Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه صد روزه دوم معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست برای بازه زمانی اول دی ماه سال تحت عنوان بی‌زباله، منتشر شد.

برنامه صد روزه دوم معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست برای بازه زمانی اول دی ماه سال جاری تا پایان ۱۳ فروردین ماه سال آتی تحت عنوان بی‌زباله، بر موضوع پسماند به عنوان یکی از چالش‌های مهم محیط زیست کشور تمرکز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، برنامه صد روزه دوم معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست برای بازه زمانی اول دی ماه سال جاری تا پایان ۱۳ فروردین ماه سال آتی (۱۳۹۷) که با همکاری و هماهنگی حوزه های ستادی و استانی تدوین و برای اجرا به ادارات کل حفاظت محیط زیست استانی ابلاغ شده است، تحت عنوان «بی زباله»، بر موضوع پسماند به عنوان یکی از چالش های مهم محیط زیست کشور تمرکز دارد.

اجرای «طرح بی زباله» روز ۱۵ بهمن ماه با فراخوان و دعوت کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست از کارکنان این سازمان برای همراهی وی در پاکسازی پارک طبیعت پردیسان همزمان با ۱۶ بهمن ماه به منظور ایجاد و تسری فرهنگ مسئولیت پذیری و باور اصل »از خودمان شروع کنیم« در سطح رسانه ها و جامعه مطرح شد.

در ادامه فراگیری طرح، مدنی با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی در خصوص کاهش تولید و بازیافت زباله و در راستای ابلاغ سازمان حفاظت محیط زیست برای ممنوعیت استفاده از بطری آب معدنی در این سازمان و ادارات تابعه، روز ۱۲ اسفندماه، همزمان با حضور و سخنرانی در شورای شهر رشت از اعضای این شورا خواست، استفاده از بطری آب معدنی در شورا را ممنوع اعلام کنند و پیرو همین پیشنهاد، شورای شهر رشت، ممنوعیت استفاده از بطری آب معدنی و ظروف یکبار مصرف را در همان جلسه به تصویب رساند.

اقدامی مثبت که به فاصله یک روز، از سوی شورای شهر تبریز تکرار شد و رئیس کمیسیون محیط زیست و توسعه پایدار شورای اسلامی شهر تبریز در پایان جلسه رسمی روز یکشنبه ۱۳ اسفندماه این شورا، اعلام کرد، در راستای کاهش تولید زباله های پلاستیکی و فرهنگ سازی در سطح عمومی نسبت به کاهش تولید زباله با محوریت شعار "از خودمان شروع کنیم"، از جلسه آتی شورا، استفاده از ظروف یکبار مصرف و بطری های پلاستیکی آب ممنوع است.

کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست که از ابتدای فعالیت خود در این سمت، یکی از مهم ترین سرفصل های کاری معاونت متبوعش را حرکت در مسیر اجرای برنامه های کوتاه مدت با دستاوردهای مشخص عنوان کرد، حالا با اتخاذ تصمیم انتشار عمومی برنامه صد روزه دوم، گامی مهم در مسیر شفافیت اطلاع رسانی و دسترسی آزاد به اطلاعات برداشته است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اعتلای فرهنگ محیط زیست در جامعه، گفت: اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان الزامی است.

محمدتقی تقی‌زاده امروز هفتم اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته زمین پاک، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی زیست محیطی برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی ضروری است در همین راستا آموزش‌های لازم برای دانش‌آموزان ابتدایی یک مدرسه دخترانه در روستای پسیخان به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد.

وی با اشاره به لزوم اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان، افزود:  برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته زمین پاک با مشارکت یکی از صنایع فعال در شهرستان در خصوص مباحث زیست محیطی برگزار شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت گفت: کارشناسان این اداره با حضور در بین دانش آموزان و ارائه موشن‌گرافی‌های زیست محیطی، آنها را با مفاهیم ساده محیط زیست آشنا کردند.

تقی‌زاده درباره آموزش‌های ارائه شده به دانش آموزان، تصریح کرد: آموزش تعاریف و مفاهیم زیست محیطی همچون تفکیک از مبدا،  موجودات زنده و حیوانات در خطر انقراض، جلوگیری از شکار و صید، تنوع زیستی، صرفه جویی در مصرف آب و روش‌های نگهداری و محافظت از گیاهان و جانوران همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از مهمترین بخش‌های آموزش محیط زیست به دانش آموزان است.

 وی با تاکید بر اینکه برای حفظ محیط زیست و تحویل آن به نسل آینده باید فرهنگ سازی کرد، گفت: هر قدر هزینه برای این سنین از کودکان انجام شود خود یک سرمایه‌گذاری ارزشمند محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش زیست محیطی و استمرار این برنامه‌ها برای  اعتلاء فرهنگ محیط زیست ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران