Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-20@01:50:53 GMT

عامل اصلی کوتاه قدی کودکان مصرف شیر گاو است

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۷۸۸۵۹

عامل اصلی کوتاه قدی کودکان مصرف شیر گاو است

رکنا: کودکانی که به خوردن شیر گاو آلرژی دارند نسبت به همسالان خود کوتاه قدتر هستند.

مطالعه جدید نشان می دهد کودکانی که به شیر گاو آلرژی دارند با ریسک بالا کوتاه قدی و وزن پایین در طول دوره پیش از نوجوانی روبرو هستند.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها آمریکا، هشت گروه مواد غذایی عامل ۹۰ درصد واکنش های جدی آلرژیک از جمله شیر، تخم مرغ، ماهی، صدف، گندم، سویا، بادام زمینی و مغزیجات درختی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه نشان داد کودکانی که به شیر گاو آلرژی داشتند در مقایسه با کودکان دارای آلرژی به بادام زمینی و مغزیجات درختی، دارای میانگین وزن و قد پایین تری بودند.

«کارن رابینز»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان نظام سلامت ملی کودکان، در این باره می گوید: «این کمبود رشد در رده سنی ۵ تا ۸ سال و ۹ تا ۱۲ سال بسیار قابل توجه است.»

به گفته محققان، آلرژی به شیر گاو می تواند موجب محرومیت از مصرف طیف وسیعی از گزینه های غذایی در اوایل دوران کودکی، زمانی که بدن کودک در معرض مجموعه ای از فرایندهای رشد است، شود.

رابینز در ادامه می افزاید: «ما از مطالعات قبلی دریافتیم که در بین کودکان مبتلا به آلرژی های غذایی، مجموعه ای از کمبودها و نقایص وجود دارد و کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو در معرض بیشترین ریسک هستند.»

به گفته وی، «آنها در رژیم غذایی شان شیر گاو ندارند. در محتوای بسیاری از محصولات خوراکی هم شیر وجود دارد و بدین ترتیب مصرف انواع گوناگون مواد خوراکی که می تواند برای کودک در حال رشد مفید باشد، محدود می شود.»

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده بی خطر از کرم‌های ضد آفتاب برای مادران باردار و کودکان

دکتر سارا میرحقی ساعتچی، اظهار داشت: اغلب زنان باردار می‌دانند که خوردن برخی مواد غذایی یا ویتامین‌ها ممکن است برای جنین خطرناک باشد، اما شاید به این موضوع دقت نکنند که برخی از موادی که از طریق پوست جذب می‌شود مانند کرم و لوسیون‌ها نیز ممکن است بر سلامت جنین تأثیرگذار باشد.

این کارشناس سازمان غذا و دارو در رابطه با مصرف کرم ضد آفتاب برای خانم‌های باردار و کودکان تصریح کرد: برای این گروه توصیه می‌شود، از ضدآفتاب‌های فیزیکی یا مینرال استفاده کنند که دارای فیلتر‌های فیزیکی زینک اکساید یا تیتانیوم دی اکساید هستند. 

دکتر میرحقی ساعتچی گفت: در صورت مصرف ضدآفتاب‌های حاوی رنگدانه باید در رابطه با مصرف ضدآفتاب‌های رنگی دقت شده و میزان کافی از ضدآفتاب مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: ایفدانا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • استفاده بی خطر از کرم‌های ضد آفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • مصرف این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • عوارض مصرف بیش از اندازه میوه
  • رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید
  • هشدار؛ این غذا برای کودکان ممنوع
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • برای لاغری گردو را این طور مصرف کنید
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر می‌کند؟
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد