Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- مراسم بزرگداشت یک هزار شهید بمباران هوایی پادگان ابوذر در شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، امروز طی مراسمی، بزرگداشت سالروز شهادت یک هزار شهید بمباران هوایی پادگان ابوذر در روستای کلاوه بخش قلعه شاهین شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد.

حجت الاسلام هادی عسگری مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: آنگاه که دشمن با همه توان و با حمایت دنیا به جنگ با انقلاب اسلامی آمد، شهدا سینه سپر کردند و از جان و مال خود گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهدا با خون خود انقلاب را در مقابل هر تهدیدی بیمه کردند، افزود: در روزهای آغازین جنگ، پادگان ابوذر شاهد صحنه‌های زیبایی از رشادت و پایمردی بود.

حجت الاسلام عسگری افزود: گروه‌های متعددی در روزهای اولیه جنگ در پادگان ابوذر شکل گرفتند و ضربات پیاپی بر پیکر نیروهای بعثی وارد آوردند.

وی بیان کرد: پادگان ابوذر روزی میعادگاه شهیدانی، چون شیرودی، کشوری و غفاری و رزمندگانی بوده است که در دوران جنگ تحمیلی از استان‌های همجوار به اینجا آمدند و در دفاع از مرز و بوم  به شهادت رسیدند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه

دانش‌‌‌آموزان پایه نهم باید روزهای پنجشنبه در امتحانات شرکت کنند، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روز پنجشنبه که مدارس تعطیل است، توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم برای برای دروس ریاضی، علوم و فارسی به صورت کشوری است یعنی سؤالات امتحان این سه درس در تمام کشور یکسان است و برای سایر دروس سؤالات به صورت استانی است.

امتحان کشوری درس فارس اول خرداد، درس علوم تجربی 6 خرداد و درس ریاضیات 13 خرداد 1403 برگزار می‌شود.

امتحانات دروس غیرکشوری پایه نهم در استان تهران از تاریخ 29 اردیبهشت آغاز خواهد شد و دانش‌آموزان در روزهای پنجشنبه نیز امتحان دارند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روزهای پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل اعتراض برخی معلمان دوره اول متوسطه بابت موضوع برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در رو‌زهای پنج‌شنبه، دلایل توجیهی این موضوع را به استحضار می‌رسانیم:

1. با توجه به برگزاری امتحانات نهایی سه پایه برای اولین بار، بخشی از مدارس دوره اول متوسطه مناطق به عنوان حوزه امتحان نهایی در نظر گرفته شده‌اند. روزهای زوج امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم و روزهای فرد امتحانات پایه دوازدهم برگزار می‌شود. همچنین تعدادی از همکاران دوره اول نیز به عنوان عوامل برگزاری و نظارت امتحان نهایی مشغول به کار هستند.

برنامه امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اعلام شد

2. سه امتحان ریاضی، علوم و فارسی پایه نهم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود که برنامه هر سه امتحان در روزهای فرد هفته برنامه‌ریزی و ابلاغ شده است.

3. باید فقط یکی از روزهای زوج یا فرد برای امتحانات پایه نهم در نظر گرفته شود که مدرسه در یک روز برگزار کننده امتحان نهایی و در روز دیگر برگزار کننده امتحان هماهنگ پایه نهم باشد. با عنایت به برنامه ریزی سه امتحان هماهنگ کشوری در روزهای فرد، تمام برنامه امتحانات هماهنگ برای روزهای فرد برنامه‌ریزی شد.

4. بر اساس ماده 3 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه، ارزشیابی تحصیلی تربیتی دانش‌آموزان، در نوبت‌های زیر انجام می‌شود:

الف - ارزشیابی نوبت اول(لغایت پایان دی ماه)
ب - ارزشیابی نوبت دوم(لغایت پایان خردادماه)

بر اساس این ماده امکان برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در تیرماه وجود ندارد. در صورتی که امتحانات فقط در روزهای فرد غیر از پنجشنبه برگزار شود، برنامه امتحانات هماهنگ تا هفته اول تیرماه طول خواهد کشید که مغایر آیین نامه است.

5. در برخی مناطق استان، درصد زیادی از مدارس دوره دوم نظری غیردولتی هستند و در آن مدارس امتحان نهایی برگزار نمی‌شود و دانش‌آموزان غیردولتی برای امتحان نهایی به حوزه‌های اجرای واقع در سایر مدارس می‌روند.

6. همه مدارس ظرفیت تجهیزاتی و کیفی برگزاری آزمون را ندارند. در حال حاضر با تخصیص حداکثر اعتبار ممکن، بیشتر دبیرستان‌ها برای حوزه اجرا تجهیز می‌شوند. هر حوزه اجرا حداقل به یک چاپگر با توان تکثیر بالا نیاز دارد تا این حجم تکثیر سؤالات و پاسخنامه‌ها انجام شود. خیلی از مدارس این تجهیزات را ندارند. نور درست، فضای استاندارد و ... هم در همه مدارس نیست. به این دلیل هم هنرستان‌ها و هم مدارس دوره اول برخوردار به عنوان حوزه اجرای امتحانات نهایی در نظر گرفته می‌شوند.

7. مجوز برگزاری حوزه زیر تعداد مشخصی از افراد را نداریم و خیلی از دبیرستان‌ها ظرفیت این حجم دانش آموز را برای حوزه‌ها ندارند. این هم یکی از دلایل انتخاب مدارس دوره اول برای حوزه هست.

8. علاوه بر این که مجوز برگزاری آزمون هماهنگ در تیرماه را نداریم، حتی اگر مجوز هم داشته باشیم، نتایج آزمون پایه نهم در زمان مقرر اعلام نمی‌شود و جهت صدور به موقع هدایت تحصیلی به مشکل می‌خوریم.

در نهایت بر اساس شرایط خاص ایجاد شده و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای، سه امتحان از امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم در روزهای پنجشنبه برگزار می‌‌شود.

 

دیگر خبرها

  • قدردانی از فراجا در گلستان شهدای اصفهان
  • استان یزد میزبان لاله گمنام
  • یک شهید گمنام میهمان شهر یزد می‌شود
  • مراسم بزرگداشت مرحومه خانم معصومه حائری ویژه خانم ها/ 5شنبه، حسینیه شماره2 جماران
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم
  • بمباران بخش‌های مسکونی نوار غزه ادامه دارد
  • شهادت ۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان