Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، از انجام برآورد ملی نیروی انسانی برای اکثر رشته‌های تخصصی و عمومی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ضمن اشاره به برخی برنامه‌های معاونت آموزشی گفت: انتظار این است در سال ۹۷ به صورت جدی تری به بحث تحول در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه‌ها پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لاریجانی با بیان اینکه کوریکولوم پزشکی عمومی بازبینی و به دانشگاه‌ها ارسال شده است، گفت: در این کوریکولوم به آموزش در عرصه توجه ویژه‌ای شده و لازم است مسئولین دانشگاه‌ها به این موضوع به طور جدی بپردازند؛ چرا که این برنامه یک دوره جدید در پزشکی عمومی است.

وی خاطرنشان کرد: روی این برنامه کار زیادی شده و همه دانشکده‌های پزشکی کشور در تدوین برنامه مشارکت داشته‌اند. انتظار این است که همه دانشگاه‌ها این دوره را درست اجرا کنند و به زودی ارزیابی اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها آغاز خواهدشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: کورویکولوم‌های سایر رشته‌ها از جمله دندانپزشکی و داروسازی هم بازبینی شده که لازم است دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌های آموزشی جدید اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در بحث برآورد نیروی انسانی کار زیادی انجام شده گفت: برای اکثر رشته‌های تخصصی و عمومی برآورد ملی نیروی انسانی انجام و با توافق جمعی تمامی حوزه‌های وزارت بهداشت در شورای گسترش مصوب شده است. برای رشته‌های Ph.D هم این کار در حال انجام است و تا چندماه آینده نهایی خواهد شد.

لاریجانی تاکید کرد: با انجام این برآورد‌ها اکنون می‌دانیم در سطح ملی در هر رشته و مقطعی برای ۵ تا ۱۰ سال آینده چقدر باید نیروی انسانی تربیت کنیم. کار بعدی این است که این محاسبات برای مناطق آمایشی انجام و برآورد شود در هر منطقه چقدر باید نیرو تربیت شود.

وی افزود: پس از مشخص شدن نیاز‌های مناطق قراردادی با مناطق آمایشی منعقد می‌شود و استراتژی این است که همه مناطق در ۵ سال آینده ۷۰ درصد نیروی انسانی خود را درون منطقه تربیت کنند. همه دبیرخانه‌های معاونت آموزشی وزارت بهداشت در حال طراحی نقشه آمایشی تربیت نیروی انسانی هستند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: دانشگاه‌ها باید آماده شوند که متناسب با سند برآورد نیروی انسانی توزیع منطقه‌ای خود را ساماندهی کنند. برای این برآورد‌ها کار خیلی زیادی انجام شده و دانشگاه‌ها نیز باید برای اجرای این برآورد‌ها تلاش نمایند.

 لاریجانی اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌هایی برای ماندگاری اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها صورت گرفته است که با نظر تمام دانشگاه‌ها نهایی خواهد شد.

وی از برنامه‌ریزی‌هایی برای ارتقای آزمون‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: برخی از دوره‌های آموزشی طولانی هستند و فردی که فارغ التحصیل شده در سن بالا وارد بازار کار می‌شود. در حال برنامه ریزی هستیم که ترتیبی اتخاذ شود که افراد زودتر وارد بازار ارائه خدمات شوند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه دوره MBA مدیریت حوزه آموزش طراحی شده است بیان داشت: هدف این است که افراد با ویژگی‌های خاص حوزه آموزش آشنا شوند و بتوانند برای ارتقای کیفیت حوزه آموزش تلاش کنند. این دوره به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی درخصوص منابع حوزه آموزش گفت: وزارت بهداشت با چالش‌های زیادی مواجه است و در حوزه آموزش بخش اعظمی از اعتبارات را برای حقوق پرسنل مصرف می‌شود و لازم است مسئولین دانشگاه‌ها از اعتبارات و درآمد‌های اختصاصی به آموزش کمک کنند.

 لاریجانی گفت: امروز حوزه آموزش استراتژی روشنی دارد و اگر روسای دانشگاه‌ها به حوزه آموزش کمک کنند، دانشگاه‌ها می‌توانند در عرصه‌های ملی و بین المللی بدرخشند.

وی خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: حجم کار معاونین آموزشی دانشگاه‌ها بسیار بالا است و ایشان در حین انجام این کار‌های روزانه می‌بایست در حوزه آموزش تحول ایجاد کند لذا نیازمند حمایت ویژه هستند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: برنامه‌های تحول با متدولوژی روشنی تدوین شده و اسناد بالادستی آموزش عالی کشور در تدوین این برنامه‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به مستندات حوزه آموزش علوم پزشکی گفت: بسیاری از تجربیات حوزه آموزش در ۴ سال گذشته در کتابی گردآوری شده که مسئولین دانشگاه‌ها می‌توانند برای کار‌های خود از این تجارب استفاده کنند.

 لاریجانی اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را ماموریت اصلی حوزه آموزش ذکر کرد و گفت: از تمامی مسئولین دانشگاه‌ها می‌خواهیم در سال ۹۷ به طور جدی تری به حوزه آموزش بپردازند و این سال را به استقرار کامل این بسته‌ها اختصاص دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد

موسی عبادی گفت: هدف از اجرای این طرح، جمع آوری اطلاعات لازم برای بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری افراد جامعه است و دقت و صحت در این اطلاعات، با ارائه تصویری صحیح از وضعیت بیکاری در جامعه، موجب ارتقای کیفیت نتایج آمارگیری می‌شود و در نهایت، امکان برنامه ریزی بهتر برای کاهش میزان بیکاری کشور و بهبود شرایط زندگی مردم را فراهم می‌کند.

سرپرست معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه هدف نهایی از اجرای طرح آمارگیری نیروی کار، شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار و تغییرات آن است افزود: این هدف از طریق برآورد شاخص‌های فصلی و سالانه نیروی کار در سطح کل کشور ، برآورد تعداد سالانه در سطح کل کشور و استان‌ها، برآورد تغییرات فصلی و سالانه شاخص‌های نیروی کار در سطح کل کشور و استان‌ها و برآورد تغییرات سالانه‌ی شاخص‌های نیروی کار در سطح استان‌ها تامین می‌شود.

به گفته او، این طرح به مدت ۱۴ روز با مراجعه به خانوارهای شهری و روستایی و شناسایی افراد ۱۵ ساله و بیشتر اجرا می‌شود و بعد از اتمام آمارگیری ، در فصول بعدی دوباره برای برآورد تغییرات صورت گرفته، به این خانوارها مراجعه می‌شود.

عبادی بیان کرد: اجرای این طرح از پانزدهم اردیبهشت ماه با مراجعه به نمونه‌های جامعه هدف شامل ۱۲۸ خوشه شهری و روستایی ۱۲ خانواری و اعضای این خانوارها طبق تعریف، شروع و تا تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: نتایج این طرح به صورت فصلی و سالانه در قالب شاخص‌های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر، شامل «نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت اشتغال، نرخ بیکاری و سایر شاخص‌های نیروی کار، از طرف مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد