Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و زیرساخت وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی اتصال بنادر بزرگ و مراکز استان‌های کشور به شبکه ریلی و به ویژه استفاده از خطوط راه آهن برای توسعه سواحل جنوبی کشور است. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شانزدهم اسفند ۹۶ قرارداد ساخت راه آهن شیراز بوشهر در محل وزارت راه و شهرسازی منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مراسم با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاون توسعه و زیرساخت وزارت راه، استاندار بوشهر، معاون استانداری فارس و طرف چینی قرارداد ساخت راه آهن شیراز بوشهر برگزار شد.
در ابتدای مراسم خادمی معاون توسعه و زیرساخت وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نیاز سرمایه گذاری خارجی برای تامین منابع مالی شبکه‌های ریلی کشور گفت: یکی از سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی اتصال بنادر بزرگ و مراکز استان‌های کشور به شبکه ریلی و به ویژه استفاده از خطوط راه آهن برای توسعه سواحل جنوبی کشور است.
وی افزود: ارزش قرارداد امروز سرمایه گذاری طرف چینی برای مشارکت در ساخت و تکمیل راه آهن شیراز بوشهر ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان معادل ۷۰۰ میلیون دلار و معادل ۵ میلیارد یوآن چین است.
خادمی در ادامه با اشاره به برآورد جابه جایی سالانه یک میلیون مسافر در سال از این محور گفت: برآورد ما از مدت زمان راه اندازی این خط راه آهن بین ۵ تا ۶ سال است و طول این محور حدود ۴۵۰ کیلومتر است که برای توسعه و آبادانی جنوب استان فارس و استان بوشهر از اهمیت بالایی برخوردار است تا به امروز نیز ۵ درصد از خط آهن مذکور پیشرفت فیزیکی داشته ایم و امیدواریم با تامین منابع مالی بتوانیم کریدور جنوب به شمال را یا شمال به جنوب را تکمیل کنیم.

استاندار بوشهر در ادامه این نشست افزود: وزیر راه در رابطه با تسهیل در توسعه شبکه ریلی پیگیری‌های ویژه‌ای دارند بوشهر به عنوان پایتخت انرژی کشور با توسعه این خطوط ریلی می‌تواند نوید بخش آبادانی بخش‌های تجاری، صنعتی و به طور کل درآمدزای استان برای رونق اقتصادی کشور باشد.
وزیر راه و شهرسازی در این نشست با اشاره به اهمیت توسعه شبکه ریلی گفت: سیاست ما توسعه شبکه ریلی کشور به بنادر است، در حال حاضر پروژه بسیار مهم خط آهن شیراز به گل گهر و اتصال به کرمان و در نهایت متصل شدن به چابهار را در دست اجرا داریم. در بوشهر نیز منطقه‌ای به نام بندر نگین را به دلیل محصور شدن بندر بوشهر در مناطق مسکونی شهر بوشهر به شبکه ریلی کشور متصل می‌کنیم که در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش تلفات جاده‌ای و تسهیل در مبادلات کالایی و عزیمت مسافران راهگشاست.
آخوندی در ادامه افزود: شرکت جهان پارس در ایران با همکاری شرکتی چینی که مقامات آن برای امضای قرارداد در تهران به سر می‌برند مسئولیت اجرای این خط آهن را برعهده دارند. تامین ۱۵ درصد آورده مالی ایران با تصویب لایحه بودجه ۹۷ از سوی نمایندگان از محل صندوق توسعه ملی خواهد بود

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است

استاندار بوشهر از کسب رتبه سوم استان در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرگراری ایمنا، احمد محمدی‌زاده اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی‌زاده عنوان کرد: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیلگرانه و مردمی‌سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

وی گفت: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، گفت: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم‌افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

محمدی‌زاده افزود: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

منبع: فارس

کد خبر 749349

دیگر خبرها

  • تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان+فیلم
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • ۳ رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران اضافه شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر