Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: فاطمه راکعی، مشاور شهردار تهران در امور زنان گرچه منشور گفتگوی سیاسی را که به تازگی از سوی وزارت کشور منتشر شده است راهکار مفیدی برای ایجاد اجماع ملی می‌داند اما سرنوشت منشور حقوق شهروندی را یادآور می‌شود و می‌گوید اگر قرار است این منشور نیز به سرنوشت منشور حقوق شهروندی مبتلا شود کاری از پیش نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راکعی گفت: «منشور گفتگوی سیاسی که وزارت کشور آن را منتشر کرده می‌تواند مفید و ارزشمند باشند اما باید برای آن ضمانت اجرایی در نظر گرفته شود.»
 راکعی توضیح داد: «منشور حقوق شهروندی در دولت یازدهم تدوین و منتشر هم شد که این منشور یکی از اقدامات ارزشمند دولت آقای روحانی بود، اما متأسفانه بعد از انتشار آن ما مکرراً شاهد نقص حقوق شهروندی بودیم؛ این اتفاق‌ها نشان می‌دهد که منشور حقوق شهروندی فقط روی کاغذ بود و در عمل ضمانت اجرایی نداشت.»
 این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تأکید بر لزوم وجود ضمانت اجرایی برای طرح‌هایی چون منشور حقوق شهروندی یا منشور گفتگوی سیاسی یادآور شد: «مادامی که نهادهایی فراتر از دولت، مجلس و نهادهای رسمی می‌توانند به راحتی قانون‌گریزی کنند و کسی هم نتواند به آنان اشکال وارد کند چنین منشورهایی و نظایر آن‌ها نمی‌تواند در حل معضلات کشور چندان نقش‌آفرین باشد.»
 راکعی در همین حال تأکید کرد: «تنها در صورتی می‌توان به اثرگذاری منشورهایی چون منشور حقوق شهروندی و منشور گفتگوی سیاسی خوش‌بین و امیدوار بود که ضمانت اجرایی برای آنها در نظر گرفته شود و همچنین دولت مصمم به اجرای آن باشد.»
 او همچنین یادآور شد: «دولت باید در تدوین چنین منشورهایی با همه جریان‌ها و گروه‌های سیاسی نظرخواهی و مشورت کند و با جمع‌بندی نظرات منشور را تدوین کند.»
 راکعی از مسئولان دولتی که منشور گفتگوی سیاسی را تدوین کردند خواست کاری کنند که این منشور به سرنوشت منشور حقوق شهروندی مبتلا نشود.
 منبع: اعتمادآنلاین

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • افزایش حقوق سربازان اجرایی می‌شود؟
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی