Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز از طرح ویژه شهرداری برای تشکیل مثلث گردشگری «تبریز – اصفهان – شیراز» برای جذب گردشگران خارجی خبر داد.
ایرج شهین‌باهر در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، در خصوص جلسه مشترک با شهرداران شیراز و اصفهان در حاشیه نشست شهرداران کلانشهرها در اصفهان، گفت: شهرداری تبریز در نظر دارد با تعریف سیاست‌های تشویقی گردشگران اروپایی و آسیای دور را جذب کند که بر اساس این طرح، برای تورگردانان تورهای گردشگری اروپایی و آسیای دور به ازای هر گردشگر، مبلغی از سوی اتاق بازرگانی و شهرداری پرداخت خواهد شد که در جلسه با شهرداران اصفهان و شیراز مقرر شد تبریز مقصد اول، اصفهان مقصد دوم و شیراز مقصد سوم این تورها باشد و شهرداری و اتاق بازرگانی شهرهای اصفهان و شیراز هم همچون تبریز به تورگردانان پول پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در صورت اجرای این طرح و ارایه‌ی خدمات به تورهای اروپایی و آسیای دور، شاهد حضور گردشگران خارجی در تبریز، اصفهان و شیراز خواهیم بود.
شهردار تبریز در رابطه با طرح تبادل گردشگر بین تبریز و اصفهان، خاطرنشان کرد: بر اساس صحبت‌های انجام شده با استاندار و شهردار اصفهان، تعدادی از هتل‌ها و فضاهای گردشگری تبریز برای گردشگران اصفهانی و تعدادی از هتل‌ها و فضاهای گردشگری اصفهانی برای گردشگران تبریزی تخفیف ویژه در نظر می‌گیرند تا از این طریق تبادل گردشگر میان این دو شهر انجام شود. 
وی خاطرنشان کرد: توافقات انجام شده در سفر اصفهان هنوز قطعی نشده و نیاز به بررسی بیشتر دارد.
شهردار تبریز با اشاره به دیدار با سرمایه‌گذار «تونل آکواریوم اصفهان»، عنوان کرد: بر اساس صحبت‌های انجام شده، مقرر شد شرکت ترکیه‌ای طی سفری به تبریز در خصوص احداث آکواریوم و باغ پرندگان و خزندگان با شهرداری تبریز مذاکره کرده و اجرای این پروژه را آغاز کند؛ البته توافقات اولیه انجام گرفته و سرمایه‌گذار ترکیه‌ای مشتاق است.
وی در خصوص نشست شهرداران کلانشهرها در اصفهان، اظهار کرد: در این نشست در خصوص موضوعاتی نظیر درآمدهای پایدار، برنامه ششم توسعه و آسیب‌های بودجه‌ی سال 97 دولت برای بودجه‌ی کلانشهرها با حضور استاندار اصفهان بحث و گفت‌وگو شد.
شهین باهر با تأکید بر ضرورت ایجاد مدیریت واحد شهری در کلان‌شهرها، خاطرنشان کرد: علی‌رغم تأکیدات بر ایجاد مدیریت واحد شهری در برنامه‌های توسعه‌ی قبلی، در برنامه ششم توسعه به این موضوع توجه لازم نشده و از طرفی نبود مدیریت واحد برای شهرداری‌ها هزینه به دنبال دارد.
وی در رابطه با سخنانش در نشست شهرداران گفت: عدالت شهری که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، توسط شهرداری‌ و در سایه‌ی درآمدهای پایدار شهرداری اتفاق می‌افتد و در سوی دیگر شهرداری ویترین خدمات دولت بوده و رضایت مردم از شهرداری‌ها منجر به رضایت از دولت هم می‌شود، پس ضرورت دارد دولت برای افزایش درآمدهای پایدار شهرداری اهتمام ورزد. 


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۹۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت