Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دویچه وله، نیروی دریایی ژاپن برای نخستین بار یک زن به نام «ریوکو آزوما» را فرمانده ناوهای نیروی دفاعی دریایی این کشور کرد.

این یگان شامل ناوشکن هلیکوپتربر کلاس ایزومو –بزرگترین کشتی جنگی نیروی دریایی ژاپن- است. تقریباً 400 ملوان روز سه‌شنبه برای برگزاری مراسم تحویل پست آزوما در «یوکوهاما» نزدیک توکیو شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نخستین زنی است که در ژاپن یک ناوگروه را فرماندهی می‌کند. این زن برجسته بر یگانی از 4 کشتی و 1000 خدمه فرماندهی می‌کند. تنها 30 نفر از خدمه این ناوگروه زن هستند.

آزوما در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «من به اینکه زن هستم فکر نمی‌کنم و تمام انرژی خود را روی انجام وظایفم به عنوان فرمانده متمرکز می‌کنم». وقتی از آزوما پرسیدند که آیا قصد دارد یک الگو باشد، او در جواب گفت: «من می خواهم فردی باشم که الهام بخش دیگران است».

افسران زن نیروی دفاعی دریایی ژاپن شامل چهار کاپیتان (ناخدا) و یک دریابان هستند. یکی از سخنگویان نیروی دفاعی دریایی ژاپن گفت: «این نخستین باری است که یک زن به این سمت گماشته می‌شود، اما او به علت زن بودنش انتخاب نشده است».

نیروی دریایی ژاپن 154 کشتی، 346 جنگنده و 45800 نیرو دارد. وظیفه اصلی این نیروها کنترل خطوط دریایی ژاپن و گشت زنی در آبهای ساحلی است. این نیروها همچنین در عملیات‌های حفظ صلح سازمان ملل متحد و عملیات‌های منع دریایی که مختص معطل یا نابود کردن نیروهایی هستند که متحدانشان را هدف قرار داده‌اند، شرکت می‌کنند.

آزوما 44 ساله در سال 1996 به نیروی دریایی ژاپن پیوست. در آن زمان زنان اجازه خدمت کردن روی کشتی را نداشتند. اما این قانون 10 سال پیش تغییر کرد. البته هنوز هم تعداد مردان در زیردریایی‌های ژاپن بیشتر از زنان است.

در حال حاضر حدود 14 هزار زن (معادل 6 درصد از کل نیروها) در نیروی دریایی ژاپن خدمت می‌کنند. نیروی دریایی ژاپن قصد دارد درصد این نیروها را تا سال 2030 به 9 درصد برساند. اقتصاد ژاپن که نسبت به دیگر کشورهای توسعه یافته از لحاظ برابری جنسیتی عقب مانده است به دلیل کاهش نرخ تولد و نیروی کار مجبور شده در جهت به کارگیری زنان حرکت کند. دولت پیش‌بینی کرده است جمعیت افراد 18 تا 26 سال از 11 میلیون نفر در سال گذشته به 7 میلیون نفر در سال 2065 کاهش می‌یابد.

 

انتهای پیام/

یک زن در ژاپن فرمانده ناو شد+ تصاویر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد

شینهوا نوشت که فوجیان حدود ساعت هشت صبح به وقت محلی لنگرگاه «جیاننان» در شانگهای را ترک کرد. در این آزمایش «ثبات و قابلیت توان رانشی و سامانه‌های الکترونیکی» فوجیان سنجیده خواهد شد.

فوجیان پس از «لیائونینگ» و «شاندونگ» سومین ناو هواپیمابر چین و بزرگترین کشتی نیروی دریایی این کشور است.

ناو هواپیمابر فوجیان که برای اولین بار در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد- تیر ۱۴۰۱) از آن رونمایی شد، کاملا به صورت داخلی طراحی و ساخته شده است.

این ناو هواپیمابر بزرگتر و به لحاظ فناوری پیشرفته‌تر از شاندونگ (رونمایی شده در ۲۰۱۹) و لیائونینگ است که چین در سال ۱۹۹۸ از اوکراین خرید و آن را بازطراحی کرد.

به غیر از ناو‌های هواپیمابر کلاس فورد (یک کلاس جدید از ناو‌های هسته‌ای توسعه یافته برای نیروی دریایی آمریکا)، فوجیان تنها ناو هواپیمابر در جهان خواهد بود که مجهز به آخرین سامانه الکترومغناطیسی پرتاب هواپیما است.

شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین بار‌ها افزایش آمادگی جنگی و پیشرفت‌های فناوری پیش از صدمین سالگرد تاسیس ارتش خلق چین در سال ۲۰۲۷ را خواستار شده است. برخی از افسر‌های نظامی آمریکا پیشتر مدعی شدند که چین تا آن سال یک حمله نظامی برای گرفتن تایوان را آغاز می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • تحقق وعده صادق با ۲۰ درصدتوان نیروها
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد