Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل گروه خودروسازي سايپا درباره سفر هفته گذشته خود به فرانسه و بازديد از کارخانه پژوسيتروئن مي گويد طرف فرانسوي آماده انتقال فناوري به ايران و کمک به سايپا جهت ارتقاي سطح دانش طراحي خودرو و قطعات است.به گزارش سايپا نيوز؛ مهندس محسن جهرودي که هفته پيش به دعوت کارلوس تاوارس مديرعامل گروه پژوسيتروئن به فرانسه سفر کرده بود در بازگشت به ايران از علاقه مندي دو طرف براي توسعه همکاري ها خبر داده و آن را يکي از مهم ترين دستاوردهاي صنعت خودروسازي ايران مي داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهرودي مي گويد سيتروئن يک خودروساز معتبر جهاني است و برنامه سايپا توليد مشترک دو خودروي سيتروئن C3 و C3RX در سايت توليد مشترک دو گروه در شهر کاشان در نظر گرفته شده است. بنا به گفته مديرعامل سايپا قرار است در آينده خودروهاي ديگري همچون C4 و C6 هم در ايران توليد شوند.
سيتروئن فرانسه از حدود سال 1346 به عنوان مهم ترين شريک تجاري سايپا به شمار مي رفته و در دهه 80 خودرو زانتيا را در اين شرکت توليد کرد که مورد استقبال قرار گرفت؛ پس از برجام که تحريم هاي صنعت خودروسازي در ايران مرتفع شد، اين شرکت تصميم به بازگشت به بازار ايران گرفت و همکار سنتي خود را براي توليد محصولات جديد انتخاب کرد.
مديرعامل گروه سايپا همچنين اعلام کرده که قرار است خودروهاي کلاس شاسي بلند و SUV سيتروئن نيز به سبد توليدات اين شرکت در ايران اضافه شوند.
در بازديدي که مديرعامل سايپا از مراکز تحقيقاتي و مطالعاتي سيتروئن در فرانسه داشته، دو طرف بر سر انتقال دانش فني به ايران و تبديل کردن اين کشور به پايگاه صادرات خودروهاي سيتروئن به سرتاسر جهان مقدمات توافق هاي مهمي را فراهم کرده اند و قرار است در همين راستا ايران به مهم ترين پايگاه توليد سيتروئن در دنيا پس از فرانسه تبديل شود.
جهرودي همچنين در جريان سفر خود به فرانسه از مرکز طراحي موتور، قواي محرکه و شاسي سيتروئن بازديد کرده است.
مديرعامل گروه سايپا همچنين برنامه همکاري مشترک سايپا و سيتروئن را داراي مراحل مختلفي مي داند که قرار است به تدريج با گذر زمان پيش رفته و در سال هاي آتي هم خودروهاي جديدي همزمان با توليد در خاک فرانسه در ايران توليد و صادر شوند.
قرار شده دو شرکت يک هيئت کارشناسي مشترک ايجاد کنند تا تمام مسائل فني مربوط به برنامه همکاري، توسط اعضاي آن پيگيري شود.
همکاري جديد سايپا و سيتروئن مهرماه سال گذشته و همزمان با سفر کارلوس تاوارس به ايران آغاز شد و در روز امضاي قرارداد، او برنامه سيتروئن را توليد خودروهاي باکيفيت و پاسخگويي به نياز بازار ايران و صادرات به بازارهاي خارجي اعلام کرده بود.
همچنين شرکت "پژوسيتروئن"، همکاري خود با ديگر خودروسازي ايراني يعني ايران خودرو را آغاز کرده و محصولات مختلفي از گروه پژو قرار است در اين شرکت توليد شوند.

آدرس کانال خبري سايپا نيوز: telegram.me/saipanews_com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از نجات جان ۴ کوهنورد گمشده در مسیر صعود به قله دماوند با ورود نیرو‌های هلال‌احمر مازندران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران، غلامعلی فخاری مدیرعامل هلال‌احمر مازندران اظهار داشت: ساعت 20 جمعه 14 اردیبهشت، گزارش مفقودی 4 کوهنورد در ارتفاعات قله دماوند به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر مازندران (EOC) گزارش شد.

وی افزود: به دلیل شرایط جوی نامناسب، گروه از مسیر خارج شده بود و در ساعت 20:05 با مرکز EOC مازندران ارتباط تلفنی برقرار کردند.

فخاری ادامه داد: متعاقب  اعلام به مرکز EOC مازندران پس از راهنمایی لازم و ارائه نقطه GPS به اعضاء گروه، بصورت تلفنی کوهنوردان را جهت رساندن به منطقه امن راهنمایی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران بیان کرد: پس از گذشت ساعاتی و عدم ارتباط گروه با مرکز EOC مازندران و پایگاه رینه، یک تیم متشکل از 3 نفر از پایگاه رینه با تجهیزات کوهنوردی به همراه یک گروه کوهنوردی داوطلب مردمی استان البرز جهت جستجو در ساعت 05:00صبح تاریخ 1403/02/14 برای جستجو میدانی به منطقه اعزام شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر مازندران بیان کرد: پس از جستجوی تیم کوهستان پایگاه رینه در ضلع غربی و گروه کوهنوردی داوطلب در ضلع جنوبی که در ساعات اولیه صبح نتیجه‌ای حاصل نشد، در ساعت 10:00 صبح، تیم کوهنوردی داوطلب مردمی اعلام کردند 2 نفر از افراد مفقودی را در قرارگاه مشاهده نمودند که 

وی افزود: به گفته اعضای تیم گمشده، یک نفر از اعضای تیم جهت صعود به قله عظیمت کرده و از سمت ناندل قصد فرود دارد و نفر چهارم هم به بارگاه سوم عظیمت کرده تا تجهیزات جامانده گروه را به سمت پایین انتقال دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • استقرار اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین
  • اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین مستقر شدند
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند