Web Analytics Made Easy - Statcounter


وزیر تعاون، کارو رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه خروج از بنگاه‌های کم بازده و ورود به سهامداری بدون مالکیت دنبال می‌شود،گفت:شرکت‌های زیان‌ده به صندوق‌های بازنشستگی تحمیل شدند.

 به گزارش امتداد نیوز، شرکت های برتر در چهارمین دوره جشنواره رتبه بندی شرکت های تابعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی و مدیران و اعضای هیات مدیره شستا ،هلدینگ ها و شرکت های تابعه مورد تقدیر قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وزیر تعاون، کارو رفاه اجتماعی در به واگذاری‌های انجام شده به صندوق‌ها در سال‌های گذشته انتقاد کرد و در عین حال، گفت: ۸۰ درصد سود صندوق‌ها حاصل از انتخاب ۲۰ درصد دارایی‌ها توسط خود صندوق‌هاست.

علی ربیعی با حضور در میان مدیران شرکت‌ها و هلدینگ‌های سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه جامعه نیازمند خیر جمعی و افزایش فعالیت‌های خیرخواهانه است، اظهار داشت: کار خیر تنها این نیست که دست کسی را بگیریم بلکه افزایش اثر کاری و تصمیم‌گیری‌های درست در سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند برای مردم خیر به همراه داشته باشد؛ این نگرش در میان ما کمرنگ‌تر است.

وی با اشاره به استراتژی‌های جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در اقتصاد، گفت: یکی از استراتژی‌های ما که از چند ماه اخیر به طور جدی دنبال می‌شود خروج از بنگاهداری و ایجاد فرایندی برای سهامداری است.

ربیعی توضیح داد: شرکت‌ها باید با افزایش کارایی و بازدهی سوددهی قابل قبولی داشته باشد و این امر قطعا با بین‌المللی کردن شرکت‌ها میسر خواهد شد. علاوه بر این بنا دارم تا خروج از بنگاه‌های کم بازده را با جدیت دنبال کنم.

وی افزود: باید بدون مقاومت به دنبال این استراتژی‌ها برویم و تغییر رویکرد سرمایه‌گذاری از بنگاهداری به سهامداریِ بدون مالکیت برویم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مجموعا در ۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه مشارکت داریم، گفت: در این مشارکت سهم بانک‌ها بیشتر است و در این باره باید بگویم که نقش شستا در پیشران بودن اقتصادی باید بیشتر شود.

ربیعی با اشاره به اینکه رویکرد تثبیت شغل و اشتغالزایی را باید به رویکردهای اخیر شستا اضافه کنیم، گفت: قطعا با حرکت سرمایه در اقتصاد به موضوع اشتغال هم کمک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌های شستا با ۲۰ درصد از پورتفوی حاصل شده است، گفت: ۸۰ درصد از دارایی‌های صندوق‌ها به ما تحمیل شده است در حالی که اگر خودمان انتخاب می‌کردیم اکنون وضعیت بهتری داشتیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: برخی شرکت‌های زیرمجموعه صندوق تامین اجتماعی خاصیت زیادی ندارند و باید منحل شوند. در این باره معتقدم که جایگزینی دارایی‌های سود ده به جای شرکت‌های با سوددهی کمتر قطعا اثرگذار خواهد بود.ربیعی در ادامه به امضای تفاهم نامه با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: با بنیاد مستضعفان که ظرفیت بسیار خوبی دارد تفاهم کردیم تا در برخی صنایع ما سرمایه‌گذار جذب کند. به عنوان مثال اگر شرکت‌های بزرگ بین‌المللی به صورت اشتراکی در صنعت لبنیات ما سرمایه بیاورند سهم خوبی از بازار داریم.

وی با اشاره به واگذاری‌های اخیر انجام شده به صندوق‌ها گفت:این واگذاری‌ها موجب شد تا صندوق‌ها تا حد زیادی تضعیف شوند. به عنوان مثال معدنی به ارزش ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به صندوق واگذار شد اما اکنون به سختی ۵۰۰ میلیارد تومان می‌خرند بنابراین اگر تمام دانشمندان علم مدیریت هم بیایند امکان مدیریت این مجموعه‌ها وجود نخواهد داشت.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: صندوق‌ها موجودات بی‌گناهی هستند که بنگاه‌های زیان‌ده به آنها تحمیل شد.

ربیعی در ادامه از ترکیب هیأت مدیره تامین اجتماعی تمجید کرد و در عین حال گفت:‌ترکیبی که اکنون به عنوان هیأت مدیره فعالیت می‌کند از جمله آقای ثابت، ترکان، فیاض‌بخش و رستمی بسیار مناسب هستند و همچنین آقای لطفی از سطح کارخانه به اینجا رسیده است. بنابراین مدیران مجموعه شستا پر از دانش هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه باید بهتر از این در مدیریتمان عمل می‌کردیم، گفت: اگر بگوییم تمام مشکلات ناشی از واگذاری‌های غلط به صندوق‌هاست، بی انصافی است و باید ما هم تلاش‌مان را بیش‌تر کنیم.

دکتراکبر ترکان رییس هیات مدیره شستا با اشاره به ۴ محور اصلی برای ارزیابی شرکت‌ها اظهار کرد: محور اقتصاد مقاومتی، اجرا سیاست‌ها، خط‌مشی‌ها و استراتژی‌های شستا، هم‌افزایی در شرایط پس از برجام از جمله محورهایی است که بر اساس آن ارزیابی‌ها صورت گرفته و داشبوردهای مدیریتی تشکیل شده است.

وی اظهار امیدواری کرد: پس از این‌که در رتبه‌بندی شرکت‌ها به نقطه مطلوبی رسیدیم در اقدامات جدیدی که جهت سنجش مدیران نیز آغاز شده است گام‌های رو به جلویی برداشته شود. در یک بررسی سنجش مدیریتی تعداد ۱۱۰ نفر از مدیران مورد سنجش قرار گرفتند و بر اساس استعدادها رتبه‌بندی شده‌اند.

در ادامه این مراسم مرتضی لطفی؛ مدیرعامل شستا ضمن ارایه گزارشی از عملکرد شستا گفت: در شستا نگاه ویژه‌ای که وجود دارد بر جوان‌گرایی است. گمان نمی‌کنم متوسط مدیران انتخاب شده در این مجموعه بیش از ۵۰ سال سن داشته باشند.

لطفی بیان کرد: موضوع نگاه به درون یکی دیگر از سیاست‌های ما در این مجموعه است که به آن توجه ویژه داشته‌ایم.           

true برچسب ها : شستا علی ربیعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟