Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دبیرعلمی این همایش روز سه شنبه در یک نشسست خبری گفت: این همایش با 15 محور تاریخ نگاری رسمی انقلاب، دین گرا، چپ گرا، سکولار، آکادمیک، موضوع محور، فرآیندی، اقترانی، شخصیت محور، ناسیونالیستی، نظریه محور، کنشگر محور، ساختارمحور، رخداد محور برگزار می شود.
حسن حضرتی تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات تا پایان فروردین 97 است و در 20 اردیبهشت ماه 97 نیز پیش همایشی در این زمینه برگزار می شود و مقالات مورد بررسی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: فراخوان این همایش نیز در نشریات اعلام خواهد شد و ارسال مقالات تا شهریور 97 ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: دکتر محسن بصیرت منش، غلامحسین زرگری نژاد، حسن حضرتی، محسن بهشتی سرشت، لیرضا ملایی، حسینعلی نوذری و حجت الاسلام عبدالمجید معادیخواه از اعضای کمیته علمی این همایش هستند.
حضرتی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون شاهد نوعی نگارش عوام زده در مباحث تاریخی هستیم، عنوان کرد: این همایش تذکرات لازم را در این زمینه به اندیشمندان خواهد داد که نگارش تاریخی نیاز به تخصص دارد.
وی افزود: زمان آن فرا رسیده است که با توجه به حجم زیاد مطالب نوشته شده در مورد انقلاب، با برگزاری نقد روش شناسی، سبک ها و نحله های تاریخی کنکاش بیشتری را در انقلاب انجام دهیم.
به گزارش ایرنا، پژوهشکده امام‌ خمینی(ره) و انقلاب‌ اسلامی، وابسته‌ به‌ موسسه‌ تنظیم‌ و نشر آثار امام‌ خمینی(ره) با هدف‌ پژوهش‌ در جوانب‌ مختلف‌ حیات‌ و اندیشه‌ امام‌ و معرفی‌ دیدگاه‌های‌ ایشان‌ و انقلاب‌ اسلامی ایران‌ در سال‌ 1375، آغاز به‌ کار کرد.
از ابتدای این پژوهشکده تاکنون 100 عنوان کتاب، 70 طرح پژوهشی، 550 مقاله تالیف شده است و500 نشست هیات علمی، 11 همایش برگزار شده است.
6003
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • همایش بهاباد شناسی برگزار می شود
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد