Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مسئولان فعلی از مسئولان در زمان شاه هم پر رو تر هستند و با وقاحت اموال مردم و نظام را چپاول می کنند که لازمه برخورد با آنها، پیگیری طرح اعاده اموال مسئولان است.

احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص طرح اعاده اموال مسئولین اظهار داشت: باید در نظر داشته باشیم که اگر با نگاه الهی و دینی به این موضوع نگاه کنیم این یک اقدام واجب در هر زمان و در هر حکومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه همواره مسئولان هر نظام و هر حکومت اعم از اسلامی و غیر اسلامی در معرض فساد و اشتباه هستند، گفت: اصل 49 قانون اساسی تنها مخصوص مسئولان قبل از انقلاب نبوده است و مسئولان در نظام جمهوری اسلامی از فساد در امان نیستند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اصل 49 قانون اساسی بیان می کند که هرگاه هر ثروتی که نامشروع باشد مانند اختلاس، تبانی در معاملات، ربا و ... وارد مال یک فرد شود به ویژه اگر آن فرد مسئولیتی داشته، باید این اموال از وی باز پس گرفته شوند.

 

رئیس دیده بان شفافیت و عدالت خاطرنشان کرد: برخی گمان می کنند تنها در زمان شاه این اتفاقات می افتاده است اما برخی از مسئولان در جمهوری اسلامی بیشتر از مسئولان زمان شاه به بیت المال دست درازی و مال نامشروع کسب کرده اند.

 

توکلی با بیان اینکه اصل 49 یک اصل زنده و مستمر است، عنوان کرد: فساد از ابتدای خلقت بشر وجود داشته است و از همین رو رسیدگی به اموال مسئولان مخصوص دوره خاصی نیست و همواره باید مورد بررسی قرار بگیرد.

 

وی در ادامه تصریج کرد: برخی مسئولان فعلی از مسئولان در زمان شاه هم پر رو تر هستند و با وقاحت اموال مردم و نظام را چپاول می کنند که لازمه برخورد با آنها، پیگیری طرح اعاده اموال مسئولان است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سازمان دیدبان شفافیت و عدالت اموال برخی از مسئولان را بررسی کرده است و حتی رد پای ثروت هنگفتی که یک معاون وزیر اقتصاد به دست آورده است را در شرکت المهدی پیدا کرده ایم.

 

رئیس دیده بان شفافیت و عدالت در پایان تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی دیدبان شفافیت و عدالت بررسی اموال نامشروع برخی از مدیران است و در همین راستا می تواند کمک هایی به قوه قضاییه یا هر نهاد اجرایی مسئول ارائه بدهد.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با نظام بانکی شوخی ندارد

ایسنا/اصفهان سخنگوی دولت گفت: اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد آنها را در مسیر درست ببریم.

علی بهادری جهرمی در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان اظهار کرد: باید بتوانیم تورم نرخ مسکن را مهار کنیم، در این راستا در طرح نهضت ملی مسکن آورده دولت زمین است و تا جایی که می‌توان باید زمین‌های تک واحد و ویلایی به متقاضیان داده شود. اگر همه دست به دست هم دهیم جهش تولید که گفته مقام معظم رهبری است اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه منابع را به سمت اولویت‌ها سوق دهید، ادامه داد: تجارت خارجی ما در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۱۰.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشته، پس تبادلات ارزی دارد انجام می‌شود و حال منابع ارزی کشور خوب است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی از نهضت‌های دولت تکمیل پروژه‌ها و قوانین نیمه تمام است، گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری ناسالم بدون اینکه اتفاق خاص اجتماعی و اقتصادی رخ دهد، منحل شد که نشان می‌دهد دولت اهل شعار نیست، بلکه اهل عمل است. نظام بانکی متوجه شده است دولت با آنها شوخی ندارد و با هر تخلفی برخورد می‌کند. این دولت اهل اراده و تصمیم است. مصمم هستیم منابع بانکی را به سمت حوزه‌های تولید و مولد سوق دهیم.  

بهادری جهرمی تصریح کرد: زمانی که این دولت شروع به کار کرد تورم تولید کننده ما ۱۰۳ درصد بود که به سختی این عدد اکنون به حدود ۲۳ درصد رسیده است. برخی‌ها فکر می‌کنند که در دهه ۹۰ فقط در حوزه اقتصادی مشکل داشتیم، اما در حوزه اجتماعی، فرهنگی و... هم قابل دفاع نبوده است، حل این موضوعات زمان می‌برد و باید درباره اینکه در دهه ۹۰ چه گذشته است کتاب‌ها نوشت. اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد که آنها را در مسیر درست ببریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد