ البته بی‌سیم من قلابی است.

چرا سراغ این کاررفتی؟ بیکار شده بودم و دنبال راه چاره‌ای برای کسب درآمد بودم که این موضوع به ذهنم رسید. تحصیلاتت چقدر است؟ مهندسی عمران دارم. متأهل هستی؟ همسرم چند سال قبل فوت کرد و یک دختر ۱۱ ساله دارم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی

سرهنگ کاووس حبیبی بیان داشت: برابر اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر اینکه ۲ نفر خود را از مامورین پلیس آگاهی معرفی و ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی و انتظامی را دارند و از این طریق از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند که بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

او ادامه داد: کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند با اقدامات فنی هر دو کلاهبردار را شناسایی و آنان را در یکی از محله‌های شیراز دستگیر کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان با بیان اینکه متهمین تا کنون ۷ میلیارد ریال از ۱۲ شهروند کلاهبرداری کرده‌اند، به شهروندان توصیه کرد به سادگی فریب اینگونه افراد نخورده و قبل از انجام هرگونه اقدامی از هویت افراد اطمینان حاصل کنند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • تصادف منجر به فوت با گواهینامه جعلی قتل عمد محسوب می‌شود؟
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان