Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل امروز (چهارشنبه) در گزارش مفصل سالانه خود از ظن شدید درباره نسل کشی عمدی اقلیت مسلمان روهینجا در ایالت راخین میانمار سخن گفت. وی همچنین درباره وضعیت ونزوئلا، سوریه و مصر نیز اظهار نظر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در سخنرانی‌اش در شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: گزارش‌ها درباره گورهای دسته جمعی در میانمار نشان می‌دهد که تلاشی عمدی از سوی مقام‌ها برای از بین بردن مدارک جرائم بین‌المللی بالقوه از جمله امکان ارتکاب جرائم علیه بشریت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: خبری که اخیرا درخصوص اجرای عدالت در قبال هفت سرباز و سه افسر پلیس در میانمار به اتهام کشتار فراقانونی ۱۰ عضو اقلیت روهینجا منتشر شد یک اقدام جدا ناکافی است.

وی همچنین در ادامه از "فراگیر بودن جو ارعاب" در مصر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه جاری میلادی انتقاد کرد؛ جوی که به گفته او به سبب وقوع دستگیری‌ها، شکنجه افراد دستگیر شده و ساکت کردن رسانه‌های مستقل کاملا مشخص است.

رعد الحسین در گزارش سالانه خود که در اختیار شورای حقوق بشر سازمان ملل قرار گرفته اظهار کرد: در مصر ادعا شد کاندیداهای بالقوه را برای انصراف تحت فشار قرار می‌دهند و حتی برخی از آنها را بازداشت کرده‌اند. قوانینی محدود کننده جلوی کاندیداها و حامیانشان برای برگزاری تجمع‌های انتخاباتی را می‌گیرد. رسانه‌های مستقل نیز ساکت شده‌اند و بالغ بر ۴۰۰ وب‌سایت متعلق به رسانه‌ها و سازمان‌های غیردولتی فیلتر شده‌اند.

رعد الحسین در عین حال به وضعیت سوریه اشاره کرده و مدعی شد هدف قرار دادن چند صد شبه‌نظامی نمی‌تواند "بهانه‌ای برای حمله دولت سوریه به منطقه تحت محاصره غوطه شرقی باشد."

او مدعی شد: "تلاش‌های اخیر برای توجیه حملات بی‌رحمانه و کورکورانه علیه صدها هزار غیرنظامی به بهانه لزوم مقابله با چند صد شبه‌نظامی در غوطه شرقی هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ اخلاقی بی اساس است. همچنین هنگامی که شما انقدر راحت حاضر به کشتن مردم خود می‌شوید دروغ گفتن هم آسان است. ادعاهای دولت سوریه مبنی بر اینکه تمامی تدابیر را برای حفاظت از جمعیت غیرنظامیان در پیش گرفته است صراحتا خنده دار هستند."

رعد الحسین در ادامه به ونزوئلا نیز پرداخته و دولت این کشور را متهم کرد به اینکه احتمالا مرتکب جرم علیه بشریت شده است و نسبت به تحلیل رفتن نهادهای دموکراتیک در ونزوئلا اظهار نگرانی کرد.

رعد الحسین در این سخنرانی خود در شورای حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: پیش زمینه‌های انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا که برای ۲۰ مه برنامه‌ریزی شده در حالی که مخالفان آن را در راستای مقابله با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور تحریم کرده‌اند به هیچ وجه دربردارنده شرایط حداقلی برای یک انتخابات معتبر و آزاد نیست.

وی افزود: من بار دیگر شورا را تشویق می‌کنم تا یک کمیسیون تحقیقات را به منظور تحقیق درباره نقض‌های حقوق بشر در ونزوئلا مامور کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران

وزارت امور خارجه ایران در بیانیه اعلام کرد که ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی به دلیل به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشر توسط ایران تحریم شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد 4 و 5 قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد: 

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند: 

1. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛ 

2. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های 155 میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛ 

3. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛ 

4. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛ 

5. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛ 

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار  غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

1. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

2. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

3. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

4. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

5. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

6. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

7. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛ 

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

درخواست کمیته وزرای کشورهای عربی و اسلامی برای تحریم اسرائیلکنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) در هیات عشاق الحسین
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا