Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خمين - ايرنا - امام جمعه شهرستان دليجان گفت: حراست از عرصه هاي طبيعي بايد به گفتمان غالب در جامعه تبديل شود و تمامي گروه ها خود را در بهبود مناسبات زيست محيطي سهيم بدانند.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام محمد تقي کرامتي در آيين گراميداشت هفته منابع طبيعي، افزود: اگرچه دستگاه هاي متولي در حفظ و بهبود مسائل زيست محيطي تکليف دارند اما، اين مهم بدون مشارکت هدفمند و پررنگ مردم کامل نمي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: منابع طبيعي زير بناي توسعه پايدار است و فرهنگ حفاظت از عرصه هاي طبيعي به عنوان سرمايه بين نسلي اهميت زيادي دارد.
امام جمعه دليجان گفت: بهره برداران عرصه هاي طبيعي در راس هرم حفاظت و احياي اين سرمايه ملي طبيعي قرار دارند و بايد با حساسيت و جديت در اين راستا بکوشند.
وي افزود: درختکاري در دين اسلام بسيار مد نظر است به طوري که پيامبر اکرم (ص)و حضرت علي (ع) به اين مهم اهتمام ويژه اي داشتند.
حجت الاسلام کرامتي افزود: مقام معظم رهبري در روز درختکاري با دست خود درخت مي کارد و پيام اين رفتار اين است که همه بايد در عرصه ايجاد و نگهداري از درخت سهيم باشند تا هواي پاک و فضاي زيبا براي زيست ايجاد شود.
وي بيان کرد: در کنار کاشت درخت بايد مقوله داشت و نگهداري فضاي سبز نيز جدي گرفته شود.
رئيس منابع طبيعي و آبخيزداري دليجان نيز در اين آيين گفت: 20 هزار اصل نهال در دليجان از اول اسفند تاکنون توزيع و کاشت شده است.
سيد ابوالفضل نصرالهي سطح مراتع مشجر اين شهرستان را 6 هزار هکتار درختچه خودرو و 140 هکتار جنگل دست کاشت بيان کرد.
وي ادامه داد: پارک جنگلي 15 خرداد در کنار سد 15 خرداد دليجان واقع شده که در سال 73 ايجاد شده است و عمليات جنگل کاري اين پارک به مساحت 129 هکتار با گونه هاي پهن برگ و سوزني برگ مناسب و سازگار با اقليم منطقه از جمله اقاقيا، زبان گنجشک، عرعر، سنجد، ارغوان، داغداغان، سرو خمره اي، سرو نقره اي، کاج سياه انجام شد.
نصرالهي افزود: با توجه به موقعيت مناسب مکاني اين پارک جنگلي به يکي از مراکز مهم تفريح و تفرجگاهي مردم منطقه، مسافران عبوري و گردشگران تبديل مي شود.
وي برگزاري آيين نمادين کاشت نهال در محوطه مجتمع ورزشي کارگران ، درختکاري در تپه شهداي شهر تاريخي نراق و کاشت چهار هزار نهال در شهرک صنعتي دليجان در جاده اصفهان را از جمله برنامه هاي هفته گراميداشت منابع طبيعي در دليجان عنوان کرد.
از مجموع 220 هزار هکتار اراضي مرتعي دليجان، 66 هزار هکتار درجه يک، 66 هزار هکتار متوسط ، 44 هزار هکتار فقير و 44 هزار هکتار مراتع بسيار فقير است.
15 تا 21 اسفندماه هفته منابع طبيعي نامگذاري شده است.
7277/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۰۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت