Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@21:47:57 GMT

کشف و جلو گیری از توزیع حدود ۳ تن شیرینی بی کیفیت در خوی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۸۰۳۵۷

کشف و جلو گیری از توزیع حدود ۳ تن شیرینی بی کیفیت در خوی

نایب رئیس مجمع امور صنفی خوی گفت: از ورود هرگونه شیرینی بی کیفیت و ارائه قیمت های نامتعارف از سوی فروشندگان جزء جلوگیری خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا زینال عابدین گردشخواه در گفت و گو با آذرباخیش ، ضمن اشاره به کشف ۳ تن شیرینی بی کیفیت و فاقد استاندارهای لازم برای توزیع در بازار گفت: با همکاری و تعامل سازنده ای که بین اتاق اصناف اتحادیه قنادان و نیز بازرسین شبکه بهداشت بوجود آمده است این امر محقق شده و همه روزه بازرسین مشغول رصد از زیر مجموعه های اتحادیه می باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در باره ورود اقلام خانگی بی کیفیت شیرینی و مشتقات آن از شهر های همجوار یادآور شد: با توجه به حساسیت موضوع و نیز در راستای حمایت از اصناف خوی اتحایه قاطعانه از ورود این اقلام جلوگیری نموده است و این اطمینان به قنادان و همچنین به شهروندان محترم خویی میدهیم که دیگر شاهداین گونه موارد نباشیم.

 

نایب رئیس مجمع امور صنفی خوی افزود: تعرفه شیرینی و اقلام زیر مجموعه به واحد های فروش تقدیم شده و با مکاتبات و حضور بازرسین از استفاده اسانس و نگهدارنده های غیر مجاز منع شده اند.

 

وی با اشاره به نواسانات بازار ارز و تاثیرپذیری اقلام مورد استفاده در صنف قنادان عنوان نمودند: تمام تلاش بنده و همکاران بر این است تا از افزایش قیمت در راستای حمایت از مصرف کنندگان محترم جلوگیری نماییم.

 

گردشخواه با بیان اینکه قنادان محترم و شیرینی فروشان از  عرضه شیرینی بشقابی در جعبه مجزا خودداری نموده افزود: شهروندان میتوانند شکایات خود را به صورت شبانه روزی با شماره تلفن گویای ۱۲۴ در میان بگذارند .

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز