Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان عمده مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال را از رهگذران و تماشاچیان دانست و گفت : صدمه دیدگان این حوادث هرساله روند افزایشی دارد.

به گزارش ایرنا، دکتر بهروز کلیدری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال های گذشته تعداد افراد حادثه آفرین کاهش پیدا کرده اما اقدامات جسورانه این افراد موجب افزایش تعداد مصدومان شده افزود: شمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال، در سال‌های 90 تا 95 روند صعودی پیدا کرده و از 39 مصدوم در سال 91 به 113 مصدوم در سال 95 رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: بیشتر مصدومان و کسانی که در ایام چهارشنبه آخر سال دچار آسیب می‌شوند تماشاچیان یا رهگذران و مصدومان غیر مستقیم هستند.
وی گفت: آمار نهایی مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال 95 در استان 113 نفر شامل 64 مرد و 49 زن است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: این آمار گویای افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری سال 95 استان اصفهان نسبت به سال های گذشته است.
وی با بیان اینکه بیشتر این مصدومان خودشان مراجعه می‌کنند و درصد کمتری را اورژانس پیش بیمارستانی به مراکز درمانی می‌آورد افزود:سال گذشته در حوادث چهارشنبه سوری در مجموع 98 تَن بصورت سرپایی مداوا و از بیمارستان مرخص و 14 تَن نیز بستری شدند.
وی ادامه داد: یک نفر بدلیل شدت جراحت وارد شده، در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان جان باخت که فرد مزبور بدلیل انفجار مواد محترقه، از ناحیه سینه و شکم بشدت مصدوم و از شهر بهارستان به بیمارستان الزهرا اصفهان منتقل شد و برغم تلاش صورت گرفته درگذشت.
کلیدری گفت: بیشترین افراد حادثه دیده 16 تا 23 ساله هستند و تعداد مصدومان مرد چهار برابر زنان است.
وی افزود: همیشه تعداد مصدومان مرد در چهارشنبه آخر سال نسبت به زنان بیشتر است و از حدود یکصد مصدوم حدود 80 نفر را مردان و 20 نفر را زنان تشکیل می دهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه حدود 10 درصد حوادث سالهای گذشته قبل از شروع جشن ها و مراسم اتفاق افتاده است گفت :40 پایگاه اورژانس و 46 تیم فعال در بازه زمانی 22 و 23 اسفند در آماده باش کامل قرار دارند.
وی با بیان اینکه کلیه بیمارستانهای استان اصفهان در این ایام در حالت آماده باش قرار دارند گفت: بیمارستانهای امام موسی کاظم (ع)، بیمارستان فیض، بیمارستان الزهرا(س) و بیمارستان آیت الله کاشانی هم در این بازه زمانی بصورت محوری به مصدومان احتمالی حوادث و مراجعه کنندگان خدمات ارائه می دهند.
ت 7150 / 6022

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز

شهر جدید سهند در شهرستان اسکو استان آذربایجان شرقی واقع شده است. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بوده که با استقبال گستردهٔ مردم این کلان‌شهر رو به رو شد و به همین جهت هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

به گفته شهروند خبرنگار ما این شهر فقط یک درمانگاه در فاز یک دارد و با توجه به جمعیت بالای آن نیازمند احداث بیمارستانی مجهز است. ۵ سال گذشته تصمیماتی جهت احداث بیمارستان گرفته شد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب، مردم شهر جدید سهند در انتظار احداث بیمارستان هستند. این شهر بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حدود ۵ سال گذشته تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شد و مقرر شد دولت زمینی را با برآورد هزینه روز به خیرین بیمارستان ساز به فروش برساند تا بتوانند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرند.
اما تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی صدور مجوز‌های بعدی متوقف شد. مرد سهند از استاندار درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع را دارند.
مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند. شهر سهند فقط یک درمانگاه عمومی دارد که برای بیماران سرپایی قابل استفاده است که در فاز یک این شهر واقع شده است.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان