Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@23:28:31 GMT

عرضه کفش چینی در فروشگاه‌های ایرانی!

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۴۹۷۲۴

عرضه کفش چینی در فروشگاه‌های ایرانی!

نوستالژی پاخورده ایرانیان دوباره احیا می‌شود.کیکرز که حدود ٣٠‌سال پیش از ایران رفته بود، حالا قرار است دوباره تولیدات مشترک خود با شرکت کفش ملی را از سر گیرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، آن‌گونه که مدیرعامل شرکت کفش ملی می‌گوید: طرح توجیهی این شرکت برای همکاری با این غول فرانسوی آماده شده و قرار است تولیدات این شرکت مشترک با سرمایه ٧‌هزار‌ میلیون ریالی از ‌سال آتی آغاز و روانه بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کفش ملی که روزگاری حدود ۱۱‌هزار کارگر داشت چند سالی است که دیگر هیچ تولیدی ندارد و به عرضه‌کننده تولیدات ١٦٠ شرکت دیگر تغییرچهره داده است. سوله‌های این شرکت که روزگاری صادرکننده و تأمین‌کننده بزرگ کفش در دنیا بود، اینک به مکانی تبدیل شده که چشم طمع برخی از کارخانه‌های اطراف برای تصرف آن به انتظار نشسته است.

 از کفش ملی دیروز و به عبارتی از آن کارخانه‌های بزرگ تنها نام و نشان فیل مغرور به جا مانده است. آن‌گونه که شالباف می‌گوید: سهم کفش ملی از ٢٠٠‌میلیون جفت کفش مصرفی در داخل کشور تنها ١,٥‌درصد است. از صادرات که نگوییم. کفش‌های ملی که دوام و ماندگاری‌اش روزگاری در میان کشورهای اروپای شرقی و شوروی سابق زبانزد بود و بیش از ٤٠ نمایندگی در میان شوروی داشت و پوتین‌های ارتش سرخ را تأمین می‌کرد، برای خارجی‌ها هم دیگر خاطره شده است . اما حالا این برند دوباره در مسیر توسعه قرار گرفته و طبق گفته‌های مدیرعامل آتیه صبا درحال مذاکره برای ایجاد نمایندگی در عراق و افغانستان و دیگر کشورهای CIS است.

داستان تولد فیل سربه زیر

اگر بچه‌های دهه ۵۰ و ۶۰ بخواهند از خاطرات کفش نودار شدن خودشان بگویند، احتمالاً لابه‌لای خاطرات‌شان به تصویر فیل زردی اشاره می‌کنند که مقاومت و کیفیت طولانی‌مدت را به یادشان می‌آورد.کفش ملی با برند فیل سر به زیر در دایره زرد، در‌ سال ١٣٣٦،‌ به همت رحیم متقی ایروانی، در کارخانه‌ای با ٣٥ کارگر متولد شد. داستان این تولد از آن‌جا آغاز شد که رحیم ایروانی که خود در یک خانواده بازرگان‌پیشه در شیراز به دنیا آمده بود، پس از سفر به چک اسلواکی،‌ دو کارشناس و یک دستگاه اتوکلاو با خود به ایران آورد و تولید کفش را با ۳۵ کارگر آغاز کرد. قیمت این کفش در ایران، ۵۰‌درصد کمتر از محصول مشابه وارداتی آن بود. پس از آن در مسیر توسعه کارخانه کفش ملی که به گفته فعالان قدیمی بازار کفش تهران، قوی‌ترین برند کفش ایرانی در تاریخ تجارت ایران است،‌ زمینی به وسعت ٧٠٠ متر در منطقه مهرآباد برای گسترش کارخانه خریده شد.

عرضه کفش چینی در فروشگاه‌های ایرانی!

حالا اما با فروش ماشین‌آلات آن، بخشی از کارخانه به شرکت «سایپا» واگذار و بخش دیگر آن هم به انبار کفش تبدیل شده است. مدیر کفش ملی با بیان این‌که این شرکت خود دیگر هیچ تولیدی ندارد، ادامه داد: محصولاتی که در فروشگاه‌های این برند ٦٠ساله عرضه می‌شود تولیدات ١٦٠ شرکت تولیدی دیگر است. این درحالی است این نوستالژی ایرانی روزگاری روزانه ١٢٠‌هزار جفت کفش تولید و روانه بازار می‌کرد. روزگار ناخوش کفش ملی کار را به جایی رساند که برخی از رسانه‌های خبری از عرضه کفش‌های چینی در فروشگاه‌های برند ایرانی خبر می‌دادند. خبری که شالباف آن را رد کرد و افزود که تمام کفش‌های عرضه شده در این فروشگاه‌ها محصولات ایرانی هستند.

زرق و برق کفش‌های چینی در ویترین مغازه‌های ایرانی

هرچند که خبر حضور چشم‌بادامی‌ها در فروشگاه‌های ٦٠ساله ایرانی تکذیب شد، اما این روزها ویترین مغازه‌های کشورمان پرشده از کفش‌های ارزان‌قیمت چینی، اما کفش‌های ایرانی درحالی خیلی راحت قافیه را به کفش‌های چینی باختند که متولیان این صنعت خود را به نوعی در این شکست مقصر می‌دانند. شالباف با بیان این‌که ما خود مقصر بودیم، توضیح داد: ما سلایق مشتریان و تولید محصولات متنوع را فراموش کردیم. فکر می‌کردیم که از یک قالب کفش باید ٥‌سال استفاده کنیم. برخی از قالب‌های ما مربوط به ٢٠‌سال پیش بود، اما حالا در تلاش برای اصلاح این رویه هستیم و اثرات آن را هم در فروش محصولاتمان به خوبی می‌بینیم. آن‌گونه که آمارها نشان می‌دهد، ٨٢‌درصد کفش‌ها در ٧ماهه گذشته در فروشگاه‌های کفش ملی به فروش رسیده مربوط به محصولات جدید بوده است. حالا این کارخانه تولیدی در نظر دارد که در یک برنامه پنج‌ساله دست‌کم ١٠‌درصد از سهم بازار کفش را به خود اختصاص دهد.

این فعال صنعتی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای بازسازی فروشگاه‌های کفش ملی پس از نوروز ٩٧ از فروش در مراکز تجاری بزرگ به‌عنوان رویکرد جدید این شرکت یاد کرد.

گردش مالی ١٣١‌هزار میلیاردی کفش ملی

سالیانه ٢٠٠‌میلیون جفت کفش در کشور استفاده می‌شود که کمتر از ١,٥‌درصد از آن کفش ملی است. به عبارت دیگر، اگر حداقل قیمت یک کفش را ٤٤‌هزار تومان در نظر بگیریم، گردش مالی بازار کفش ایران به ٤٤‌هزار‌ میلیارد تومانی و اگر متوسط قیمت هر کفش را ١٤٤‌هزار تومان در نظر بگیریم، با بازاری به بزرگی ١٣١‌هزار میلیارد تومان مواجه می‌شویم.

شالباف با اشاره به روی آوردن مردم به کفش‌های چینی بی‌کیفیت و خارجی در سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: تلاش شرکت کفش ملی این است تا کفش‌های چرمی را با قیمت متوسط ١٨٠ تا ١٩٠‌هزار تومان، برخی محصولات چرمی ویژه خود را تا قیمت ٣٥٠‌هزار تومان و محصولات غیرچرمی خود را با متوسط قیمت ١١٠هزار تومان عرضه کند و در سبد محصولات آن انواع کفش‌های ورزشی و کتانی و کفش بچگانه، دمپایی و چکمه نیز وجود خواهد داشت.

مدیرعامل کفش ملی همچنین از طراحی و تولید «کفش سلامت» از سوی این شرکت با نظارت و همکاری وزارت بهداشت و درمان خبر داد که ٢ نمونه آن تا پایان امسال از سوی شرکت‌های تأمین‌کننده و همکار کفش ملی در تبریز به بازار عرضه خواهد شد.

آغاز همکاری دوباره با غول فرانسوی

قرارداد همکاری کفش ملی و شرکت کیکرز از ‌سال آینده اجرایی می‌شود. قرار است شبکه توزیع، کارخانجات و سوله‌های تولیدی؛ آورده شرکت کفش ملی و ماشین‌آلات، دانش فنی، طراحی مدل، قالب و حضور متخصصان و کارشناسان آورده این شرکت تولید کفش فرانسوی باشد. آن‌گونه که آذروش مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا می‌گوید: همکاری مشترک با این شرکت فرانسوی در زمینه تولید کفش از زیرمجموعه شرکت «رویال گروپ» اروپاست و در سال‌های گذشته و متاثر از تحریم‌ها از کشور ما خارج شده بود، اکنون نهایی شده است. به گفته او، تلاش متولیان شرکت کفش ملی احیا و استفاده از برند ایرانی و حمایت از تولید و اشتغال است و تاکنون بیش از سه‌هزار و ٥٠٠ نفر اشتغال مولد غیرمستقیم از سوی این مجموعه ایجاد شده و در بیش از ٢٦٠ فروشگاه وابسته به آن در کشور ٦٥٠نفر درحال ارایه خدمات هستند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا گفت: امروز برند کفش ملی به دنبال همکاری با تولیدکنندگان بزرگ کفش جهان است و این هدف را با آورده‌شدن برندهای بزرگی نظیر کیکرز به کشور و انعقاد قرارداد احیا، تولید، بازسازی و نوآوری کفش ملی با مشارکت برندهای جهانی در کشور دنبال می‌کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار

تین نیوز

خودروسازان در چین در حال ساخت نسل جدیدی از خودروهای برقی بزرگتر، از نظر فناوری پیشرفته و رقابتی هستند که با افزایش صادرات در سراسر جهان، تهدیدی است که از رقبای جهانی خود جلوتر خواهند بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ده ها شرکت خودروسازی فعال در چین قصد دارند امسال ۷۱ مدل خودروی برقی باتری دار جدید را به فروش برسانند. بسیاری از مدل های جدید کاپوت های بلندتر برای ظاهری جلب توجه کننده و فضای ذخیره سازی بیشتر دارند. خودروها تایرهای بزرگتری دارند که ترمز را بهبود می بخشد. صندلی ها ضخیم تر و راحت تر هستند. باتری ها کوچک تر، قوی تر و سریع تر شارژ می شوند. این تغییرات با هدف جذابیت بیشتر خودروها برای مشتریان در چین و رقابتی تر در خارج از کشور انجام شده است.

چین همچنین با فناوری و قوانین خودروهای خودران پیش می رود. مقامات این هفته ترتیبات امنیتی داده ها را برای وسایل نقلیه خودمختار توانمندتر تصویب کردند. آنها خودروهای تسلا، شرکت آمریکایی خودروهای الکتریکی را که در چین نیز خودرو می سازد و می فروشد، و همچنین پنج تولیدکننده چینی، از جمله بی وای دی، رقیب اصلی تسلا در جهان، و نیو، بازیگر قدیمی در بخش خودرو چین، تأیید کردند.

این مصوبات نشان دهنده اشتیاق دولت چین برای پیشبرد توسعه وسایل نقلیه خودران است که به طور گسترده به عنوان محوری برای رقابت آتی در صنعت خودرو دیده می شود. این فناوری بیشتر با خودروهای برقی باتری دار سازگار است تا با خودروهای پلاگین هیبریدی یا خودروهای بنزینی و شرکت های چینی در تلاش هستند تا به تسلا، رهبر این سیستم ها برسند.

خودروسازان چینی سرمایه گذاری زیادی روی نرم افزارهای کمک راننده انجام داده اند. فرانک وو، معاون طراحی در Jiyue گفت ماشین الکتریکی «در حال تبدیل شدن به یک ربات روی چرخ است».  باتری های بهتر و کاهش هزینه ها پشتوانه فشار چین برای تولید خودروهای الکتریکی است. کانتمپ، شرکت قطعات خودروی چینی مستقر در جنوب شرقی چین و بزرگترین تولید کننده باتری خودروهای الکتریکی در جهان، هفته گذشته در نمایشگاه خودرو پکن اعلام کرد که شارژ ۱۰ دقیقه ای جدیدترین باتری آن، برد ۵۹۵ کیلومتری را به همراه خواهد داشت. به گفته این شرکت، یک شارژ کامل ۳۰ دقیقه ای می تواند مسافت ۹۹۸ کیلومتری را داشته باشد.

پیشرفت ها به این معناست که سازندگان وسایل نقلیه می توانند از باتری های کوچک تر استفاده کنند، فضای داخلی خودروها را آزاد کنند، یا می توانند باتری را در همان اندازه نگه دارند و به برد بیشتری دست یابند. بیشتر فضای اضافی به صندلی های عقب بزرگتر با فضای پای بیشتر اختصاص می یابد. وانگ تان، مدیر کل طراحی اکسپنگ، تولیدکننده خودروهای الکتریکی چینی، گفت ما تمرکز بیشتری روی صندلی عقب خواهیم داشت و می خواهیم آن را جذاب تر کنیم.

سازندگان وسایل نقلیه الکتریکی معمولاً سبک نگه داشتن خودروها را در اولویت قرار می دادند، زیرا وزن آن چیزی است که بیشتر برای اینکه یک خودرو تا چه حد می تواند پیش از نیاز به شارژ مجدد حرکت کند، اهمیت دارد اما باتری های قوی تر اکنون به خودروهای الکتریکی اجازه می دهند طویل تر و سنگین تر شوند. کریس توماسون، معاون طراحی نیو گفت قسمت های جلویی بزرگ تر ظاهری مجلل ایجاد می کند که تحسین بسیاری از خریداران از وسایل نقلیه کاربردی اسپرت را به همراه دارد.

خودروسازان چینی نیز از طرح هایی با مزیت های بیشتر استقبال می کنند، مانند سدان دنزا Z۹GT که در نمایشگاه پکن توسط بی وای دی ارائه شد. آنها از آلومینیوم سبک وزن اما پرهزینه دور می شوند و خودروهایی با نسبت بالاتری از آلیاژهای فولادی سنگین تر اما ارزان تر می سازند. بسیاری به جای خودروهایی که فقط با باتری کار می کنند، خودروهای پلاگین هیبریدی می خرند، اگرچه بازارهای هر دو هنوز در چین در حال رشد است.

جنرال موتورز و فورد موتور بخش عمده ای از بازار خود را در چین طی پنج سال گذشته از دست داده اند. فورد امسال تصمیم گرفت بر موستانگ های بسیار متفاوت، مجهز به موتورهای پنج لیتری V-۸ بنزینی و چهار لوله اگزوز تمرکز کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد