Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به کیفیت آردها گفت: سبوس‌گیری بیش از حد تعریف شده( ۱۳.۵ درصد) در واحدهای نانوایی‌ یارانه‌ای پز زنجان نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه آرد نانوایی‌های یارانه‌ای از طریق سامانه آرد فروخته می‌شود، اظهار کرد: در این روش درصد سبوسگیری نیز ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با همکاری شرکت غله استان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان و کارگروه سلامت ۱.۵ درصد به سبوس آردها اضافه شده و از ۱۵ درصد به ۱۳.۵ درصد رسیده است یعنی درصد سبوس‌گیری نان لواش یارانه‌ای و نان تافتون به ۱۳.۵ درصد رسید.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه سبوسگیری ۱۸ درصد مربوط به نان بربری بوده که آن هم براساس استاندارد است، ابراز کرد: بیشتر سنگکی‌ها نیز در شهرستان زنجان آزاد پز بوده و تعداد واحدهای یارانه‌ای پز محدود است که برای واحدهای یارانه‌ای ۷ تا ۱۰ درصد تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه واحدهای نانوایی آزادپز از طریق سامانه تعریف شده، خرید آرد ندارند و ملزم به خرید از شرکت غله نبوده و از هر کدام از شرکت‌ها می‌توانند اقدام به خرید کنند، بیان کرد: نظارت در این خصوص بر عهده ما نیست و نظارت ما بر آرد واحدهای یارانه‌ای در حهت امر پژوهش انجام می‌شود.

ایزدی با بیان اینکه ما کوچکترین مورد از سبوسگیری بیش از حد را به مراجع برخورد کننده از جمله بازرسی صنعت و معدن معرفی می‌کنیم، خاطرنشان کرد: در مورد آنچه که ما خودمان تهیه و در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌دهیم، کنترل‌های لازم انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نان‌های سنگک به سمت تیره شدن و سبوس‌دار شدن  پیش رفته است، گفت: زمانی رقابت غلطی ایجاد شده بود که مردم فکر می‌کردند که نان‌های سفید بهتر هستند در حالی که هرچقدر نان تیره‌تر و دارای سبوس بیشتری باشد برای سلامتی بهتر بوده و فیبر بیشتری دارد.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با تاکید بر اینکه نباید این رقابت غلط اکنون نیز شکل بگیرد و مردم به سراغ نان‌های سفید بروند، اظهار کرد: تصمیم ما در شرکت غله به این شکل بود که در نان‌های یارانه‌ای به سمت نان‌های سبوس‌دار و تیره برویم.

وی با اشاره به اینکه در بحث آزادپزها نیز باید نظارت‌های توسط دستگاه‌های نظارتی مسئول انجام شود، افزود: متاسفانه گاهی کارخانجات دیگر استانها اقدام به فروش آرد به واحدهای آزاد پز می‌کنند و سبب ایجاد این فضا شده و ممکن است شاهد سبوس‌گیری بیش از حد هم باشیم.

ایزدی با بیان اینکه باید مراقب آرد کارخانجات دیگر استانها بود، عنوان کرد: در این راستا دستگاه‌های نظارتی ما باید با جدیت بیشتری به این ورود کنند، در خصوص واحدهای یارانه‌ای موردهای جزئی مشاهده شد که برخوردهای لازم  نیز انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسازی عجیب ابزار تقلب در بدن داوطلبان

به گزارش تابناک، عبدالرسول پورعباس شب گذشته با حضور در یک برنامه تلویزیونی به تشریح تمهیدات سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری کنکور اشاره کرد و گفت: در هیچ کدام از حوزه‌های امتحانی نوبت اول کنکور قطع نمی‌شود، دیگر این موضوع ضرورتی ندارد. در آن سال که اینترنت قطع شد، امکانات فعلی مقابله با تقلب‌ها در اختیار ما نبود؛ اما اکنون با دستگاه‌های تقلب یاب و آشکارساز حفاظت برقرار است.

وی در ادامه تصریح کرد: تعدادی کلاهبردار به صورت ناجوانمردانه سعی می‌کنند از مردم پول بگیرند. از داوطلبان خواهش می‌کنم که به این افراد پول ندهند. پرونده‌هایی داشتیم که این باند‌های کلاهبردار از داوطلب و خانواده اش اعتراف گرفته‌اند و با این اعترافات آن‌ها را تهدید کرده‌اند. ۱۹ هزار نفر را رصد کردیم که کانال‌های مدعی تقلب را ترک کردند.

معاون وزیر علوم یادآور شد: به تمام داوطلبان توصیه می‌شود این کانال‌ها را تا زمان برگزاری کنکور ترک کنند؛ زیرا اگر با آشکارساز‌ها متوجه شویم که تجهیزات گرفته‌اند حتی اگر از تجهیزات استفاده نکنند هم متخلف محسوب شوند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اینکه تجهیزات هندزفری و موبایل واره در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است، افزود: روز گذشته دو کانال بزرگ با ۵۰ هزار فالور را دستگیر کردند. دلیل اینکه خریداری تجهیزات تخلف محسوب می‌شود، این است که تعداد زیادی از داوطلبان رفتند تجهیزات هندزفری و موبایل واره خریده‌اند. این دستگاه‌ها در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است. فرد در ابتدایی که وارد حوزه می‌شود، به محض روشن شدن آن توسط دستگاه‌های ما سیگنال‌ها دریافت می‌شود و صورت جلسه می‌شود.

پورعباس تاکید کرد: برخی از افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و ابزار‌های جاسوسی برای کنکور را در بدن کار گذاشته‌اند. حتی قبل از فرآیند آزمون هم اگر داوطلب این ابزار‌ها را داشته باشد متخلف محسوب می‌شود و از آزمون محروم می‌شود. این موبایل واره‌ها ابزار جاسوسی هستند و اگر خریداری شود؛ یعنی شبکه‌ای پشت این موضوع است. موبایل ساده‌ای نیست که بتوان آن را یک تخلف محسوب کرد. بسیاری از این افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و این ابزار‌ها را در بدن کار گذاشته‌اند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با ابزار‌های جاسوسی از سوال عکس بگیرند، اظهار کرد: با توجه به تمام تمهیداتی که در نظر گرفته شده است امکان ندارد که تا قبل از بازشدن در مخزن هیچ انسانی با سوالات تماس داشته باشد. تا ساعت ۸ صبح که سوالات در قرنطینه است هیچ امکانی برای دسترسی به سوال وجود ندارد. اما ما می‌دانیم که عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با این ابزار‌های جاسوسی از سوال عکس بگیرند و به بیرون ارسال کنند و در بیرون عده‌ای این سوالات را حل کنند.

به گفته وی، پارسال سه نفر سه صفحه را عکس گرفتند و در عرض چند دقیقه دستگیر شدند. ممکن است عکسی بیرون بیاید؛ اما مطلقاً پاسخی به حوزه نمی‌رود. همه دستگاه‌های مخابراتی را پارسال کشف کردیم و امسال هم با دستگاه‌های آشکارساز تمام حوزه‌ها را پوشش می‌دهیم.

پورعباس یادآور شد: نظام آموزش عالی بر اساس عدالت آموزشی و کارآیی سنجش ورودی دانشگاه‌ها تعریف می‌شود. یک مصوبه‌ای علاوه بر مصوبه سال گذشته در شورای امنیت کشور تصویب شد تا آزمون سراسری به سلامت برگزار شود. داوطلبی که در جلسه آزمون گرفتار شود متخلف محسوب می‌شود. مجرمان با متخلفان متفاوت هستند و پلیس فتا وقتی افراد شبکه‌های متقلب را دستگیر می‌کند آن‌ها با یک تا ۵ سال زندان مواجه خواهند بود.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • جاسازی عجیب ابزار تقلب در بدن داوطلبان
  • مدل تازه تقلب در کنکور؛ پای ابزار جاسوسی در بدن وسط آمد!
  • رقابت ۱۵ هزار و ۷۰۰داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری
  • برخی ابزارهای جاسوسی کنکور را در بدن کار گذاشتند
  • رقابت ۱۵۷۰۰ داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری آغاز شد
  • خرید دو دستگاه کامیون برای شهرداری شهرکرد