Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بااشاره به جای خالی سمن ها در حوزه میراث فرهنگی در استان گفت: این تشکل های مردمی را طی سال ۹۷ در این حوزه تقویت خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رمضانی ظهر چهارشنبه در همایش تشکل های مردم نهاد و توسعه مشارکت های اجتماعی اظهارکرد: نهادهای اجتماعی نقش بسترسازی برای رونق گردشگری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:  حفظ و حراست از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید به سمت مطالبه اجتماعی هدایت کنیم.

وی عنوان کرد: برخی دستگاه های اجرایی مرتبط با نیازهای اولیه مردم نیستند و اگر حفظ و حراست از میراث فرهنگی و رونق گردشگری و صنایع دستی بر عهده دستگاه  به تنهایی باشد متاثر نگاه مدیران وقت خواهد بود و در دوره ای ممکن است رونق و دوره ای دیگر به فراموشی سپرده شود.

وی با تاکید بر اینکه حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی نیازمند حمایت های مردمی است، افزود: در صورتی آثار تاریخی و صنایع دستی ما حفظ خواهد شد که حمایت مردمی داشته باشد و مطالبه مردمی شوند.

 وی با بیان اینکه تا کنون در استان خراسان جنوبی به تشکل ها و سمن ها در حوزه میراث فرهنگی کم توجهی شده است، افزود: اکنون شاهد هستیم مردم کمتر دغدغه مند در این بخش هستند.

 وی راه ورود به عرصه های اجتماعی را تشکل های مردمی دانست و گفت: باید تشکل های مردم نهاد در این حوزه را افزایش و در راستای توسعه فعالیت های آنها و ظرفیت این بخش استفاده کنیم.

 رمضانی گفت: باید این تشکل ها در جلسات سازمان دعوت شوند و در صدر مورد توجه قرار گیرند.

به گفته سمن ها خارج از وظیفه مندی های اداری و قانونی می توانند حافظ میراث فرهنگی باشند که این بسیار ارزشمند است.

تقویت تشکل های مردم نهاد با نگاه جامع به هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

 وی با اشاره به وجود ۸۶۰اثر فرهنگی و طبیعی ملی در استان خراسان جنوبی گفت: مراقبین و پاسداران فرهنگی این آثار برای بیش از هر ۱۰ اثر در استان یک نفر است.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۹۷ باید در هر شهرستان حداقل یک تشکل مردم نهاد مرتبط با حوزه میراث فرهنگی داشته باشیم، گفت: مدیران و مسئولان از وجود سمن ها در کنار خودشان نگران نباشند و آنها را نه در مقابل بلکه در کنار خود ببینند.

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد: سیاست دولت در خصوص سمن ها حمایت و توسعه این تشکل ها است.

اسماعیلی با بیان اینکه پیشرفت، امنیت و برنامه ریزی جامع از راه همفکری با آحاد جامعه می گذرد، بیان داشت: تشکل های مردم نهاد در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با نگاه جامع در هر سه حوزه تقویت شود.

 وی با بیان اینکه باید نگاه خودمان در حوزه مسائل میراث فرهنگی را تقویت کنیم افزود: آمادگی داریم میزبان همایشی بین المللی با حضور کشورهای همسایه در حوزه مسائل فرهنگی و احیاء جاده ابریشم باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره چومچه خاتون در ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دهمین جشنواره چومچه خاتون یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هر ساله و بر اساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو، ادامه داد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر، نیز برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 751532

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی