Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: ۱۱۷۰۰ نفر در طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان زنجان ثبت‌نام کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طیب جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به تعداد ثبت‌نام کننده‌ها در طرح اشتتغال پایدار روستایی و عشایری اظهار کرد: ۱۱۷۰۰ نفر در طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری ثبت‌نام کرده‌اند که تاکنون ۳۲ طرح با رقم ۱۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به شبکه بانکی معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اشتتغال فراگیر نیز در مجموع ۱۹۰۰ طرح در سامانه ثبت شده است، ابراز کرد: تا به امروز ۴۹ طرح با رقم ۱۴۷ میلیارد تومان به شبکه بانکی معرفی شده است.

سرپرست مدیریت اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان بیان کرد: از مجموع اعتبارات کشوری که در اشتغال فراگیر ۲۰ هزار میلیارد تومان است سهم استان زنجان ۲۳۴ میلیارد تومان بوده که از این ۲۳۴ میلیارد تومان نیز ۸۷ میلیارد تومان تا به امروز به استان زنجان ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه در اشتغال پایدار روستایی نیز از مجموع ۱۲ هزار میلیارد  تومان کشوری سهم استان زنجان ۲.۳۸ درصد یعنی ۲۸۵ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان زنجان در نظر گرفته شده است.

جعفری گفت: در اشتغال پایدار روستایی پست بانک، بانک کشاورزی، صندوق کارآفرینی و امید و بانک توسعه تعاون اقدام به پرداخت تسهیلات خواهند کرد اما در اشتغال فراگیر اکثر بانکهای دولتی تسهیلات پرداخت خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: در اشتغال پایدار روستایی خود برنامه در سال ۹۷ نیز ادامه خواهد داشت.

سرپرست مدیریت اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: برای اینکه این طرح‌ها از مسیر اصلی خارج نشود، سیستم نظارتی نیز پیش‌بینی شده است، در درجه نخست خود دستگاه‌های اجرایی همچون جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و میراث فرهنگی نظارت مقدماتی را انجام می‌دهند یعنی اهلیت متقاضی را بررسی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه دو فیلتر برای بررسی طرح‌ها پیش‌بینی شده است، گفت: کمیته‌های فنی شهرستان و کمیته فنی استان طرح‌ها را بررسی و مورد تایید قرار می‌دهند و خود بانک نیز بعد از معرفی توجیه فنی و اقتصادی را از متقاضیان دریافت می‌کند.

جعفری با اشاره به اینکه نظارت‌های مستمر نیز ار طرف بانک بر طرحها انجام می‌شود، بیان کرد: پول نیز به صورت مرحله به مرحله به متقاضیان پرداخت می‌شود یعنی بعد از انجام تعهدات یک مرحله پول مرحله بعد پرداخت می‌شود.

وی عنوان کرد: علاوه بر این در مرحله اجرا نیز معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نظارت‌های لازم را انجام خواهند داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان ۳۴ هزار نفر در آذربایجان غربی ثبت نام کردند.

سیروس محمودیان گفت: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.

وی افزود: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش "ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی استان خاطر نشان کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی می‌گردد و اولویت تکمیل ثبت نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

محمودیان ادامه داد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری صد در صد (۱۰۰%) حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و درآینده همزمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده