Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا - معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي شرکت مادر تخصصي مديريت منابع آب ايران گفت: ميزان بارندگي 10 سال گذشته کشور بسيار پايين و در شرايط بسيار حادي است از اين رو مسئولان و مردم بايد عمق فاجعه کم آبي را بهتر درک کنند.

به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي جهاد دانشگاهي هرمزگان، مجيد سياري روز سه شنبه در نخستين همايش ملي دريا، توسعه و منابع آب مناطق ساحلي خليج فارس و حوزه مکران در بندرعباس، افزود: درآمد هر مترمکعب آب زيرزميني در کشور براي کشاورزي صفر است و در مقابل هزينه فروش يک متر مکعب آب در کشور کم آبي مثل ايران 102 ريال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بنابراين ايران بهشت مصرف کننده است، هر فرد بيشتر مصرف کرد، درآمد بيشتري کسب کرده است.
وي اضافه کرد: سياست غلط حفظ معيشت کشاورزان کمکي به بهبود معيشت کشاورزان نکرده و اگر بهبودي هم بوده به چه قيمتي محقق شده است؟
سياري ادامه داد: ميزان بارندگي امسال تا بهمن ماه از آمار 50 سال گذشته کمتر بوده و با اين روند در حال نابودي آب هستيم.
معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي شرکت مادر تخصصي مديريت منابع آب ايران اضافه کرد: کشور هم اکنون در مرحله تنش قرار دارد و از نظر شاخص پايداري از مرز بحران آبي گذشته و شرايط منطقه رو به وخامت پيش مي رود و در افق 1404 وضعيت بدتر مي شود.
وي بيان کرد: کشور از سال 90 در مرحله تنش آبي قرار دارد و با اين روال در سال 1420 وضعيت بسيار نامساعدي خواهيم داشت، مطالعات نشان مي دهد درجه حرارت، افزايش و بارندگي کاهش مي يابد و از هم اکنون بايد براي نسل هاي آينده برنامه ريزي کرده و آن را به مرحله اجرا گذاريم.
معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي شرکت مادر تخصصي مديريت منابع آب ايران گفت: در حوزه استفاده از پساب فاضلاب عقب ماندگي وجود دارد و با توجه به کمبود و کاهش آب هاي زير زميني و وابستگي آب کشاورزي و صنعت به منابع زيرزميني بايد به فوريت چاره انديشي کرد.
سياري اضافه کرد: تمامي استان ها وضعيت بارشي منفي دارند و هرمزگان با 80 درصد کاهش بارندگي نسبت به گذشته رتبه دوم شرايط حاد را پس از سيستان و بلوچستان دارد.
3219/7408
* آگاهي از آخرين اخبار استان در کانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان