Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در جریان سفر به میبد اعلام کرد: بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ایجاد محله‌های جدید از اولویت‌های استان در سال آینده است.

به گزارش ایسنا- «محسن صادقیان» در جلسه ستاد هماهنگی سفر شهرستان میبد توجه به بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده را متذکر شد و اظهار کرد: ایجاد محله‌های جدید در جهت بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده، اولویت برنامه‌های  سال آینده است و باید باید برای اصلاح بافت‌های فرسوده و ناکارآمد سرمایه‌گذاری شود تا در صورت بروز  حادثه دچار بحران‌های دلخراش نباشیم، ضمن این که با ایجاد طرح‌های عمرانی و محله‌های جدید گام موثری در تامین مسکن و ایجاد اشتغال برداشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگر سخنانش با بیان این که شهر میبد یکی از شهرهای تاریخی و حائز اهمیت استان است، به اهمیت توسعه و ایجاد فضای نشاط‌آور در بین مردم تاکید کرد و گفت: ایجاد فضای شادی‌آفرین در سطح جامعه یک ضرورت است که باید به آن توجه شود و به ویژه در ایام عید نوروز نباید این نشاط به هر شکلی از بین مردم حذف شود.

وی بکارگیری جوانان در ویژه برنامه‌های عید نوروز، هم‌نشینی و هم‌اندیشی با این قشر را در ایجاد روحیه نشاط و شادابی آنان موثر دانست.

سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری توجه به زیباسازی محیطی دستگاه‌های اجرایی را نیز مرود تاکید قرار داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید برای زیباسازی محیط ادارات خود اقدام کنند.

وی استفاده از خودروهای ادارات دولتی در ساعات غیراداری و غیر ماموریتی به ویژه ایام نوروز را ممنوع خواند و گفت: در ایام عید کشیک ادارات باید پابرجا باشد چرا که از مرکز استان نیز به صورت سرزده از ادارات بازدید خواهد شد . 

صادقیان توجه ویژه به ایتام در ایام عید نوروز را نیز یادآور شد و افزود: یکی از مهم ترین موضوعاتی که استانداری بر آن تاکید دارد، شرکت دادن ایتام و خانواده‌های آنها در مراسم‌ها و جشن‌های عید نوروز است. 

وی نسبت به چیدمان و ساماندهی بنرها و تابلوهای تبلیغاتی نیز توصیه‌هایی کرد و افزود: تابلوها و بنرهای تبلیغاتی به وی‍ژه در سطح جاده‌ها باید به طور منظم ساماندهی شوند و در نصب آنها به نکات ایمنی مربوطه توجه بیشتری شود تا بعضا منجر به مشکل و حادثه برای مسافران نشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری به نقش مشارکت مردم در مدیریت شهر نیز اشاره و بیان کرد: برای بهتر اداره کردن شهر، مشارکت‌های مردمی باید محور برنامه‌های شهر قرار گیرد. 

صادقیان با اشاره به این که میبد را نباید در میبد معرفی کرد، گفت:شناساندن این شهرستان با قدمت تاریخی باید به دیگر شهرستان‌ها نیز انجام شود و این نیاز به تعامل آن با دیگر شهرستان‌هاست.

وی همچنین معرفی صنایع دستی شهرستان به گردشگران و مسافران نوروزی را با اهمیت خواند و گفت: معرفی صنایع دستی و هنر سفالگری این شهر در ایام عید باید مورد توجه ویژه قرار گیرد چرا که ایام نوروز یک فرصت مغتنم برای معرفی توانمندی‌های شهرستان است تا تولیدات شهرستان با قیمت مناسب و کیفیت عالی در اختیار گردشگران قرار گیرد.

صادقیان از دستگاه‌های دولتی و اجرایی نیز خواست تا نگاه خود را از اعتبارات محدود دولتی بردارند و در جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی کوشاتر تلاش کنند. 

وی وضعیت نامناسب بودجه و شرایط اعتبارات دولتی و نبود نقدینگی را یادآور شد و افزود: برای اتمام طرح‌های نیمه تمام دولتی نیاز به مساعدت و مشارکت بخش خصوصی هستیم.

صادقیان یکی از مهمترین مسائل استان را کمبود آب بیان کرد و گفت: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و مشکل کم‌آبی در استان، لازم است همه ادارات و دستگاه‌های دولتی در رابطه با اطلاع‌رسانی پیرامون استفاده بهینه از این نعمت الهی در ایام عید، مسافران را آگاه کنند. 

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استان در ادامه این سفر به همراه تنی چند از مسئولان شهرستان از برخی طرح‌های عمرانی میبد نیز بازدید کرد. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده