Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رژیم درمانگر تاکید کرد: به طبع تمامی کشورها، متاسفانه سایز دور کمر افراد در کشور ما نیز به طور معنادار و فاجعه‌آمیزی رو به افزایش است.
دکتر سید رفیع عارف حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی با بیان این مطلب اظهار کرد: چاقی تمامی رده‌های سنی اعم از کودک، نوجوان و بزرگسالان را درگیر کرده که این نیز زمینه‌ساز بیماری‌های بعدی همچون دیابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بروز انواع بیماری‌های خودایمنی را از دیگر مضرات تغذیه‌ی فراوان و نادرست خواند و افزود: ناآگاهی افراد یک جامعه نیز به بروز مشکلات ناشی از تغذیه‌ی نادرست دامن می‌زند و کادر تغذیه باید در آگاهی بخشی به افراد وارد عمل شوند.
وی با بیان این که امروزه هرم غذایی در دنیا تغییر کرده است، اظهار کرد: طبق هرم غذایی معروف، مصرف کربوهیدرات زیاد به عنوان یک منبع سالم به افراد توصیه می‌شد، اما با تغییر هرم غذایی از سال ۲۰۰۵، رژیم غذایی به طور کلی تغییر کرده و غذاهای دریایی به ویژه ماهی، مصرف پروتئین، سبزیجات و میوه‌ی زیاد جایگزین مصرف کربوهیدرات‌ها بوده و سهم 50 درصدی کربوهیدرات‌ها در هرم غذایی کاملا منسوخ شده است.
این رژیم درمانگر در ادامه بر ضرورت مصرف فیبر برای کاهش بیماری‌هایی مانند دیابت و چاقی تاکید کرد.
وی در پایان با ابراز خرسندی از بالینی شدن رشته‌ی تغذیه خاطرنشان کرد: متخصصان تغذیه نیز بایز همچون سایر پزشکان به بالین بیمار رفته و روند درمان را با طی این مسیر تکمیل کنند؛ چرا که بافت بدن بدون تغذیه و تنها با روش‌های دارویی ترمیم پیدا نمی‌کند.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه