Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بیمه نوین؛ حسین کریم خان زند؛ مدیرعامل بیمه نوین در دیدار پایان سال با نمایندگان شرکت که به همت انجمن صنفی نمایندگان نمایندگان استان تهران برگزار شده بود با اشاره به رشد ۲۸.۵ درصدی شرکت در سال ۹۶ بدون احتساب رشته شخص ثالث گفت: این میزان رشد حاصل تلاش تک تک اعضا در بیمه نوین برای تغییر فرهنگ سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در کنار تغییراتی که در سال ۱۳۹۵ برای بخش های عملیاتی و فرآیندهای رسمی و سایر پیشرفت‌ها در نظر گرفته بودیم به دنبال شیوه های تغییر و تحول در بینش و نگرش کارکنان بودیم.

وی ادامه داد: با توجه به فرآیند طولانی تغییر در فرهنگ سازمانی، گام هایی را برای این تغییرات در نظر گرفتیم که خوشبختانه در سال ۹۶ نتایج قابل قبولی در اولویت‌های عملکردی تعیین‌شده به دست آوردیم و همچنان استمرار در پیگیری دستاوردها و بازنگری در شرایط و همسوسازی اعضا در دستور کار است.

مدیرعامل بیمه نوین در بخش دیگری از صحبت های خود به نقش شبکه فروش به عنوان بخش بزرگی از فرآیند تغییر فرهنگ سازمانی اشاره و تصریح کرد: بخشی از فرآیند تغییر در فرهنگ، مربوط به افراد و تعاملات، دانش و ایده های آنهاست. ارتقای دانش و مهارت شبکه فروش ارتباط مستقیمی با تحقق اهداف آنها و شرکت بیمه دارد چراکه بزرگ ترین دارایی نمایندگان دانش و اطلاعات آنهاست. در واقع نمایندگان هنگام فروش و تعامل با بیمه گذار دانش بیمه ای خود را عرضه می کند.

وی ادامه داد: مطالعه و به روز رسانی دانش در کنار دوره های آموزشی شرکت باید اولویت حرفه ای نمایندگان باشد. به همین منظور یکی از برنامه های تقویت کننده ما در شرکت بیمه نوین برای سال آینده تعریف و ایجاد نماینده کل با حدود اختیار و مجوز صدور در تمام رشته ها  و امکان شبکه سازی و تقویت شبکه فروش است.

همچنین مدیرعامل بیمه نوین با تأکید بر اینکه ملاک مشتریان در خرید نیاز آنهاست نه اولویت های ما خاطرنشان کرد: توسعه برای شرکت بیمه، نوآوری در محصول و خدمت به صورت توأمان است. مشتری امروز بهترین خدمت را در کمترین زمان می خواهد. نتیجه نیازسنجی و نظرسنجی از بیمه گذاران شرکت در سال ۹۶ محصول اتوپلاس بود که نیازهای متنوع و مغفول مشتریان را پیش بینی کرده است. این رویکرد توسعه ای در سال جدید ادامه دارد و سه خدمت جدید دیگر به محصول اتوپلاس اضافه می شود.

در ادامه کریم خان زند از راه اندازی کمیته تسهیل در فروش خبر داد و افزود: یکی از برنامه های شرکت در سال جاری، تشکیل و فعال سازی کمیته تسهیل در فروش با هدف بهبود فرآیندهای حوزه صدور و فروش با حضور منتخب مدیران ستادی و رؤسای شعب است که جلسات هفتگی منظم چالش ها، راهکارها و روش های افزایش فروش را مورد بررسی قرار می دهند و طبق نتایج حاصله در خصوص اصلاح فرآیندهای معیوب برنامه ریزی و سپس اقدام می کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته، بیش از پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی استان مهار و ذخیره‌سازی شد.

عباس سارانی امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) درپی بارندگی‌های اخیر در استان، بیان کرد: سد مخزنی رزه درمیان با دو میلیون و ۹۸۰ هزار مترمکعب، سد سیاهو سربیشه با یک میلیون و ۸۰ هزار مترمکعب و سد نهرین طبس با ۶۰۰ هزار مترمکعب بیشترین ورودی روان‌آب‌ها را داشتند.

وی ادامه داد: از پنجشنبه تا کنون، یک میلیون مترمکعب رواناب در سدهای تغذیه مصنوعی شوسف، چهارفرسخ و سید علی شهرستان نهبندان مهار و جمع‌آوری شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی اظهار کرد: هشت سد مخزنی با ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۵ میلیون مترمکعب روان‌آب در استان وجود دارد که از ابتدای این سال آبی تا کنون ۱۸ میلیون و ۷۳۰ هزار مترمکعب روان‌آب در این سدها ذخیره شده است.

وی افزود: اکنون از ظرفیت ۷۵ میلیون مترمکعب سدهای مخزنی استان ۳۰ درصد معادل ۲۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شده است و برای ذخیره‌سازی سیلاب و روان‌آب در سدها مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • سد مخزنی دویرج سرریز شد
  • نصب حدود ۴ هزار علمک جدید گاز در چهارمحال و بختیاری
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد