Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از دود شدن سالانه 65 میلیارد نخ سیگار در کشور خبر داد و گفت: هر روز 20 میلیارد تومان هزینه درمان سیگاری ها می شود.

محمد حسین قربانی نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با بیان اینکه بخشی از سیگار مصرفی در داخل کشور تولید می شود، گفت: مقداری از طریق قاچاق وارد کشور می شود و بخشی هم بصورت اشترکی با کشورهای خارجی تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت گرفتن مالیات از دخانیات و سیگار گفت: امروزه تمام کشور دنیا برای کاهش مصرف دخانیات به سمت دریافت مالیات رفتند و ما هم باید به سمت برویم.

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به عضویت ایران در کنوانسیون مبارزه با دخانیات گفت: در این کنوانسیون 180 کشور عضو هستند که ایران بعد از افغانستان دومین کشوری است که در این زمینه کمترین مالیات را دریافت می کند.

قربانی با بیان اینکه سیگاری ها هر ساله هفت هزار و 300 میلیارد تومان هزینه به کشور تحمیل می کنند، تصریح کرد: بخشی از این هزینه ها از جیب مردم بدبخت پرداخت می شود چرا که یارانه ای که در این زمینه تعلیق می گیرد، متعلق به کل مردم است.

وی افزود: متاسفانه سیگاری ها در بخش بهداشت و درمان هزینه های سنگینی به کشور تحمیل می کنند.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه پیشگیری از مصرف زیاد مواد مخدر همان مالیات است، تصریح کرد: در صورت گرفتن مالیات درست و دقیق، هر ساله سه هزار میلیارد تومان می توانیم کسب درآمد داشته باشیم که با نگرفتن مالیات این رقم به خزانه واریز نمی شود.

قربانی گفت: طبق قانون مالیاتی که از بخش دخانیات گرفته می شود، 50 درصد باید برای بهداشت و درمان، 30 درصد برای آموزش و پرورش و 20 درصد هم باید برای ورزش جوانان هزینه شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود