Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- درحالیکه فقط 6 ماه تا برگزاری مسابقات آسیایی 2018 باقی مانده، اما هنوز چالش های بسیاری از جمله اتمام پروژه های زیربنایی مورد نیاز، آماده سازی شهرها و ورزشگاهها وهمچنین مقابله با ترافیک و آلودگی هوای جاکارتا، مدیریت و سازمان دهی برنامه ها و هزینه های سنگین برگزاری مسابقات از مهمترین چالش هایی است که اندونزی با آن روبه روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، اندونزی که میزبان مسابقات آسیایی در سال آینده است، نیاز به اقدامات گسترده ساخت وسازبرای آماده سازی ورزشگاهها ، هتل ها، فرودگاهها وبنادر و شهرهایی که بزودی قرار است میزبان میلیون ها نفر گردشگر ورزشی و هزاران ورزشکار باشند، دارد.
دولت اندونزی با آگاهی از این موضوع سرعت پروژه های ساخت و ساز را دراین کشور به منظور اتمام آنها تا پیش از شروع بازی ها افزایش داده ، موضوعی که سبب شده ایمنی این اقدامات در بسیار موارد کاهش یابد.
به همین دلیل ، جوکو ویدودو رئیس جمهوری اندونزی که پروژه های ساخت و ساز یکی از مهمترین برنامه های وی نه تنها برای مسابقات آسیایی 2018 بلکه برای برنامه های تبلیغاتی در انتخابات عمومی سال 2019 محسوب می شود، مجبور شد پس از کشته شدن پنج نفر و مجروح شدن دهها نفر درماههای اخیر، دستور تعلیق موقت فعالیت برخی پروژه های ساخت و ساز را صادر کند.
پروژه های ساختمانی به ویژه نخستین خط حمل و نقل عمومی سریع در اندونزی موسوم به 'ال آرتی' و بخش های دیگری از پروژه های مشابه دراین زمینه ازجمله برنامه متوقف شده ساخت ساز در بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیاست.
البته جاکارتا درصدد است تا برنامه های ساخت مرتبط با بازی های آسیایی را پیش از شروع این مسابقات در به اتمام رساند به ویژه اینکه قرار است میلیون ها گردشگر از سراسر جنوب شرق آسیا برای تماشای این بازی ها وارد اندونزی شوند.
در اوایل ماه جاری و پیش از آنکه 'ویدودو' دستور توقف موقت برخی پروژه های ساخت و ساز را بدهد، هفت نفر کارگر دراثر سقوط یک آسانسور در یکی از این پروژه ها در جاکارتا مرکز اندونزی به شدت آسیب دیدند.
یک ماه پیش همچنین سقف یکی از ساختمان های بورس اندونزی فروریخت که دراین حادثه نیز دهها نفر مجروح به جای گذاشت و علت آن عدم رعایت استانداردهای لازم فنی حین ساخت و ساز اعلام شد.
فساد مالی و سوء مدیریت تاکنون سبب به جای گذاشتن آثار سویی در پروژه های ساخت وسازدر اندونزی داشته است.
اما رئیس جمهوری ویدودو ، همچنان تکمیل اقدامات زیرساختی را در مرکز برنامه های دولت خود به منظور پیشرفت اقتصادی اندونزی قرار داده است.
ویدودو ساختمان سازی وبهینه سازی بخش های فرسوده را یکی از مهمترین گام ها در راستای برنامه های نوسازی دولت و همچنین دستیابی به رشد 7 درصدی اقتصادی سالانه کشورش از میزان 5 درصد کنونی می داند.
وی بارها اعلام کرده است: اگر اندونزی بخواهد در رقابت اقتصادی از دیگر کشورهای منطقه جلوتر بایستاد ناگزیر از توجه به پروژه های زیربنایی و تکمیل آنهاست.
دربرنامه های دولت اندونزی قرار است تا سال 2019 میلادی یک هزار کیلومترجاده دارای عوارض ، 3 هزار و 200 کیلومتر خط راه آهن ، 15 فرودگاه ، دو بندر دریایی، 33 سد جدید و نیروگاه هایی با توان تولید 35 هزار مگاوات برق برای حدود پنج میلیون نفرساخته شود.
با توجه برگزاری مسابقات آسیایی درسال جاری میلادی قراراست بخشی از پروژه ها همزمان با شروع این بازی ها به بهره برداری رسد.
اما اکنون برخی کارشناسان امور زیربنایی درمورد صدمه زدن سرعت ساخت وساز در پروژه های زیرساختی به ایمنی این برنامه ها ابراز نگرانی کرده اند.
این کارشناسان می گویند سرعت دربرنامه ها، مقاطع کاران را برای تحویل به موقع پروژه تحت فشار قرار داده و به همین دلیل از متخصصان کم تجربه هم دراین برنامه ها استفاده می شود.
'مسعانی موکتی' یکی از مقامات ارشد انجمن کارشناسان ایمنی و بهداشت ساختمان سازی اندونزی به رسانه های این کشور گفت: تاکنون هرگز شاهد چنین سرعت و گستردگی در ساختمان سازی درکشور نبوده ایم .
وی افزود: همین امر سبب شده تا حوادث حین و پس از انجام پروژه ها نیز افزایش یابد.
براساس گزارش رسانه های اندونزی در سال گذشته تنها 245 پروژه ساختمانی به ارزش 305 میلیارد دلار در اولویت برنامه های زیربنایی دولت اندونزی قرار داشت .
طبق این برنامه پروژه ساخت و ساز اتوبان سریع السیر جاکارتا که در 20 سال گذشته کنار گذاشته شده بود دوباره از سرگرفته شد.
کارشناسان حوزه ساخت و ساز از دولت اندونزی خواسته اند تا از تعداد این پروژه ها در راستای افزایش ایمنی آنها کاسته شود.
یکی دیگر از مشکلات مسئولان اندونزی برای برگزاری بهینه مسابقات رفع چالش مهم ترافیک گسترده شهر جاکارتا و آلودگی زیاد هوای این شهر است.
جاکارتا با 10 میلیون نفر جمعیت به عنوان یکی از مهمترین مراکز اقتصادی و تجاری کشورهای جنوب شرق آسیا همواره با ترافیک سنگین و خسته کننده ای روبه روست و ترد 4 میلیون دستگاه خودرو 10 میلیون دستگاه موتورسیکلت در آن عملا در بسیاری اوقات تردد راحت دراین شهر را قفل کرده است.
مسئولان برگزار کننده اعلام کردند به ناچار هنگام برگزاری مسابقات برای کاهش میزان ترافیک در شهرهای میزبان بازی ها ، مدارس ، دانشگاهها و اداره جات در مقاطعی تعطیل و یا ساعات کاری کم خواهند شد.
مسئولان اندونزی همچنین اعلام کردند قرار است خط های ویژه تردد خودرو و دستگاههای نقلیه را برای گروههای ورزشی شرکت کننده درمسابقات در شهرهای میزبان بازی ها ایجاد کنند تا این افراد کمتر در ترافیک های درون شهری با مشکل مواجه شوند.
یکی دیگر از چالش های اندونزی رویارویی با هزینه های بسیارزیاد این مسابقات است. مساله ای که ویتنام را از نامزدی میزبانی این دور از مسابقات به دلیل مشکلات مالزی کنار زد.
کمیته برگزاری مسابقات آسیایی پیشتر اعلام کرد: صرفا برگزاری این بازی ها درسال 2018 افزون 480 میلیون دلار هزینه دارد.
طبق گزارش این کمیته بیش از 54 هتل درسه شهر محل برگزاری مسابقات برای استقرار ورزشکاران و هیات های ورزشی حاضر در مسابقات اختصاص یافته است.
براساس پیش‌بینی شورای المپیک آسیا 15 هزار ورزشکار و بیش از 5 هزار و 500 تیم ورزشی از 45 کشور در این دوره بازی‌ها حضور خواهند داشت.
هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا از روز 18 آگوست تا 2 سپتامبرسال جاری میلادی در پایتخت اندونزی به عنوان میزبان اصلی و همزمان در دو شهر دیگر 'پالم بانگ' و ' باندونگ' به عنوان میزبان های مکمل در سه ورزشگاه گلورا، بونگ و کارنو در 47 رشته ورزشی برگزار خواهد شد.
اساق **1599** گزارش: مریم شفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در پنجاه و یکمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های ایران از ورزش به عنوان عاملی منسجم کننده یاد کرد و از همت سازمان متبوعش برای فراهم آوردن امکانات تفریحی و ورزشی در این راستا سخن گفت.

وی افزود: رویکرد ما در سال جدید، مسجد محور و با نگاه به قرارگاه تعلیم و تربیت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تنظیم شده است و بر همین اساس حرکت می‌کنیم. اگر بتوانیم مدارس، مساجد و اماکن ورزشی را با یک‌دیگر پیوند دهیم کار به نحو احسن انجام خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تأکید کرد: با بهره‌مندی از تجربیات برگزاری ۲ دوره مسابقات قهرمان شهر، در سال جاری به سمت برگزاری مسابقات پایتخت‌های آسیایی خواهیم رفت.

اوجاقی در بخش دیگری از اظهارات خود به ارتباط بین ورزش شهروندی و جامعه قهرمانی نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از رویداد‌هایی که تعریف می‌شود مرتبط با حوزه تفریحات است و مواردی مانند همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی، کوهنوردی و... را با مخاطبین مختلف در رده‌های سنی متفاوت شامل می‌شود. بخشی دیگر نیز مانند قهرمان شهر و مسابقه محور است و ما در تلاشیم با برگزاری این مسابقات، شرایط قهرمانی را در یک رشته خاص ورزشی برای صد‌ها یا هزاران نفر در مناطق و محلات شهر تهران ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • اعزام ۳ جوجیتسوکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات آسیایی
  • قدیمی: سرمربی هاکی بانوان در صورت کسب مقام آسیایی می‌ماند
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • ۴ پیروزی ملی‌پوشان امید بوکس در مسابقات آسیایی
  • غیبت ۲ ستاره پرسپولیس در آستانه بازی با سپاهان
  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»