Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ دکتر اسحاق جهانگیری عصر امروز (سه شنبه) در بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه اظهار داشت: نمونه بودن و نخبه بودن این دانشجویان نتیجه زحمات خودشان، اساتید دانشگاه ها و خانواده های آنها است. 
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه ایران کشوری در حال توسعه است و نیاز امروز و فردای ایران حرکت به سمت توسعه است، خاطر نشان کرد: هیچکس نیست که علاقمند به ایران باشد و به دنبال ایران توسعه یافته نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با یادآوری اینکه اتکا ما در توسعه به منابع طبیعی است، تصریح کرد: منابع طبیعی دیر یا زود تمام می شود و اگر در استفاده از منابع طبیعی آینده نگری نشود روزی به مشکل می خوریم. 
دکتر جهانگیری افزود: در مقطعی بدون حساب و کتاب منابع آب در کشور مصرف شد و چاه های متعدد حفر شد بدون اینکه توجه کنیم که چقدر اجازه برداشت داریم و این موضوع باعث شده که امروز مردم برخی مناطق کشور با مشکل آب مواجه هستند و مسائل سیاسی، امنیتی و اجتماعی را به همراه داشته است. 
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه وقتی مشکلی مطرح می شود عده ای فوراً می گویند که مدیران آن مقطع چه کسانی بوده اند،اظهار داشت: ما باید در هر مقطعی آسیب شناسی کنیم تا تصمیمات غلط گذشته دوباره تکرار نشود. 
وی یکی از موضوعات که نیازمند آینده نگری است را جمعیت دانست و گفت: البته رشد بالای جمعیت لزوماً موضوع بدی نیست اما آینده نگری درباره جمعیت یعنی از روز تولد برای آینده جمعیت فکر کنیم نه اینکه به مقطعی برسیم که جمعیت به سن مدرسه برسد و مدرسه نداشته باشیم، جمعیت به سن دانشگاه برسد و با کنکورهای آنچنانی و اعصاب خورد کن برای خانواده ها روبرو شویم. 
دکتر جهانگیری با تاکید بر اینکه متولدین دهه شصت جزو مظلوم ترین و عزیزترین جوانان کشور هستند، افزود: این عزیزان در هر مقطعی بیشترین فشار را تحمل کردند تا بتوانند دوره های سخت را پشت سر بگذارند و به همین دلیل به سرمایه های بزرگی برای کشور تبدیل شده اند. 
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه بار توسعه علمی کشور بر دوش دانشگاه ها است، خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم توسعه علمی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در کشور اتفاق بیفتد دانشگاه ها باید میدان دار اصلی باشند. 
وی افزود: سال گذشته در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصویب کردیم که تا سال 1400، 5 دانشگاه کشور باید جزو 200 دانشگاه برتر دنیا باشند.
دکتر جهانگیری با ابراز تاسف نسبت به اینکه در دوره ای که منابع مالی خوبی در کشور وجود داشت دوره فقر دانشگاه ها بود، گفت: مشخص نیست که این پولها کجا و چگونه خرج شد. هیچکس حساب کشی نکرد و کسانی که به کشور بدهکار هستند ادعای طلبکاری می کنند. 
معاون اول رییس جمهور افزود: باید توضیح دهند که این پولها کجا خرج شد که دانشگاه ها آزمایشگاه ندارند و حتی مجلات دانشگاه ها حذف شد. 
وی با تاکید بر اینکه باید دانشگاه ها از امکانات و تجهیزات مناسب برخوردار باشند تصریح کرد: دانشگاه ها باید مستقل و امن باشد و دانشجو بتواند آزادانه انتقاد کند. 
دکتر جهانگیری گفت: باید به توسعه منابع انسانی توجه کنیم چرا که هر چقدر منابع طبیعی وجود داشته باشد سرانجام تمام می شود و منابع انسانی است که می تواند جایگزین منابع طبیعی گردد. 
معاون اول رییس جمهور از وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست این فرهنگ را در کشور نهادینه کنند که کشور فقط منابع طبیعی و نفت ندارد بلکه جوانانی با دانش دارد که همه ساله شناسایی و بعنوان نخبه معرفی می شوند و می توانند کارهای بزرگی در کشور انجام دهند.
وی با بیان اینکه نمونه شدن و نخبه شدن مهمترین پیامش این است که این افراد به سرمایه های کشور تبدیل می شوند، افزود: نخبه شدن از اراده انسان خارج نیست و هیچکس نخبه متولد نمی شود بلکه این خود جوانان هستند که با تلاش و زحمت به این جایگاه می رسند.
دکتر جهانگیری با اشاره به روند رو به رشد شرکت های دانش بنیان گفت: خوشبختانه کارهای بزرگی در کنار دانشگاه ها انجام می شود و مراکز رشد در کنار دانشگاه ها شکل گرفته و در این مراکز ره صد ساله یک شب طی می شود. 
معاون اول رییس جمهور لازمه موفقیت و کارآفرینی را ریسک پذیری دانست و با تاکید بر اینکه نخبگان و دانشجو های نمونه باید کارآفرین باشند گفت: این افراد باید ریسک پذیر باشند و از ورود به کارهای بزرگ هراس نداشته باشند. 
وی افزود: البته دولت منابع مالی خوبی در نظر گرفته و قدر نخبگان را می داند و تلاش خواهیم کرد که نخبگان کشور برای شکوفا شدن فرصت پیدا کنند. 
در این مراسم وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز هر کدام در سخنانی به تشریح دیدگاه های خود درخصوص دانشجویان نمونه پرداختند و تعدادی از دانشجویان نمونه نیز دغدغه های خود را مطرح کردند. 
در این مراسم همچنین با حضور معاون اول رییس جمهور از دانشجویان نمونه قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رجبعلی برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: امسال، ۱۰ هزار دانشجو از طریق این بورسیه جذب آموزش و پرورش خواهند شد. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: طرحی قرار است از مهر امسال اجرا شود که راتبه معلمی نام دارد. رجبعلی برزویی افزود: در این طرح از ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای جذب دانشجو معلم استفاده خواهد شد. برزویی گفت: آیین نامه راتبه معلمی تا یک ماه آینده برای تصویب به شورای عالی آموزش ارسال می‌شود که از مهر امسال پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان صورت خواهد گرفت. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشجویانی که در دانشگاه‌های خوب و سطح بالا درس می‌خوانند فراخوان خواهند شد بطوریکه دانشجویانی که دو سال از درس دانشگاه را گذرانده باشند با یکسری حداقل‌های معدلی و شرایط‌های متعددی که گذاشته خواهد شد، فراخوان می‌شوند که از سال دوم تحصیلی بورسیه آموزش و پرورش می‌شوند و مثل بقیه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، نیروی آموزش و پرورش خواهند شد. برزویی گفت: این دانشجویان علاوه بر درس‌های که در دانشگاه مبدا می‌گذرانند درس‌های مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان را نیز خواهند گذراند. وی گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ واحد درسی که شامل تربیتی و مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان است، این دانشجویان طی خواهند کرد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: این دانشجویان دو مدرکی خواهند بود که هم از دانشگاه اصلی مدرک خواهند گرفت و هم از دانشگاه فرهنگیان مدرک دریافت خواهند کرد و این کار مشترکی بین دو دانشگاه خواهد بود.
برزویی گفت: پیش بینی می‌شود که در سال اول اجرای این طرح ۱۰ هزار دانشجو جذب دانشگاه فرهنگیان شود. به گفته برزویی، این دانشجویان جذب و استخدام دانشگاه فرهنگیان می‌شوند و همچنین از معافیت سربازی و دیگر مزایای دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند خواهند شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند