Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@02:34:31 GMT

آیا کمی دلواپسی برای تقویت حافظه خوب است؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۷۷۱۸

صراط: کار ساده ای مثل دویدن و گرفتن یک فنجان قهوه شاید خاطره چندان به یاد ماندنی نباشد اما داشتن تشویش و نگرانی در آن لحظه می تواند همه چیز را تغییر دهد. اتفاقی که به گفته دانشمندان می تواند حافظه بهتری را برای افراد مشوش تر به ارمغان بیاورد.


به گزارش شفقنا، افرادی که سطح تشویش در آنها بیشتر از دیگران است به احتمال زیاد حافظه بهتری در یادآوری برخی از رویدادهای مشخص دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا دلواپسی بیشتر، افراد را در برابر احساسات منفی مستعدتر می سازد و آنها را در وضعیت روانی منفی تری قرار می دهد. در نتیجه به نظر می رسد که برخی رویدادهای معین برای این افراد به یاد ماندنی تر می شود. به عبارت دقیق تر، اندکی نگرانی می تواند به حافظه شما قدرت دهد.

محققان با انجام یک آزمون تشویش در مورد 18 دانشجوی کارشناسی به این نتیجه رسیدند که آنهایی که نمره بالایی در این آزمون گرفته بودند یعنی دو هفته قبل تجربه نگرانی داشتند از سایرین آمادگی بیشتری در برابر احساسات منفی داشتند. سپس برای آزمودن حافظه آنها مجموعه ای کلمات خنثی از یک سو و نیز یک صحنه منفی مانند تصادف ماشین یا گورستان یا منظره ای طبیعی را برای آنها به نمایش در می آوردند.

در پایان از آنها خواسته می شد تا در مورد آن کلمات فکر کنند و دوباره با ذهنیت منفی یا خنثی با آن رو برو شوند. سپس مجموعه دیگری از کلمات خنثی به آنها داده شد و حافظه شان در مورد این کلمات جدید مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد کلمات جدیدی که با ذهنیت منفی به آنها داده شد بود در مورد کسانی که تشویش بیشتری داشتند بهتر به یاد ماند. درواقع تشویش بیشتر با ذهنیت منفی بیشتر و حافظه بهتر همراه است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی

با گذشت بیش از ۲۰۰ روز از تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیمارستان ها و مراکز درمانی در زمره مهم ترین اهداف حملات ارتش اسرائیل در خلال این نبرد بوده اند. بیمارستان شفا در خلال این نبرد شاهد سه مرحله از جنایات نظامیان صهیونیست بوده اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از سپری شدن بیش از 200 روز از نبرد مفتضحانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بیمارستان شفا، به عنوان یکی از مهم ترین مراکز درمانی باریکه غزه شاهد حملات، اشغال، محاصره و تخریب مکرر نظامیان اسرائیلی قرار گرفته است. سه مرحله از جنایت های رژیم صهیونیستی در بیمارستان شفاء عبارتند از:

 

.

 

مرحله اول: دستاوردسازی خیالی (روز چهلم تا چهل و هشتم نبرد)

ارتش رژیم صهیونیستی برای ارائه دستاورد به افکارعمومی خود، عملیات زمینی در غزه را بیمارستان شفاء‌کشاند. این حمله با این بهانه آغاز شد که زیر بیمارستان مقر فرماندهان حماس قرار دارد. اما پس از حمله وحشیانه به کادر درمان و کشته شدن بیماران هیچ نتیجه ای حاصل نشد. این عملیات رسانه های رژیم صهیونیستی «رسوایی» لقب گرفت.

مرحله دوم:‌ محاصره (روز یکصد و هفتادم تا یکصد و هشتاد و دوم)

ارتش رژیم اسرائیل اقدام به محاصره 12 روزه بیمارستان شفاء در ایام ماه مبارک رمضان نمود. در این ایام، اخبار تعرض، اسارت و عدم دسترسی به مایحتاج غذایی و درمانی به گوش می رسید. تخریب کلینیک تخصصی و از بین بردن زیرساخت ها و محاصره 107 بیمار بستری در این بیمارستان در نهایت به شهادت 21 بیمار منجر شد.

حماس: جنایات اشغالگران در بیمارستان شفا، جنایاتی جنگی استافشای ابعاد جدید از جنایات هولناک صهیونیست‌ها در مجتمع شفاء

 

مرحله سوم: فاجعه انسانی (روز یکصد و هشتاد و چهارم)

پس از اعلام خفت بار اتمام عملیات زمینی علیه نوار غزه، حملات به بیمارستان ادامه یافت. خروج پیکر 409 شهید از گورهای دسته جمعی و خاک های اطراف بیمارستان، مفقود شدن بیش از 1500 نفر، نابودی بیش از هزار واحد مسکونی اطراف بیمارستان و به آتش کشیدن بخش های خدماتی بیمارستان، گوشه ای از جنایات نظامیان صهیونیست در این برهه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ کاربرد کلمات و عبارات حمل و نقلی در متون و اشعار فارسی
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید