Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی وزیر علوم در مراسم بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری که امروز در دانشکده علوم پزشکی برگزار شد، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با نهایت افتخار امسال نیز همچون سال‌های گذشته به منظور تحقق سیاست‌های دولت تدبیر و امید وظیفه خود می‌داند شرایط را برای پاسداشت و قدردانی از مقام دانشجویان به مثابه ذخایر ملت فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تجلیل و حمایت از مقام دانشجویان نمونه که مؤذنان جامعه‌اند و در خط مقدم جهاد در راه درخشش میهن گام برمی‌دارند و در زمینه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اخلاقی سرآمد عرصه دانشگاه هستند راه سیدن به نظام آموزش عالی شایسته محور، توانمند ساز و کارآمد و نظام فرهنگی انسان ساز و اخلاق مدار است و هدف وزارت علوم جز این نیست.

وزیر علوم ادامه داد: فرمایش امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه شئونات کشور در دست دانشجویان است و باید آتیه کشور را اداره کنند، به روشنی وکالت دانشگاه در تربیت دانشجویان سلامت در زمینه‌های علمی، تخصصی و اخلاق را نشان می‌دهد.

غلامی گفت: وزارت علوم نیز با پیروی از دیدگاه‌های امام عزیز و رهبر گران قدر حمایت از چنین دانشجویانی را یکی از کمترین وظایف اصلی خود می‌داند، به طوری که افراد توانمند متعهد و شایسته برای اداره کشور تربیت شوند.

وی اضافه کرد: جایگاه ویژه دانشگاه در تحولات تاریخی ایران و نقش کلیدی آن در اصلاح امور دانشگاه را به درستی به مثابه مبدا تحولات جامعه مطرح کرده است، انجام چنین رسالتی جز با تلاش وافر دانشجویانی که به فرموده مقام معظم رهبری سنگربان دانشگاه هستند، امکان پذیر نیست.

وزیر علوم اضافه کرد: سربلندی و اقتدار ایران اسلامی در ابعاد مختلف در گرو تلاش همه جانبه دانشجویان برای پرورش ابعاد شخصیتی خود اعم از علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اخلاقی است و چنین دانشجویان دانشگاه را در نیل اهداف خود یاری می‌رساند و منویات امام عزیز و رهبر گران قدر را جامعه عمل می‌پوشاند.

غلامی گفت: من هم نیک می‌دانم تحقق آینده درخشان کشور در گرو توجه ویژه به دانشجویان پر تلاش و فراهم کردن امکانات و زمینه‌های لازم برای رشد و موفقیت به این قشر پیشرو کشور است و با اعتقاد راسخ که شایستگی جوانان غیور میهن در رساندن کشور به قله‌های موفقیت و پیشرفت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض نامشخص قلیان اکسیژن

عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روز‌ها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود. 

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور