Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی بر لزوم تغییر رویکرد مدیران ارشد ورزشی نسبت به این رشته تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، محمود صیدانلو در مجمع انتخابات هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان زنجان که در سالن کنفرانس اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، یکی از ویژگی‌های بارز این رشته را بحث زیرساخت‌ها عنوان کرد و افزود: خوشبختانه محدودیتی در این زمینه نداشته و بسیاری از رشته‌های موتورسواری و اتومبیل‌رانی از این حیث در مضیقه نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه بانک اطلاعات جامع ورزشکاران فعال در رشته‌های ورزشی موتورسواری و اتومبیل‌رانی برای تسریع در مباحث کلی برنامه‌ریزی، آموزشی، مسابقات و صدور مجوزها در دست اقدام است، تصریح کرد: با وجود اینکه این رشته در زمینه زیرساخت‌ها با مشکل چندانی مواجه نیست اما در زمینه ایجاد پیست در استان‌های مختلف، تلاش‌ها و حمایت‌های لازم صورت گیرد.

این مسئول با تاکید بر اینکه باید نگاه و رویکرد اجتماعی به جوانان داشته و فضای مناسب برای ورزش جوانان ایجاد کنیم، ادامه داد: خوشبختانه در مناطق مختلف کشور از جمله فارس، تبریز، رشت و گلستان با حمایت وزارت ورزش و جوانان و نیز مدیران‌کل ورزش استان‌ها، زمین برای احداث پیست موتورسواری تحویل هیئت‌های استانی شده است که این مهم را باید برای ارتقای جایگاه این رشته ورزشی به فال نیک بگیریم.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی در ادامه، با اشاره به اینکه رشته موتورسواری و اتومبیل‌رانی دو رشته مجزا از هم در دنیا است، افزود: بر اساس قوانین و مقررات، واردات موتور ممنوع بود، بر اساس مصوبه هیئت دولت و شورای امنیت از سال 1390 مجوز واردات موتور برای فدراسیون و هیئت‌های استان با تعرفه گمرکی ورزشی جهت استفاده در حوزه‌های رقابتی و آموزشی آزاد شد.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی با تاکید بر اینکه نگاه مدیران ورزشی در تخصیص اعتبارات و امکانات به رشته‌های مختلف باید به طور متوازن باشد، خاطرنشان کرد: انتظار از رئیس منتخب هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان زنجان این است که از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان برای توسعه این ورزش استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل ساز می شود؟

۳ کارشناس حقوق ورزشی کشورمان در مورد افزوده شدن پسوند خلیج فارس به نام باشگاه استقلال اظهارنظر کرده و به ابهامات در این باره پاسخ دادند.

به گزارش تسنیم، در روز پنجم اردیبهشت 1403  مالکیت باشگاه استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد و 85 درصد سهم باشگاه استقلال در اختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفت. این شرکت تصمیم گرفته مانند خیلی دیگر از شرکت‌های زیر مجموعه‌اش  پسوند «خلیج فارس» را به نام استقلال اضافه کند. بعد از موضوع شایعه‌ها و شائبه‌هایی به وجود آمد که نام جدید استقلال ممکن است در رقابت‌های بین‌المللی نظیر لیگ نخبگان (فرمت جدید لیگ قهرمانان آسیا) برای نماینده ایران مشکل ایجاد کند. در همین رابطه خبرگزاری تسنیم به سراغ سه حقوقدان ورزشی رفت و نظر آنها را جویا شد.

رضا شاه منصوری در این باره به تسنیم گفت: طبق ماده 30 و 35 قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع دارد. بنابراین وقتی هلدینگ خلیج فارس سهامدار عمده استقلال است می‌تواند نسبت به این دارایی خود، دخل و تصرفاتی داشته باشد. ضمن اینکه الحاق نام خلیج فارس، خدشه‌ای بر برند باشگاه ایجاد نمی‌کند.

کارشناس حقوقی در مورد اینکه آیا اضافه شدن این نام در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌تواند مشکل‌ساز شود، عنوان کرد: در ایران و آسیا نام بسیاری از تیم‌ها طوری است که قید مکان یا شهر در آن وجود دارد. بنابراین من با این استدلال مخالفم که شعار سیاسی است چرا که این نام (خلیج فارس) پیشینه تاریخی دارد و ابداً تحریک آمیز نیست. ضمن اینکه ما در ایران لیگ برتر را با پسوند خلیج فارس برگزار می‌کنیم. این موارد غیرسیاسی است.

وی اظهار داشت: وقتی 2 یا 3 هزار سال، نام خلیج فارس وجود دارد، هیچ تخاصمی وجود نداشته و چرا باید تعبیر سیاسی شود؟ تخاصم زمانی است که تحریک کننده باشد اما نام خلیج فارس دارای این شرایط نیست.

رسول باختر دیگر کارشناس حقوق ورزشی نیزدر این باره به تسنیم گفت:  یکسری الزامات و قواعدی برای تعیین نام داریم که طبیعتاً بر اساس آنها انتخاب نام خلیج فارس مشکلی ندارد؛ بنابراین اگر اسم خلیج فارس به عنوان پسوند تیمی انتخاب شود، نباید مشکلی داشته باشد.

کارشناس حقوق ورزشی خاطرنشان کرد: جامی با نام جعلی بین تیم‌های عربی برگزار می‌شود که سر و صدای زیادی به پا کرده و ما هم به آن معترض شدیم؛ اما اسم آن تغییر نیافت و کنفدراسیون فوتبال آسیا ایرادی به آن مطرح نکرد. در حالی که خلیج فارس اسم تاریخی، درست و صحیح آن است و طبیعتاً نباید به کارگیری اسم اصیل و قدیمی مشکلی داشته باشد.

آرش شکرریز دیگر کارشناس حقوق ورزشی کشور راجع‌ به این موضوع به تسنیم، گفت: در نقشه سازمان ملل و اسناد قدیمی نام خلیج فارس ثبت شده و با توجه به این موضوع ایرادی بر استفاده از نام مذکور وجود ندارد. از طرف دیگر حامی مالی باشگاه که برای تیم هزینه می‌کند، حق دارد در مورد نام آن تیم تصمیم‌گیری کند. فقط در قانون گفته شده نام‌ها تبعیض‌آمیز یا تنفرآمیز نباشند. برای مثال موجب شعاری نباشد که نژادپرستانه محسوب شود.

وی افزود: باشگاه استقلال باید نام جدید خود را در داخل کشور به ثبت رسمی برساند و در بحث بین المللی به منظور شرکت در مسابقات لیگ نخبگان باید به اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا برساند و آنها نام را تأیید کنند چرا که قرار است این نام در قرعه‌کشی باشد و تاکنون با نام استقلال ایران شناخته می‌شد.

کارشناس حقوقی ورزشی گفت: اسناد قدیمی ثبت شده در سازمان ملل و خلیج فارس که با عنوان Persian Gulf روی نقشه جهانی شناخته می‌شود، ناقض ادعای برخی است. تا زمانی که این موارد تغییر نکند آنها نمی‌توانند موفق باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل ساز می شود؟
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است