Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سلسله کارگاه های «افزایش تاثیر تحقیق : راهکارهای عملی برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی» ویژه کشورهای جنوب شرق آسیا را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، سلسله کارگاه های «افزایش تاثیر تحقیق : راهکارهای عملی برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی» در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۱۴ و ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ با حضور شرکت کنندگان از کشورهای اندونزی و مالزی، در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کنندگان شامل مقامات وزارت دیانت اندونزی و برخی از روسا و معاونان دانشگاه ها و موسسات  پژوهشی اندونزی و مالزی و نیز سردبیران نشریات معتبر بودند.

برگزاری این کارگاه ها در ادامه امضا تفاهم نامه همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با دانشگاه های معتبر مالزی و همچنین وزارت علوم و دیانت اندونزی با پیگیری و هماهنگی توسط دکتر عباس قنبری رایزن علمی ایران در شرق آسیا صورت گرفت.

این کارگاه آموزشی در سه پنل علمی ارائه شد که در روز اول دو پنل شامل قوانین نمایه سازی نشریات در ISC، متد جدید نمایه سازی نشریات، سامانه پیشرفته ارسال نشریات به ISC، نحوه استفاده از پایگاه های ISC (از جمله Master Journal List،Journal Citation Reports ، Science Citation Index، و Journal Performance Indicators)، و آشنایی با پایگاه های ISI و Scopus  به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

پنل سوم در روز دوم راهکارهای ارتقا جایگاه دانشگاه ها از جمله آشنایی با نظام های رتبه بندی جهانی Times و QS، تحلیل شرایط کنونی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی جنوب شرق آسیا، مقایسه تولیدات علمی کشورهای اسلامی در مقایسه با سایر کشورهای جهان، اثرگذاری علمی، پیشگامی علمی، و نحوه تالیف علمی ارائه شد.

از آنجا که افزایش اثرگذاری یا کیفیت تحقیقات یکی از مسائل مهم برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در سطح جهان محسوب می شود، در این سلسله کارگاه ها، راهکارهای ارتقا سطح اثرگذاری علمی در ابعاد مختلف فنآورانه، نوآورانه، اجتماعی، اقتصادی و دانشگاهی ارائه شد.

این امر به طور مستقیم بر رتبه دانشگاه در نظام های رتبه بندی و همچنین جایگاه دانشگاه در عرصه های بین المللی اثر می گذارد. در حال حاضر مهمترین شاخص برای سنجش میزان اثرگذاری یا مرجعیت علمی تعداد استنادهای دریافتی است.

در پایان این کارگاه دو روزه شرکت کنندگان از برگزاری چنین نشستی ابراز رضایت کرده و همکاری با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام را باعث رشد کمی و کیفی تولیدات علمی و ارتقا جایگاه دانشگاه های خود در رتبه بندی های بین المللی  دانسته و خواستار برگزاری کارگاه های مشابه در آینده نزدیک شدند.

اختتامیه این کارگاه در ساعت ۴:۳۰ بعداز ظهر روز ۱۵ اسفند انجام پذیرفت.

کمک به ارتقا سطح اثرگذاری علمی دانشگاه های عضو OIC و منطقه از جمله اهداف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری است که در این راستا تاکنون کارگاه های مختلفی برای محققان و سیاستگزاران علمی کشورهای اسلامی برگزار شده است که از آن جمله می توان به کارگاه های برگزار شده در دانشگاه های پاکستان (UHS)، مالزی (UiTM USM, UTM, ، UPM)، و هند (دانشگاه جامیا میلیا اسلامیا ، مرکز تحقیقاتی نیس کر هند، دانشگاه IIT دهلی، دانشگاه IIT رورکی) از سال ۱۳۹۵ تاکنون اشاره کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، اخبار تقریبی این خبرگزاری در هفته‌ای که گذشت به شرح ذیل است: 

*پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری

نماینده سابق حضرت امام و مقام معظم رهبری در منطقه کردستان در پیامی درگذشت ماموستا ملا احمد فخری را تسلیت گفت.

*سعادتی در گفت‌وگو با تقریب: واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی بر این باور است ایران با واکنش قاطع و هوشمندانه معادله رژیم نامشروع اسرائیل  مبنی بر تثبیت خود به عنوان نیروی مسلط در منطقه را برهم زد، پاسخی که ضعف و سستی اسرائیل را بعد از طوفان الاقصی نمایان‌تر کرد.

*ماموستا ابن الخیاط در گفتگو با تقریب: مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب

امام جمعه اهل سنت و مدیر مدرسه شافعیه سقز، بیان کرد: مشکلات عدیده جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به نظرات و توصیه های علمای جهان اسلام است؛ اینکه دشمنان از نفوذ و هر نوع آسیب بر پیکره اسلام استفاده می کنند از عدم همراهی حاکمان کشورهای اسلامی با علما است.


*عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با تقریب: هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: صهیونیسم بین الملل و دشمنان اسلام هیچ دلسوزی نداشته و موجودیت اهل سنت و شیعه را به ضرر خود می دانند؛ از هر راه و مسیر که بتوانند اسلام را تضعیف کنند وارد می شوند.

*آخوند میرابی در گفتگو با تقریب: مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان

امام جمعه اهل سنت حامد قره تپه ترکمن، بیان کرد: یکی از راه های نجات امت اسلامی عمل نمودن به سنت وسیره پیامبر اکرم صلوات الله علیه می باشد، به خصوص رهبران و سردمداران مسلمانان دنیا هستند که می توانند با بهره گیری و ارشادات پیامبر اکرم پیرامون مسائل جوامع اسلامی تعقل و تدبیر سودمندی را برنامه ریزی نمایند.

*حجت الاسلام مهاجرنیا در گفتگو با تقریب: قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است

استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، بیان کرد: دو واژه "امت" و "واحده" هماهنگ و همسو هستند؛ آنچه ما به دنبال آن هستیم پیروان اسلام یا کسانی هستند که از دین مبین اسلام پیروی می کنند و آهنگ واحدی به اهداف اسلام دارند.
 
*آیت الله مقتدایی در گفتگو با تقریب: هدف صهیونیسم از بین بردن اسلام است/ تقویت اتحاد اسلامی؛ وظیفه اصلی امت اسلامی

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: باید یک وحدت کامل و تمام بین ملت داشته باشیم، همه پشتیبان یکدیگر بوده و از این نظام حمایت کنند و ملت های مظلوم عالم به مانند غزه را همراهی کنند تا دشمن که تاکنون شکست خورده و از این به بعد نیز شکست بخورد.

*حجت الاسلام میرعمادی در گفتگو با تقریب: اتحاد کشورهای اسلامی سبب پیروزی امت اسلامی بر رژیم صهیونیستی است

نماینده سابق ولی فقیه در لرستان، بیان کرد: دشمنان اسلام در اهداف خود یکپارچه هستند که می طلبد کشورهای اسلامی نیز وحدت و انسجام عملی داشته و یکپارچگی خود را جهت پیشبرد اهداف اسلام حفظ کند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان