Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: کارشناس مسئول پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه خدمات مشاوره روانشناختی تلفنی به ۲۳ هزار نفر در ۹ ماهه امسال ارائه شده، گفت: این خدمات از طریق ۱۰ پایگاه سلامت اجتماعی ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، زهرا بذلی امروز (16 اسفند) در پنجمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان اظهار کرد: طرح مشارکت اجتماعی دانش آموزان با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی در 60 کلاس پایه ششم به صورت پایلوت برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد با رویکرد اجتماع محور در 36 محله شهری و 33 محله روستایی و 57 مهد های کودک اجرا شده، گفت: امسال طرح خانه و مدرسه با هدف تحکیم بنیان خانواده در سه مهدکودک و برای 120 نفر اجرا کردیم.

 

کارشناس مسئول پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی از اجرای طرح آزمایشی مصون سازی کودکان و خانواده آنان در برابر سوء مصرف مواد مخدر در 2 مهدکودک خبر داد و افزود: همچنین ارائه خدمات کاهش آسیب از نوع اسکان و خدمات به معتادین متجاهر و بی خانمان و ارائه خدمات کاهش آسیب در چهار مرکز دی ای سی استان از دیگر اقدامات بهزیستی در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است.

 

بذلی با بیان اینکه در راستای کاهش طلاق طرح مشورت و طرح با مشاورین، طرح آموزش پیش از ازدواج اجرا خواهد شد، ادامه داد: آموزش های مهارتهای ازدواج به متقاضیان ازدواج که به مشاوره ژنتیک نیاز دارند در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ارائه شده است.

 

به گفته وی دوره آموزشی پیش از ازدواج از ابتدای سال جاری تاکنون برای 2 هزار و 600 نفر برگزار شده است.

 

کارشناس مسئول پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی زندگی خانواده برای 2 هزار و 600 نفر در سطح استان، گفت: همچنین خدمات مشاوره پیش از ازدواج به 600 نفر از طریق مراجعه به مراکز مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی در 9 ماهه امسال ارائه شده است.

 

بذلی با بیان اینکه خدمات مشاوره روانشناختی تلفنی به 23 هزار نفر در 9 ماهه امسال ارائه شده، عنوان کرد: این خدمات از طریق 10 پایگاه سلامت اجتماعی ارائه شده است.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند